ΒΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: Οι μαζικοί πυροβολισμοί μόλις και μετά βίας συγκρίνονται με την ιατρική βία που ασκούν συστηματικά πολλοί χειρουργοί και γιατροί

Mike Adams – 

Με αφορμή τους πυροβολισμούς στο ιατρικό κέντρο της Τάλσα αυτή την εβδομάδα, δίνεται μεγάλη προσοχή στη βία στα νοσοκομεία. Οποιαδήποτε πράξη μαζικής βίας κατά αθώων ανθρώπων είναι αποτρόπαια, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε τη συστηματική, καθημερινή ιατρική βία που διαπράττεται κατά ασθενών από γιατρούς και χειρουργούς στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο.

Για την ιστορία, υπάρχουν πολλοί χειρουργοί και γιατροί που είναι θαυμάσιοι άνθρωποι και που σώζουν ζωές αντί να τις τερματίζουν. Οι γιατροί των επειγόντων περιστατικών, για παράδειγμα, σώζουν καθημερινά πολλές ζωές. Οι τραυματιοχειρουργοί επαναφέρουν ανθρώπους από το χείλος του θανάτου μετά από εργατικά ατυχήματα, τροχαία, δυστυχήματα και άλλες αιτίες. Δεν είναι όλοι οι γιατροί και οι χειρουργοί κακοί άνθρωποι. Αλλά ένας εκπληκτικός αριθμός από αυτούς είναι πραγματικά.

Οι γιατροί και οι χειρουργοί ασκούν καθημερινά ιατρική βία εναντίον αθώων ασθενών στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο:

Ορισμένοι χειρουργοί ακρωτηριάζουν παιδιά για κερδοσκοπικούς λόγους στο πλαίσιο χειρουργικών επεμβάσεων “τρανσεξουαλισμού” που προκαλούν μόνιμη παραμόρφωση.
Σχεδόν όλοι οι γιατροί σκοτώνουν ασθενείς με θανατηφόρα εμβόλια, παραβιάζοντας τον όρκο του Ιπποκράτη για το ” πρώτα να μη βλάψουν”. Δεν κάνουν καν βασική έρευνα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων ή τα συστατικά των εμβολίων. Κάνουν τυφλά ενέσεις σε αμέτρητους ασθενείς και καταδικάζουν πολλούς από αυτούς να πεθάνουν.
Οι περισσότεροι ασκούντες το επάγγελμα γιατροί αρνούνται πειθήνια τις σωτήριες θεραπείες από τους ασθενείς με εμβόλια, όταν διατάσσονται να το κάνουν από “αρχές” όπως το HHS και το CDC. Παρακράτησαν την ιβερμεκτίνη, την υδροξυχλωροκίνη και άλλα ευεργετικά θεραπευτικά σκευάσματα που θα μπορούσαν να σώσουν ζωές. Η παρακράτηση σωτήριων θεραπειών είναι μια μορφή ιατρικής βίας.
Πολλοί γιατροί στην Αμερική έλαβαν μέρος στην ανθρωποκτονία με αναπνευστήρα ασθενών με covid, συνδυάζοντας συχνά την ασφυξία στον αναπνευστήρα με βλάβη από remdesivir (στα νεφρά και τους πνεύμονες), με αποτέλεσμα άσκοπους θανάτους. Ακόμη και όταν προειδοποιήθηκαν να σταματήσουν αυτές τις αποτυχημένες πρακτικές, συνέχισαν να τις εφαρμόζουν και σκότωσαν άσκοπα αμέτρητα θύματα.
Όλα τα είδη των γιατρών λαμβάνουν συστηματικά μέρος στη μαζική δολοφονία ανθρώπινων μωρών καθώς γεννιούνται μέσω διαδικασιών έκτρωσης που τερματίζουν μια ανθρώπινη ζωή και φιμώνουν μια ανθρώπινη καρδιά που χτυπάει. Όλα αυτά πανηγυρίζονται από την πολιτική Αριστερά, η οποία υποστηρίζει ανοιχτά τη δολοφονία ανθρώπινων μωρών και την προετοιμασία μικρών παιδιών που δεν δολοφονούνται μέσω της άμβλωσης.
Σχεδόν όλοι οι γιατροί συνταγογραφούν θανατηφόρα φάρμακα σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, σκοτώνοντας 100.000 και πλέον Αμερικανούς κάθε χρόνο από φάρμακα εγκεκριμένα από τον FDA, όπως φάρμακα στατίνης, φάρμακα για την αρτηριακή πίεση, ακόμη και ψυχιατρικά φάρμακα που οδηγούν σε πράξεις βίας και αυτοκτονίας.
Ορισμένοι χειρουργοί στην Αμερική, την Κίνα και άλλα έθνη ασχολούνται ανοιχτά με τη συλλογή οργάνων από ζωντανούς ασθενείς, επειδή η επιχείρηση μεταμοσχεύσεων οργάνων είναι τόσο προσοδοφόρα. Μόλις αυτή την εβδομάδα, ένα άρθρο της Wall Street Journal αποκάλυψε ότι το περιοδικό Journal of Transplantation έχει καταγράψει εκατοντάδες περιπτώσεις Κινέζων χειρουργών που αφαιρούν όργανα από ζωντανούς ασθενείς (δηλαδή από εκείνους που δεν έχουν ακόμη κηρυχθεί νεκροί). Ακόμα χειρότερα, οι χειρουργοί εξήγαγαν την καρδιά που χτυπούσε από ζωντανούς ασθενείς ως μέρος των επεμβάσεων αφαίρεσης οργάνων. Όπως γράφει η WSJ, “…[Α]ντί να περιμένουν μέχρι οι δικαστικές αρχές να εκτελέσουν τον κρατούμενο, οι γιατροί πραγματοποίησαν οι ίδιοι την εκτέλεση -με εξαγωγή καρδιάς”.

Αυτό σημαίνει ότι σε πολλές περιπτώσεις οι χειρουργοί είναι δολοφόνοι. Είναι οι εκτελεστές. Αυτό είναι πέρα από ιατρική αμέλεια… πρόκειται για ιατρική δολοφονία.
Συλλογή οργάνων, αιμοκαλλιέργεια και εμπορία παιδιών στην Αμερική

Το σοκαριστικό είναι ότι αυτό συμβαίνει και στην Αμερική. Ο FDA παραδέχεται ανοιχτά ότι συλλέγει τα όργανα των αμβλωμένων ανθρώπινων μωρών προκειμένου να εκτελέσει τα ιατρικά πειράματα “εξανθρωπισμένων ποντικιών”.

Ο συγγραφέας Scott Carney έχει καταγράψει μερικές μόνο από τις φρικαλεότητες του ιατρικού συστήματος των ΗΠΑ στο βιβλίο του “The Red Market: On the Trail of the World’s Organ Brokers, Bone Theives, Blood Farmers, and Child Traffickers” (Η κόκκινη αγορά: Στα ίχνη των παγκόσμιων μεσιτών οργάνων, οι κλέφτες οστών, οι αγρότες αίματος και οι έμποροι παιδιών).

Ο βραβευμένος ερευνητής δημοσιογράφος και συντάκτης του Wired Scott Carney οδηγεί τους αναγνώστες σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον μακάβριο υπόκοσμο του παγκόσμιου παζαριού σωμάτων, όπου όργανα, οστά, ακόμη και ζωντανοί άνθρωποι αγοράζονται και πωλούνται στην Κόκκινη Αγορά. Τόσο συναρπαστικό όσο το CSI και τόσο ανοιχτόμυαλο όσο το Stiff της Mary Roach, το The Red Market του Carney ρίχνει ένα νέο, καυτό φως στην ανησυχητική, δισεκατομμυρίων δολαρίων επιχείρηση εμπορίας ανθρώπινων μελών, σωμάτων και εμπορίας παιδιών, εγείροντας ζητήματα και αποκαλύπτοντας διαφθορά που είναι σχεδόν τόσο παράξενη και σοκαριστική που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί.

Πηγή:https://www.naturalnews.com/
______________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ

«Πᾶνος»

loading...