Ευαγγελάτος για το…. “Ησυχαστήριο” Ιερώνυμου.

 Το εξοχικό του Ιερώνυμου στην πλαγιά του Ελικώνα με θέα τον… Κορινθιακό.

Το είχε φτιάξει η Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας σαν κέντρο αποκατάστασης, με επιδότηση βέβαια!

Στην πορεία βάλανε και μια πισίνα και έγινε το πριβέ ησυχαστήριο του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Μάλλον εκεί πιάνουν καλύτερα οι προσευχές.

Γράφει ο βραβευμένος… Ευαγγελάτος: 

“Στο ησυχαστήριο του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, την Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων Ζάλτσας, στις πλαγιές του Ελικώνα, με καταπληκτική θέα στον κορινθιακό κόλπο, ο κ. Ιερώνυμος παρέθεσε δείπνο στους καλεσμένους του για την ονομαστική του εορτή.”…

Καλεσμένοι μεταξύ άλλων, Άδωνις Γεωργιάδης, Τάκης Θεοδωρικάκος, Θοδωρής Σκυλακάκης, Μίνα Γκάγκα, Δόμνα Μιχαηλίδου και Ζωή Ράπτη…

Με λίγους εκλεκτούς φίλους συντροφιά, από τον κλήρο και την πολιτική, γιόρτασε χθες την ονομαστική του εορτή ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.

Στο ησυχαστήριο του Αρχιεπισκόπου, την Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων Ζάλτσας, στις πλαγιές του Ελικώνα, με καταπληκτική θέα στον κορινθιακό κόλπο, ο κ. Ιερώνυμος παρέθεσε δείπνο στους καλεσμένους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσά τους ήταν οι υπουργοί Άδωνις Γεωργιάδης και Τάκης Θεοδωρικάκος, οι αναπληρωτές υπουργοί Θοδωρής Σκυλλακάκης, Μίνα Γκάγκα και οι υφυπουργοί Δόμνα Μιχαηλίδου και Ζωή Ράπτη, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Φάνης Σπανός, ο δήμαρχος Λειβαδιάς Ιωάννης Ταγκαλέγκας κ.α.

Μάλιστα ο Αρχιεπίσκοπος τους ξενάγησε στο μοναστήρι, το οποίο αναστήλωσε όταν ήταν ακόμη Μητροπολίτης Θηβών.

Χαρακτηριστικό είναι πως έξω από το κελί του, ο κ. Ιερώνυμος έχει βάλει την επιγραφή «σήμερον εμού, αύριο ετέρου και ουδέποτε τινός», δηλαδή, «σήμερα δικό μου, αύριο κάποιου άλλου και ποτέ κανενός», για να θυμίζει σε όλους τη ματαιότητα της κτητικότητας υλικών αγαθών.


ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ: Σάλος για το πριβέ ησυχαστήριο του Αρχιεπισκόπου… Παραιτηθείτε Μασκαριότατε προκαλείτε!!!! (agonasax.blogspot.com)

Σάλος για το πριβέ ησυχαστήριο του Αρχιεπισκόπου… Παραιτηθείτε Μασκαριότατε προκαλείτε!!!!

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝΠαραιτηθείτε Μασκαριότατε, προκαλείτε!!!!
Κλείσατε τις Εκκλησίες δύο χρόνια και τις παραδώσατε σε αφορισμένους.
7000 Υγειονομικοί σε αναστολή πεινάνε. Ποτέ εσύ και η Σύνοδος δεν διαμαρτυρηθήκατε στην κυβέρνηση για αυτόν τον διωγμό που υφίστανται οι υγειονομικοί και ο Λαός.
Τώρα παραθέτετε Λουκούλια γεύματα στους δυνάστες του Λαού και της Εκκλησίας. Αυτό είναι το ήθος και η ποιότητά σας. ΑΙΣΧΟΣ!!!
Παραιτηθείτε Μασκαριότατε, προκαλείτε!!!!
π. Νικόδημος

loading...