«ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» στην Ευρώπη φέρνουν οι κυρώσεις στην Ρωσία! Δανοί: ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ! Βρετανοί: ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ

Συγκλονιστικά τα τελευταία νέα από ευρωπαϊκές χώρες…

Η Δανία προβλέπει καταστροφή χωρίς αέριο από τηn Ρωσία! Ο Δανικός Τύπος προειδοποιεί τους πολίτες της χώρας ότι η Δανία μπορεί να μείνει χωρίς φυσικό αέριο ανά πάσα στιγμή.

Το TV2 προειδοποιεί ότι λόγω της απόρριψης του ρωσικού φυσικού αερίου από ορισμένες χώρες, η Δανία ενδέχεται να αντιμετωπίσει διακοπές στην προμήθεια μπλε καυσίμου.

«Είναι πιθανό ολόκληρες βιομηχανίες να χάσουν φυσικό αέριο και αυτό σίγουρα θα επηρεάσει τις τιμές της ενέργειας και την ασφάλεια του εφοδιασμού», δήλωσε ο Mathiesen, καθηγητής ενεργειακού σχεδιασμού στο Πανεπιστήμιο του Aalborg.

Τα ίδια και χειρότερα αντιμετωπίζει η Βρετανία, στην οποία γίνεται λόγος για επερχόμενη ΠΕΙΝΑ και συνέπειες που παραπέμπουν στην «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ»!

Η πρόσφατη έρευνα της British Retail Consortium αποκάλυψε ένα ανησυχητικό μέλλον για τους Βρετανούς καταναλωτές αφού έδειξε ότι οι τιμές των τροφίμων αυξάνονται με τον ταχύτερο ρυθμό σε πάνω από μια δεκαετία, έχοντας αυξηθεί κατά 4,5% από το έτος έως τον Μάιο – από 3,4% τον Απρίλιο.

Ο πληθωρισμός των τιμών των καταστημάτων έχει φτάσει στο 2,8% 11 ετών, ενώ ο πληθωρισμός τιμών καταναλωτή – ο οποίος εκτείνεται πέρα ​​από τα βασικά προϊόντα για να περιλαμβάνει υπηρεσίες – βρίσκεται ήδη σε υψηλό 40 ετών στο 9% και αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω.

Όλα αυτά από τις κυρώσεις απέναντι στην Ρωσία, δεν πλήττουν την Μόσχα αλλά φέρνουν εποχές Αποκάλυψης στην Ευρώπη!

photo pixabay

loading...