Αν ήταν κι άλλοι πατριώτες σαν τον Καρατζαφέρη τι θα κάναμε;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Πολλά τα ηλεκτρονικά μηνύματα που λαμβάνω κάθε ημέρα από φίλους αναγνώστες, ή παλαιούς συνόρκους στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό! Το πατριωτικό κόμμα, που τόσες ελπίδες γέννησε στην Πατρίδα και προδόθηκε εκ των ενόντων! Και μάλιστα από τον Πρόεδρό του και τα τρία αγαπημένα του “παιδιά”, τα οποία αυτομόλησαν στη ΝΔ και σήμερα από υψηλά Υπουργεία, παίρνουν ακραία αντιλαϊκά μέτρα!

Έτσι μπαίνω στον πειρασμό να δημοσιεύσω το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα, ενός φίλου αναγνώστη και τον οποίο ευχαριστώ για την επικοινωνία και τα όσα παρακάτω μου υπενθύμισε:

Χαίρεται αγαπητέ κ. Αποστόλου!

Είμαι τακτικός αναγνώστης της εφημερίδας Ε.Ω. και των άρθρων σας, που είναι πάντα επίκαιρα, αντικειμενικά, και που αποπνέουν ελευθερη και αντικειμενική άποψη και αγάπη στην πατρίδα και σεβασμό στους αναγνώστες σας!

Πάντα έψαχνα μια ευκαιρία για να μπορέσω να καταθέσω την άποψή μου και τις διαμαρτυρίες μου απέναντι σε αυτό το πολιτικό φαινόμενο που ονομάζεται Γιώργος Καρατζαφέρης, και σε ότι πρεσβεύει.

1. Ο κ. Καρατζαφέρης παρά τις αβάντες και τις πολιτικές κωλοτούμπες του, δεν μας ανέφερε πέρυσι στην διάρκεια του Αυγούστου για την ανυπαρξία και την αφωνία του, που ενώ καιγόταν η μισή Ελλάδα θα έλεγα με εκείνες τις εμπρηστικές πυρκαγιές στην Εύβοια, στην Αττική, στην Πελοπόννησο και σε όσες άλλες περιοχές που δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα! Δεν μπορούσε ένας Καρατζαφέρης τώρα να καταδεχτεί να διακόψει τις καλοκαιρινές διακοπές του και να παρουσιάσει έστω για τα μάτια, στην εκπομπή του το ΕΛΛΆΔΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!

Όχι ρεπορτάζ, αλλά ένα κατηγορώ στην ανίκανη πολιτική της κυβέρνησης. Να στηρίξει λίγο αυτούς που τον ακούνε καθημερινά! Όπως αναμενόταν, μας είπε… Ελλάδα γειά σου! Εγώ θα σε δώ πάλι στο τέλος του Σεπτέμβρη!! και δεν πρόκειται να χαλάσω την ζαχαρένια μου και τις ωραίες διακοπές μου για να έλθω στην Αθήνα (που καιγόταν από τις ζέστες), για να επιτεθώ εναντίον της κυβέρνησης, και να τονώσω λίγο το ηθικό του δοκιμαζόμενου Έλληνα από τα τόσα δεινά του, κι όχι μόνο από τις καταστροφικές πυρκαγιές!

2. Ο κ, Καρατζαφέρης καλά θα έκανε να ζητήσει ένα (ή μάλλον πολλά) συγνώμη από τον Ελληνικό λαό και μάλιστα δημόσια, αν θέλει να είναι σωστός και δίκαιος και αμερόληπτος για εκείνες τις μπαρούφες που έλεγε μεσούσης της πανδημίας και ενώ όλοι ασχολούνταν με τα υγειονομικά-καταπιεστικά μέτρα του υπουργείου υγείας! Ούτε λίγο ούτε πολύ υπερθεμάτιζε τα μέτρα του τότε υπουργού υγείας Κικίλια, και υποστήριζε την απόλυση όσων κρατικών υπαλλήλων δεν δέχονταν να εμβολιαστούν, και μάλιστα στις ένοπλες δυνάμεις να εκδιώχνονταν όσοι φοιτούσαν στις παραγωγικές σχολές των τριών όπλων και ήταν ανεμβολίαστοι!!!

Μάλιστα!! Αυτή είναι η αμερόληπτη δημοκρατική και δίκαιη κατά αυτόν πολιτική του κ. Καρατζαφέρη, που τόσο σέβεται τους συμπατριώτες του, και τους ψηφοφόρους του κάποτε, αυτός που προέρχεται όπως ο ίδιος επαγγέλλεται, από ένα πατριωτικό χώρο!!

Αν ήταν κι άλλοι πατριώτες σαν κι αυτόν τι θα κάναμε!! Από κάτι τέτοιους πατριώτες χορτάσαμε πιά!! Κανένα καλό δεν βλέπουμε όμως!

Πως φαίνεται όμως ο άνθρωπος ότι υπολογίζει πολύ σε μια μελλοντική αξιοποίηση από την κυβέρνηση που κολακεύει με τον τρόπο που ξέρει, ή του ίδιου ή κάποιου άλλου από το επιτελείο του! Αυτός είναι ο διακαής του πόθος, αυτό επιδιώκει. Γι’ αυτό πουλήθηκε!!

Θα ήθελα στο σημείο αυτό να σας θυμίσω τα όσα έγραψα πρόσφατα (τέλη Απριλίου) για τον κ. Καρατζαφέρη:

Με πληροφορούν πως συνεχίζει ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην καθημερινή τηλεοπτική του εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ιδιοκτησίας του (ART TV) να “υμνεί” τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσω χαλαρής κριτικής και με την ανάδειξη του ψευδεπίγραφου: “και ποιον να ψηφίσουμε;”!

Θλίβομαι πραγματικά γι΄ αυτόν τον πολιτικό άνδρα που κάποτε ως Πρόεδρος του ΛΑΟΣ εμπνεύστηκε το “ρήξη και ανατροπή στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο”, εμπνέοντας χιλιάδες Ελλήνων και οι οποίοι τον είχαν θεοποιήσει για τα πατριωτικά και Χριστιανοορθόδοξα πιστεύω του!

Έτσι τουλάχιστον φάνταζε στα μάτια του λαού τα πρώτα χρόνια ιδρύσεως του κόμματος ΛΑΟΣ! Γιατί στη συνέχεια ο ίδιος αποδόμησε το κόμμα και πρόδωσε τους ψηφοφόρου του!

Φέρνοντας στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό τους Άδωνι Γεωργιάδη, Θανάση Πλεύρη και Μάκη Βορίδη, οι οποίοι “δηλητηρίασαν” το πατριωτικό κόμμα με τις νεοφιλελεύθερες, τις νεοταξικές τους θέσεις και απόψεις, ενεργώντας ως “Δούρειοι Ίπποι” του Συστήματος! Βεβαίως με την σύμφωνη απόφαση-θέση του Καρατζαφέρη, αφού είχε ο ίδιος υποταχθεί στο Σύστημα, μεταλλάσσοντας τον εαυτό του!

Η ψήφιση του πρώτου Μνημονίου από την 15μελή Κ.Ο. του ΛΑΟΣ και η συμμετοχή του κόμματος με 4 στελέχη του σε Υπουργεία της κυβέρνησης του τραπεζίτη ανθρώπου των Διεθνών Αγορών Λουκά Παπαδήμου, αποδεικνύει τα παραπάνω αναφερόμενα!

Έτσι οι προδομένοι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ του γύρισαν την πλάτη – μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο – και ο Γιώργος Καρατζαφέρης έπεσε σε βαθιά ανυποληψία!

Το κόμμα διαλύθηκε και ο ίδιος μέσω του καναλιού του εκλιπαρεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ένα “κομμάτι ψωμί”! Πολιτικό ψωμί κι ας είναι και μουχλιασμένο!

Τέτοιος πολιτικός ξεπεσμός, ενός ανθρώπου που κάποτε γέμιζε αίθουσες με δεκάδες να αδυνατούν να εισέλθουν σε αυτές, με Συνέδριο του κόμματος στη Θεσσαλονίκη το 2006 και τη συμμετοχή 4 χιλιάδων συνέδρων!

Φοβήθηκε το Σύστημα, επέβαλε τους “Δούρειους Ίππους” και χτύπησε στα αδύνατα σημεία (;;;) του Καρατζαφέρη, διαλύοντας ένα πατριωτικό κόμμα που δημιουργήθηκε, σμιλεύτηκε και μεγαλούργησε σε εποχές που ήταν πολύ δύσκολο να γίνουν οι ιδέες του κόμματος και οι προτάσεις του αποδεκτές από μια ελληνική κοινωνία, που ζούσε μέσα στις ευμάρεια των αγροτικών ευρωπαϊκών επιδοτήσεων, των υψηλών μισθολογίων, των δώρων, των αλόγιστων αγορών κλπ. κλπ.!!

loading...