Τα βάζουν και με τον Θεό . Χτυπούν παντού την Ορθοδοξία για να ¨περιορίσουν¨ τον Πούτιν φοβούμενοι το ρόλο του ως προστάτης της .

 Είναι άρρωστο όσο δεν πάει  να ¨βάζουν¨ κάποιοι τον λαό στα σχέδιά τους και να εργαλειοποιούν τον ορθόδοξο χριστιανικό κόσμο.

Η καταπάτηση της Περιουσίας Του Οικουμενικού Πατριαρχείου που βρίσκεται σε εξέλιξη , το πρόσφατο  ρήγμα Αθήνας-Μόσχας στο Άγιον Όρος που εκδηλώθηκε ως Εκκλησιαστικό «Σχίσμα» και είχε σαν αποτέλεσμα απελάσεις Ρώσων μοναχών , η εκτεταμένη καταπάτηση της μοναστηριακής περιουσίας με αφορμή το Κτηματολόγιο και τους Δασικούς χάρτες που λαμβάνει χώρα σ όλη την Ελλάδα, η απότομη ¨ σιωπή της Δύσης ¨ στη μετατροπή της Αγιάς  Σοφιάς σε Τζαμί , ο Εμφύλιος στην Ορθοδοξία με αφορμή την Αυτοκεφαλία της Ουκρανικής Εκκλησίας και την Κούρσα διαδοχής του Οικουμενικού Πατριάρχη ,το γεγονός ότι ο Πατριάρχης Μόσχας  δεν μνημονεύει τον Οικουμενικό Πατριάρχη και πολλά άλλα , ΔΕΝ είναι παρά μόνον , η Κορυφή του Παγόβουνου σε έναν ιδιότυπο γεωπολιτικό σχεδιασμό που αυτοί που τον εκπονούν και τον υλοποιούν , χρίζουν ΑΜΕΣΗΣ εισαγωγής σε ψυχιατρική κλινική αφού , απειλούν έτσι παγκόσμιες ισορροπίες.

Θεωρούν ότι η Ορθόδοξη Ρωσία , ως πυρηνική υπερδύναμη , μπορεί να παρουσιαστεί στην Παγκόσμια Κοινή θέα ως ο προστάτης της Ορθοδοξίας και μέσω αυτής της δυναμικής , να κυριαρχήσει σε γεωπολιτικά πεδία και να δημιουργήσει σφαίρες επιρροής , εκεί που δεν θέλουν .

Τι κάνουν;  Εξαφανίζουν την Ορθοδοξία ώστε μα μην έχει πρόσφορο έδαφος η Ρωσία .

Δεν είναι τυχαίο ότι , όλοι αυτοί που στην πατρίδα μας ,  πνέουν μένεα κατά της Ορθοδοξίας, προβάλλουν πρότυπα δυτικών χωρών όπου ο χριστιανισμός έχει καταντήσει ένα φολκλορικό σύμβολο χωρίς καμία ουσία και οι ναοί γίνονται γυμναστήρια, μπαράκια, ακόμα και μουσουλμανικά τεμένη και άνδρα διαφόρων νεοπαγανιστικών δοξασιών. Δεν είναι τυχαίο ότι , η εκστρατεία αυτή συνοδεύεται συχνά και από ένα ανθελληνικό μένος.

Σε κάθε περίπτωση , η εξαιρετικά επικίνδυνη αυτή  άποψη και αντίληψη , οδηγεί σε ενέργειες που σε 1η φάση θα προκαλέσουν μια ασύλληπτη έκρηξη Τρομοκρατίας με θρησκευτικά ένστικτα στην βάση προβοκάτσιας ,σ όλο τον Κόσμο .

Η  λεπτή ισορροπία που υπάρχει μεταξύ των μεγάλων θρησκειών , είναι αυτό που κρατάει  ακόμα ώστε , να ¨μην εκραγεί ο πλανήτης μας¨

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓIΚΗΣ ( Hellas ) 

loading...