Ο Πούτιν απάντησε γιατί δεν ισοπεδώνει την Ουκρανία – ΒΙΝΤΕΟ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΘΑΜΑΝΑ: 

ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΑ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.  ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΠΡΑΤΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΣΚΙΠΤΑΡΑΙΟΥΣ-ΑΛΒΑΝΟΥΣ.   ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ, ΤΗ ΧΙΜΑΡΑ, ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ, ΣΤΟ ΔΕΛΒΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕ; ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ.  ΦΥΣΙΚΑ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ (ΚΑΙ ΤΑΧΕΩΣ ΔΥΤΙΚΗ Ή ΝΕΑ ΡΩΣΙΑ) ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ.  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ Ή ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΗ ΕΠΟΧΗ.   Ε ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΣΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.  

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!

 Η Μαργκαρίτα Σιμόνοβνα Σιμονιάν είναι Ρωσίδα δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια του αγγλικού τηλεοπτικού σταθμού RT και του κρατικού σταθμού Rossiya Segodnya.

Είχε μια συνάντηση με τον Πούτιν, ο οποίος απάντησε γιατί οι Ρώσοι καθυστερούν στην Ουκρανία, πέραν του γεγονότος πως οι Δυτικοί επιθυμούν αυτή την αργοπορία, καθώς έχουν λάβουν εντολές από τους διεθνιστές να διαλύσουν τις οικονομίας Ευρώπης και Αμερική με πρόσχημα τον πόλεμο.

Τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είχα συνάντηση με τον Πρόεδρο Πούτιν. Το πιο σημαντικό ερώτημα που του έκανα είναι: Πότε θα σταματήσουν οι βομβαρδισμοί του Ντονέτσκ; Πότε θα χτυπήσουμε τα κέντρα λήψης αποφάσεων;

Πού βρίσκονται εκείνες οι κόκκινες γραμμές; Πότε θα δράσουμε;

Απάντησε: ”Δεν θα πω ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές. Δεν θα τις κατονομάσω λόγω των στρατιωτικών τακτικών. Για ποιο λόγο να τους δείξουμε τα χαρτιά μας από πριν;”

Είπε: ”Θα θέλαμε να μετατρέψουμε εκείνες τις πόλεις σε Στάλινγκραντ;”

Πράγματι, οι άνθρωποί μας βρίσκονται εκεί! Εκείνες είναι μελλοντικές δικές μας πόλεις! Είναι προφανές. Είναι δική μας γη και δικοί μας άνθρωποι. Θα χρειαστεί να την αποκαταστήσουμε.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν χθες, και στο δικό μας κανάλι στο Telegram, δείχνουν στρατιώτες που έχουν ρωσικά πρόσωπα!

Μεγάλα μπλε μάτια, ξανθά μαλλιά και γενειάδα. Ένας είπε: ”Επιστρατεύτηκα λόγω της υποχρεωτικής κατάταξης.”

Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν βρίσκονται όλοι τους εκεί επειδή το θέλουν οι ίδιοι ελεύθερα.

Υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός ναζιστών και ατόμων που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου, με τους οποίους δεν μπορούν να γίνουν και πολλά, πέρα απ’ το να τους τουφεκίσουμε υπό τους νόμους της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ.

Αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Αυτή δεν είναι καν μια ειδική επιχείρηση της Ρωσίας ενάντια στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Είναι ένας εμφύλιος πόλεμος στην Ουκρανία!!!! Μερίδα των Ουκρανών που είναι Ρωσόφοβοι και κατά της Ρωσίας καταστρέφουν μια άλλη μερίδα του λαού τους.

Η Ρωσία απλώς υποστηρίζει την μια εκ των μαχόμενων πλευρών».

Δείτε το βίντεο:

loading...