Υποχρεωτικό πιστοποιητικό φοίτησης σε υποψηφίους γονείς για εξυγίανση των κοινωνιών





Ελένη Παπουτσή Εκπαιδευτικος-Master of education

Κλινική ψυχολογος – 

Οι εγγραφές στο υποσυνείδητο του παιδιού γίνονται από 0-7 ετών όσο και φαίνεται νωρίς σε μερικούς που δεν έχουν ασχοληθεί, αλλά κάνουν ότι τα ξέρουν όλα, επειδή έχουν δυο παιδιά και στην ουσία πειραματίζονται.

Τα εγκεφαλικά κύματα των παιδιών βρίσκονται σε κατάσταση θ που είναι σαν υπνωτισμένα , όσο και να φαίνεται ότι αντιδρούν και δεν ακούν. Ο κόσμος αποφασίζει 90% με το πάντα άγρυπνο υποσυνείδητο μέσα στο οποίο έχουν γίνει οι έγγραφες, αλλά νομίζει ότι αποφασίζει κάτι με τη συνείδηση. Οι πολιτικοί και οι θρησκείες το ξέρουν καλά αυτό και πράττουν αντίστοιχα για να κερδίζουν μάζες.

Δυστυχώς οι κοινωνίες νοσούν από τους γονείς και τους παππούδες!

Όλα τα κράτη πλέον πρέπει να θεσπίσουν ένα πιστοποιητικό φοίτησης για γονείς και να το δείχνουν, όταν πάει κάποια κυρία έγκυος σε ιατρείο, άσχετα με το επάγγελμά της, ακόμα και αν έχει 12 πτυχία, εκτός αν έχεις σπουδάσει παιδαγωγικά.

Πώς ζητούσαν το ανόητο πιστοποιητικό εμβολιασμού και νόσησης με πρόστιμα, ενώ ήξεραν ότι είναι πείραμα και πολύς κόσμος πεθαίνει; Συμφέροντα από πίσω…

Αυτό που είναι το μέλλον της κοινωνίας και οι ρίζες, γιατί δεν το απαιτούν; Φοβούνται η τους συμφέρει να υπάρχει η βια και η λάθος διαπαιδαγώγηση από άγνοια;

Πρέπει να ξέρουν τα βασικά και όχι από το ίντερνετ ,

όχι ότι τους έχει πει η μαμά τους και η γιαγιά τους, γιατί οι κοινωνίες δεν είναι ίδιες.

Έχουν αλλάξει οι κοσμοθεωρίες και τα κοσμοείδωλα. Αν εφαρμόζουμε τα παλαιότερα, τα λάθη είναι τεράστια. Σήμερα παρότι υπάρχουν κυρίες που γίνονται μάνες στα 40, και πολύ καλά κάνουν και παρότι έχουν περισσότερες γνώσεις, συνεχίζουν και κάνουν φρικτά λάθη, ίσως επειδή έχει αμβλυνθεί το μητρικό, λόγω καριέρας , λόγω ναρκισσισμού γονεϊκού κλπ.

Υπάρχουν και σήμερα υποψήφιες μητέρες του Δημοτικού. Παλιότερα , για τις γυναίκες που σήμερα είναι 90 ετών, ήταν φυσιολογικό. Τη σημερινή εποχή δεν δικαιολογείται ούτε του Γυμνασίου για αυτό, αυτές, θα πρέπει να φοιτούν σε σχόλες γονέων για 2 έτη.

Δεν περιμένουμε βέβαια να απαιτήσουν πιστοποιητικό από τη γνωστή φυλή που κάνει παιδιά στα 13, αλλά για τον υπόλοιπο κόσμο που θέλει να δώσει αξίες και πνευματικότητα, να μάθει πράγματα που δεν ξέρει, να δημιουργηθούν οι  συνάψεις στους νευρώνες του, ωστε   να ξέρει πώς θα διαχειριστεί τη διαπαιδαγώγηση .

Τόσα εγκλήματα , τόση ανωμαλία , τόση βια, πρέπει να χτυπηθεί το κακό από τις ρίζες του, που είναι οι γονείς κ οι παππούδες. Μετά είναι τα σχολεία.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αφιερώσει τις ζωές τους σε πειράματα 40 ετών για να εξαχθούν αυτά και εμείς τα μελετάμε πολλά χρόνια. Οι απλοί γονείς, ότι ακούσουν από εδώ και από εκεί και οτι τύχει. 

Όμως η νόσηση της κοινωνίας συνεχίζεται, παρά τις βόλτες στους πλανήτες

Οι αξίες εντιμότητας, ψευτιάς, κλεψιάς, φιλοπατρίας, ταμπού ομοφυλοφιλίας , αιμομιξίας κλπ, πρότυπα γονέων εργατικών, μη φιγουρατζήδων, με διαχειριση υγιούς ναρκισσισμού και αμιλλας,  διαχείριση χρόνου και χρήματος, αυτοεκτίμησης, μη σκληρότητας στους ανθρώπους, μη ευγενικής υποκρισίας, δηλαδή δυσαρμονίας , απόκτηση ενσυναίσθησης, δεν μπαίνουν στα παιδιά από τους γονείς, λόγω άγνοιας.

Φυσικά είναι και τα γονίδια και πρέπει να εξισορροπούμε με συνδυασμούς. Το πόσο εύκολο είναι, άλλο θέμα. 

Μπαίνει και το ένστικτο εδώ που πολλές φορές σώζει…(χωρίς πολλή επιστήμη)

Στην κλινική ύπνωση έχουν βρει, ότι ο εγκέφαλος των παιδιών σε αυτή την ηλικία είναι στην ίδια κατάσταση –κυμάτων- με των ατόμων που υπνωτίζονται. 

Οπότε προσέχουμε ιδιαίτερα τι λέμε και τι κάνουμε. Τα <<κατασκοπάκια >>το εγγράφουν ανεξίτηλα για πάντα και μετά είναι πολύ δύσκολο να εξαλειφθεί. Δίνουμε αγάπη χωρίς όρους, αλλά με όρια. Έχουμε υποχρέωση για το συλλογικό καλό .

Ελένη Παπουτσή Εκπαιδευτικος-Master of education

Κλινική ψυχολογος

loading...