ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΑΓΟΡΑΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

 ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΔΥΣΗ “ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ”

4 ΒΙΝΤΕΟ


ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ. ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. 4 ΝΕΚΡΟΙ (1 ΑΓΟΡΙ 11 ΧΡΟΝΩΝ) ΚΑΙ 22 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ 70 ΚΤΙΡΙΑ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΣΕ 1 ΜΕΡΑ!

Οι ουκρανικές δυνάμεις βομβαρδίζουν το Ντόνετσκ όλη την ημέρα. Οι συνοικίες Voroshilovsky, Kyiv και Kuibyshevsky της πρωτεύουσας δέχονται τις πιο έντονες επιθέσεις. 

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χρησιμοποιούν πυροβόλα, έχουν καταγραφεί χτυπήματα από πυρομαχικά διασποράς.

Το πρωί, ως αποτέλεσμα επίθεσης ουκρανικών στρατευμάτων στην περιοχή Μπουντιονόφσκι του Ντόνετσκ, σκοτώθηκαν 4 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 22 κάτοικοι. 

Χτυπούν πολυκατοικίες, μαιευτήριο, αγορά και εκκλησίες. Κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού του Ντόνετσκ από την πλευρά των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, μια οβίδα έπληξε το μαιευτήριο.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βομβάρδισαν ξανά την πρωτεύουσα της ΛΔΔ με Grad MLRS. Πυρά εκτοξεύτηκαν από την Avdiivka. Οι οβίδες έπεσαν στα σύνορα των συνοικιών Kuibyshev και Kyiv και κατά την προσγείωση τους κοντά στο νοσοκομείο Vishnevsky, ξέσπασαν πολλές πυρκαγιές.

4 νεκροί (μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος), 22 τραυματίες, 70 κτίρια χτυπήθηκαν. Σε μια μέρα. Στην πόλη του Ντόνετσκ γράφει ο δημοσιογράφος του RT

Semión Sénderov

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ       

loading...