ΟΙ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ «ΒΙΟ-ΘΑΝΑΤΟΥ» ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ. ΤΡΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ


 Η ΑΠΕΙΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣΒΙΝΤΕΟ


Γράφει ο Γιώργος ΡωμανόςΤο παγκοσμίως κρισιμότατο ζήτημα των 26 αμερικανικών «Εργαστηρίων Βιολογικού Πολέμου» στην Ουκρανία –εκ των 336 που έχουν δημιουργήσει οι Αμερικανοί σε 30 χώρες– έχει καταγγελθεί διεθνώς και με αδιάσειστα στοιχεία μέχρι στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, στις 11/3/2022.

Ωστόσο το θέμα επανέρχεται συνεχώς στην επικαιρότητα, όπως συνέβη ξανά προ λίγων ημερών με «αγνώστου τα-αυτότητας χημικό νέφος» που έγινε αισθητό στην Οδησσό μετά από αδιευκρίνιστη «έκρηξη».

Τμήμα αυτής της υπόθεσης, που συνιστά σαφή απειλή γενοκτονίας για την παγκόσμια κοινωνία, αποτελεί και ο δικαστικός έλεγχος που διενεργείται [29/03/2022 η τελευταία ενημέρωση από διεθνή ΜΜΕ] από δικαστήριο του Ντελαγουέρ στις ΗΠΑ για την ενοχή του γιού του Αμερικανού προέδρου, Χάντερ Μπάιντεν, ο οποίος εμπλέκεται σε ρόλο κεντρικού χρηματοδότη των αμερικανικών «Εργαστηρίων Βιολογικού Πολέμου» στην Ουκρανία, μέσω της εταιρείας «Επενδυτικό Ταμείο -Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP)» στην οποία ήταν επικεφαλής.

Οι πολλές και εφιαλτικές πτυχές αυτής της υπόθεσης έχουν γίνει παραδεκτές μέχρι και από την New York Times (NYT) (Σ.σ.: εφημερίδα-ναυαρχίδα των Δημοκρατικών), αλλά και τις: Wall Street Journal (WSJ), The National Pulse, POLITICO, Daily Mail, The Guardian, Reuters και άλλα διεθνούς κύρους ΜΜΕ. 

Παρά τις λυσσώδεις προσπάθειες κάποιων να εξαφανιστεί το θέμα αυτό δεν κρύβεται, καθώς τα σχετικά έγγραφα ντοκουμέντα είναι εκατοντάδες –τουλάχιστον.

Στην υπόθεση σύρεται και ο πατέρας του Χάντερ, Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, που με την εγγύηση του ονόματός του άνοιγαν οι πόρτες τραπεζών και ιδρυμάτων για τον πακτωλό χρηματοδοτήσεων του ολέθρου. 

Ωστόσο ο Λευκός Οίκος εμπλέκεται γενικότερα, αφού ένα τμήμα της όλης υπόθεσης έφτασε στο Κογκρέσο, 28/8/2020, και ερευνήθηκε από την Γερουσία, ως «Υπόθεση της εταιρείας Blue Star» σχετιζόμενη και με τον ρόλο της Karen Tramontan


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ    Δεν υπάρχουν σχόλια :