ΦΩΤΙΑ» στην παγκόσμια διακυβέρνηση βάζει η Ινδία! Δηλώσεις του Ινδού ΥΠΕΞ που θα συζητηθούν…

 Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ινδίας, Subrahmanyam Jaishankar, μιλώντας στο Bratislava GlobSec Forum, τάχθηκε υπέρ ενός πολυπολικού κόσμο και όχι υπέρ της μονόπλευρης διεθνιστικής κυριαρχίας, μέσω των ΗΠΑ ή και της Κίνας, την οποία οι διεθνιστές προσπαθούν να αποσπάσουν από την συμμαχία με τον Πούτιν για να την καταστήσουν το νέο κέντρο παγκόσμιας επιρροής τους στον πλανήτη, ή μέσω κάποιου άλλου οχήματος.

Πέρα από τα κέντρα εξουσίας του πλανήτη υπάρχουν μεμονωμένες ισχυρές χώρες που βάζουν φωτιά στα σχέδια παγκόσμιας διακυβέρνησης του πλανήτη, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, καθώς θέλουν μερίδιο στην πίτα της παγκόσμιας κυριαρχίας! ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΓΡΙΦΟΣ;;;

«Δεν αποδέχομαι ότι πρέπει να συμμετάσχω σε έναν άξονα (υπό την ηγεσία των ΗΠΑ ή την Κίνα) ή κάτι τέτοιο», τόνισε ο Ινδός ΥΠΕΞ.

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Κάπου η Ευρώπη πρέπει να ξεπεράσει την νοοτροπία ”Τα προβλήματα της Ευρώπης είναι και προβλήματα του πλανήτη, αλλά τα προβλήματα του πλανήτη δεν είναι και προβλήματα της Ευρώπης.

Αν αφορά εσάς, είναι δικό σας (πρόβλημα). Αν αφορά εμένα (την Ευρώπη), είναι όλων μας (του πλανήτη).”

Γίνεται ένας συσχετισμός σήμερα, ένας συσχετισμός μεταξύ της Κίνας και της Ινδίας και του τι συμβαίνει στην Ουκρανία.

Τα μεταξύ Κίνας και Ινδίας συνέβαιναν πολύ πριν συμβεί το οτιδήποτε στην Ουκρανία.

Οπότε οι Κινέζοι δε χρειάζονται κάτι να προηγηθεί κάπου αλλού στον πλανήτη προκειμένου να συγκρουστούν μ’ εμάς ή να συνεργαστούν με εμάς.

Οπότε τι με ρωτάτε αν θα επιλέξω;;;

Θα κάνω αυτό που κάνουμε όλοι μας. Θα ζυγίσω την κατάσταση.

Από την μία η Δύση υπό την ηγεσία των ΗΠΑ και η Κίνα, ως ο επόμενος εν δυνάμει άξονας;;; Λυπάμαι αλλά δεν πιστεύω ότι είναι απαραίτητο να ενταχθώ (ως Ινδία) σ’ αυτόν τον άξονα ή όχι! Δεν το αποδέχομαι αυτό!!!!

Είμαι το 1/5 του παγκόσμιου πληθυσμού, είμαι σήμερα η 5η ή η 6η μεγαλύτερη οικονομία στον πλανήτη.

Η Ινδία δικαιούται να έχει τα δικά της πιστεύω και σχέδια, δικαιούται να ζυγίζει το δικό της συμφέρον, να κάνει τις δικές της επιλογές!!!!»

Έτσι λοιπόν έχουν τα πράγματα στον πλανήτη! Πέρα από τους διεθνιστές και τους αντιπάλους τους, υπάρχουν και μεμονωμένες χώρες που διεκδικούν πίτα στην εξουσία και βάζουν φωτιά στην διεθνιστική τάξη πραγμάτων και την παγκόσμια διακυβέρνηση.

loading...