Βάζουν την Κίνα ΜΠΡΟΣΤΑ! Εξέλιξη ΚΟΛΑΦΟΣ στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που προκαλεί ΤΡΟΜΟ, – ΒΙΝΤΕΟ

 

Σε ένα συμφωνούν 100%: Να ξεσκίσουν τους ανθρώπους…

Η Κίνα εκλέχτηκε στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) με μηδενικές αντιρρήσεις από οποιαδήποτε δημοκρατική χώρα, παρά τις ογκώδεις προσπάθειές της να συγκαλύψει την επιδημία του κορωνοϊού και τα επακόλουθα βάναυσα lockdown με τους ξυλοδαρμούς, φυλακίσεις πολιτών ακόμα και με τις θανατώσεις γατών και σκύλων!

Ο Χιλέλ Νόιερ της οργάνωσης UN Watch σημείωσε:

«Η Κίνα μόλις εξελέγη δια βοής στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Αυτό είναι το καθεστώς που συνέτριψε εκείνους στην Γουχάν, όπως τον Δρ. Λι Ουενλιάνγκ, ο οποίος με θάρρος προσπάθησε να προειδοποιήσει τον κόσμο για τον κορωνοϊό».

Σημείωσε επίσης ότι «καμία δημοκρατία δεν μίλησε για να αντιταχθεί».

Τι σημαίνει αυτό;;; Πώς υπάρχει σχέδιο κατά των ανθρώπων και τα μέτρα που έλαβε η Κίνα ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ από την διεθνιστική Δύση ή και από άλλες χώρες με τις οποίες έχει συνάψει συμμαχίες ο «Δράκος». Απλά υπάρχουν διαφορετικά συμφέροντα και δεν έχουν καταλήξει ακόμα στο πως θα οργανωθεί η παγκόσμια χούντα!

Ο αρθρογράφος Ross Clark σχολίασε ότι ο ΠΟΥ είναι «γεμάτος με μικρές χώρες, πολλές με άθλια αρχεία ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που δεν θα τολμήσουν να αμφισβητήσουν την Κίνα ή που δεν θα έχουν την πολιτική επιρροή να το κάνουν».

loading...