Περί εκτρώσεων ο λόγος!





Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας Μαθηματικός- Ερευνητής — 

Φίλοι μου Αγαπημένοι!. 

Απευθύνομαι κατ’ αρχήν στις Γυναίκες που πιστεύουν βαθιά, Στον Ένα Τον αληθινό και Μοναδικό Τριαδικό Θεό, ο οποίος έφτιαξε τα πάντα με σοφία, όπως με σοφία έφτιαξε και τον άνθρωπο, (τον ΄άνδρα και τη γυναίκα) και μάλιστα στη γυναίκα έδωσε ένα μεγάλο δώρο!. 

Το δώρο της τεκνοποίησης!. 

Έτσι τα παιδιά που γεννά μια γυναίκα είναι Θεϊκά δώρα. 

Είναι πλάσματα Του Ίδιου Του Τριαδικού Θεού και ανήκουν σε Αυτόν και όχι στη Γυναίκα!. 

Ως εκ τούτου, μια γυναίκα που πιστεύει βαθιά Στον Τριαδικό Θεό, βλέπει το παιδί που φέρει μέσα της ως πλάσμα Του Θεού και σε καμία περίπτωση δεν προχωράει σε άμβλωση (παρά μόνο στην περίπτωση εκείνη, που κινδυνεύει η ίδια η  ζωή της). 

Τώρα, ως προς τις Γυναίκες που δεν έχουν γνωρίσει Τον Ένα και Μοναδικό Τριαδικό Θεό και πιστεύουν ότι το παιδί που κυοφορούν μέσα τους, ανήκει μόνο σ’ αυτές και επομένως αυτές και μόνο αυτές μπορούν να αποφασίσουν για την τύχη του, με όλο το  σεβασμό, έχω να τις πω τα εξής :

Είναι δικαίωμα σας, να μη πιστεύετε Στον Ένα και Μοναδικό Τριαδικό Θεό ( δηλαδή Στον Πατέρα, Στον Υιό και Στο Άγιο Πνεύμα). 

Όμως ως λογικά όντα που είστε, δεν είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι, η θαυμαστή αυτή διαδικασία της συνένωσης ενός σπερματοζωαρίου του άνδρα με ένα ωάριο της γυναίκας, στη μήτρα της, που οδηγεί μετά από κύηση εννέα μηνών στη δημιουργία ενός υπέρ-τέλειου ανθρωπίνου πλάσματος (με τον εγκέφαλο του να έχει δισεκατομμύρια νευρώνες και να σκέπτεται με τέτοιο αξιοθαύμαστο τρόπο), γίνεται εντελώς τυχαία και δεν είναι αποτέλεσμα της επενέργειας, μιας υπέρτατης δύναμης (που για την αφεντιά μου, αυτή η υπέρτατη δύναμη είναι ο Τριαδικός Θεός)!. 

Έτσι, είτε με την επενέργεια Του Τριαδικού Θεού (που κατ’ εμέ αυτό είναι το αληθές), είτε με την επενέργεια μιας άλλης υπέρτατης δύναμης (που εσείς πιστεύετε), πραγματοποιείται η σύλληψη μιας νέας ζωής στη μήτρα της γυναίκας!.

Συνεπώς το έμβρυο που κυοφορείται σε μια έγκυο γυναίκα, είναι δώρο της υπέρτατης δύναμης προς την εν λόγω γυναίκα, άρα ανήκει σε αυτήν την υπέρτατη δύναμη και όχι στην κυοφορούσα!.

Κατά συνέπεια, η κυοφορούσα γυναίκα δεν έχει το δικαίωμα, να βάλει τέλος στη ζωή του εμβρύου της, για δύο λόγους : 1) Το έμβρυο δεν της ανήκει, αφού ανήκει στην υπέρτατη δύναμη (Τον Τριαδικό Θεό) και 2) Κατά την Ιατρική Επιστήμη το έμβρυο αποτελεί ανθρώπινη ζωή και η κυοφορούσα μητέρα εάν προχωρήσει σε έκτρωση,, σκοτώνει το ίδιο της το παιδί, που φέρει μέσα της!.

Φίλοι μου Αγαπημένοι!

Με όσα σας ανέπτυξα παραπάνω, δηλώνω με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο : ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ!.

Και με αυτή τη θέση μου, πιστεύω ακράδαντα, ότι δεν πηγαίνω πίσω στο μεσαίωνα και στη συντήρηση όπως λένε οι θιασώτες της Νέας Τάξεις Πραγμάτων, αλλά με αυτή τη θέση μου, πάω πιο κοντά, Στον Τριαδικό Θεό μου!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

loading...