Ντροπή σας !! Με την αύξηση των καυσίμων πληρώνουμε τις νέες ναυπηγήσεις των Ελλήνων εφοπλιστών σε containerships και LNG carriers με υψηλότερο κόστος κατασκευής, ύψους 2,8 δις και όχι μόνο. 

Από την αρχή σχεδόν του πολέμου στην Ουκρανία είναι γνωστό ότι, οι Έλληνες εφοπλιστές σε συνεργασία με Κύπριους και Μαλτέζους ¨έσπασαν¨ το εμπάργκο της Κομισιόν στη μεταφορά ρωσικού πετρελαίου με ευρωπαϊκά δεξαμενόπλοια γεγονός που έχει ενοχλήσει τη γερμανική κυβέρνηση . Τούτο είχε αναφέρει και το γερμανικό Spiegel από τον Μάρτιο. Να σημειωθεί ότι ζητούνται πλέον φορτία LNG από τα ανατολικά του Σουέζ.

Αφού αυτό συμβαίνει και εξακολουθεί τότε , γιατί  η Ελλάδα είναι η 4η ακριβότερη χώρα στον Κόσμο στην πώληση καυσίμων; 

  Εν τω μεταξύ , στα ναυπηγεία της Νοτίου Κορέας ως γνωστόν, κατασκευάζεται ο νέος Ελληνόκτητος στόλος, με τους Έλληνες εφοπλιστές να συνεχίζουν το ράλι ναυπηγήσεων και για το 2022. Επίσημα έχουν γραφτεί στα βιβλία παραγγελιών 32 πλοία, εκ των οποίων 22 θα κατασκευαστούν στην Νότια Κορέα − αξίας 2,8 δισ. ευρώ.  Το βάρος στις ναυπηγήσεις δίνεται πλέον σε containerships και LNG carriers, με υψηλότερο κόστος κατασκευής σε σχέση με φορτηγά και δεξαμενόπλοια που κυριάρχησαν στις περσινές παραγγελίες .

Είναι οδυνηρό να βλέπεις μια κυβέρνηση , υπάλληλο των συμφερόντων αυτών και το μόνο μέλημά της να είναι , πως , με ποια τεχνάσματα και ποιες δικαιολογίες , να το ¨περάσει στο λαό ¨

Από τα υπερκέρδη αυτά θα επιστραφεί με την μορφή επιδομάτων  ένα ποσοστό ώστε , να εξασφαλίσουν την ψήφο σας

Με σεβασμό στην Κρίση σας, Κίνημα ¨ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ¨ για το συντονισμό όλων των πατριωτικών δυνάμεων , φορέων και μονάδων , απ όπου και αν προέρχονται. Koutsidou G Margarita .

loading...