Καλοκαιρινή…”ΡΟΥΚΕΤΑ” από το Κρεμλίνο: «Ακόμα και σήμερα τα πάντα μπορούν να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ στην Ουκρανία αν…»


 Και μετά;; ΧΟΥΝΤΟΕΙΡΗΝΗ;


«Η Ουκρανία μπορεί να βάλει τέλος στις εχθροπραξίες ακόμα και σήμερα, πριν από το τέλος της ημέρας… αρκεί μια εντολή στους στρατιωτικούς να καταθέσουν τα όπλα και να εκπληρώσουν τους όρους της Μόσχας», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ στην ενημέρωση των δημοσιογράφων.


«Η ουκρανική πλευρά μπορεί να σταματήσει τα πάντα πριν από το τέλος της τρέχουσας ημέρας, χρειάζεται μια διαταγή για τις εθνικιστικές μονάδες να καταθέσουν τα όπλα τους, μια διαταγή για τον ουκρανικό στρατό να καταθέσει τα όπλα του και πρέπει να πληρούνται οι όροι της Ρωσικής Ομοσπονδίας.


Όλα μπορούν να τελειώσουν πριν από το τέλος της τρέχουσας ημέρας. Τα υπόλοιπα είναι σκέψεις του επικεφαλής του ουκρανικού κράτους», δήλωσε το δεξί χέρι του Πούτιν στο Κρεμλίνο, σχολιάζοντας τη δήλωση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τα σχέδια τερματισμού των εχθροπραξιών στην Ουκρανία πριν από τον χειμώνα.


Κι άλλες φορές στο παρελθόν η Μόσχα έχει καυτηριάσει την άρνηση του Κιέβου για συνομιλίες, θεωρώντας πως αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη συνέχιση του πολέμου είναι οι ΗΠΑ η Βρετανία και το καθεστώς Ζελένσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :