Μήνυμα του ηγέτη του Λουγκάνσκ στους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ πολίτες: «ΘΕΛΩ ΝΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ», καθηλωτικό ΒΙΝΤΕΟ

 

Ένα μήνυμα απ’ τον ηγέτη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ προς τους Αμερικανούς

O Leonid Pasechnik, ηγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ, μίλησε στους πολίτες των ΗΠΑ αλλά και όλου του δυτικού κόσμου, αναφερόμενος στην αλήθεια για την Ουκρανία. Σε αυτούς τους πολίτες που οι κυβερνήσεις τους κοροϊδεύουν με ψέματα όχι μόνο για την Ουκρανία, αλλά και για τον COVID, τα εμβόλια, την τεχνητή ενεργειακή κρίση κοκ.

Η δημοσιογραφική πένα πάει στην άκρη και αφήνει την ζωντανή εικόνα να μιλήσει, καθώς η αυτονόητη αλήθεια σε καθηλώνει, όταν καθημερινά ακούς μόνο το ψέμα.

Δήλωσε ο Pasechnik:

«Στους πολίτες της Αμερικής, θα ήθελα να πω απευθυνόμενος σε αυτούς ότι ζούμε στην γη μας, είμαστε κάτοικοι του Ντονμπάς.

Αυτή είναι η γη για την οποία οι παππούδες και οι προπαππούδες μας έχυσαν το αίμα τους. Και δεν είμαστε τρομοκράτες.

Το 2014, λάβαμε μια απόφαση να ομιλούμε τη μητρική μας, αγαπητή και κατανοητή ρωσική γλώσσα.

Λάβαμε αυτήν την απόφαση ώστε να παραμείνουμε φίλοι με την Ρωσική Ομοσπονδία. Λόγω αυτού, η τωρινή ουκρανική κυβέρνηση, -είναι μια παράνομη κυβέρνηση που έφτασε να κυβερνά την Ουκρανία μέσω ενός πραξικοπήματος- αυτή η κυβέρνηση άρχισε να μας δολοφονεί.

Μας δολοφονούσε ο τακτικός ουκρανικός στρατός που ήταν οπλισμένος σαν αστακός, και δολοφονούσαν απροστάτευτους πολίτες στο Ντονμπάς.

Συνεπώς, θα ήθελα να απευθυνθώ στους ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και να πω το εξής. Είναι ανέφικτο να λαμβάνεις πληροφόρηση από μια πηγή. Δεν μπορείτε να ακούτε μονάχα τις πληροφορίες που σας πλασάρουν»

Σας καλούμε στην επικράτεια της Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ για να δείτε αν είμαστε πράγματι τρομοκράτες, πως χτίζουμε τα νοσοκομεία μας, πως οργώνουμε την γη μας, πως σώζουμε το χωριό μας, πως αναθρέφουμε τα παιδιά μας, πώς φτιάχνουμε ψωμί».

Δείτε το βίντεο:

loading...