Απολαυστικός Μπέρνι Έκλεστοουν: «Ο Πούτιν είναι φίλος μου και θα έτρωγα σφαίρα για αυτόν», «Ο Ζελένσκι ήταν κωμικός και προφανώς θέλει να συνεχίσει να είναι»

 Ο Βρετανός πρώην επικεφαλής της Formula 1 , Μπέρνι Έκλεστοουν, κατά την πρωινή εκπομπή Good Morning Britain» δεν μάσησε τα λόγια του και είπε την πραγματική θετική του γνώμη για τον Ρώσο πρόεδρο αγνοώντας αν θα τον μισήσει το βρετανικό καταστημένο.

Ο 91χρονος Έκλεστοουν, θεωρεί ότι ο φίλος του, ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, έκανε το σωστό επεμβαίνοντας στην Ουκρανία ενώ έριξε κατηγόρησε τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι λέγοντας ότι έπρεπε να είχε κάνει περισσότερα για να αποφύγει τον πόλεμο ενώ τόνισε πως «θα έτωγα σφαίρα για τον Β.Πούτιν».

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Έκλεστοουν τόνισε επίσης ότι ο 69χρονος πρόεδρος της Ρωσίας είναι ένας λογικός και ευαίσθητος άνθρωπος.Μ

Μιλώντας από μια ηλιόλουστη ταράτσα στην Ίμπιζα, υποστήριξε αναφερόμενος στις απώλειες αμάχων στην Ουκρανία ότι «δεν ήταν σκόπιμες».

Για τον πρόεδρο της Ουκρανίας, ο Έκλεστοουν είπε ότι, πριν από τον πόλεμο, ο Ζελένσκι ήταν κωμικός κι απ’ ότι φαίνεται, θέλει να συνεχίσει να είναι.

Πρόσθεσε επίσης ότι η εισβολή στην Ουκρανία «θα μπορούσε να είχε τελειώσει διαφορετικά» αν ο Ζελένσκι «μιλούσε με τον Πούτιν».

«Καταλαβαίνω ότι ήταν κωμικός, και νομίζω ότι θέλει να συνεχίσει αυτό το επάγγελμα γιατί νομίζω ότι, αν είχε σκεφτεί ορισμένα πράγματα, σίγουρα θα είχε κάνει μεγαλύτερη προσπάθεια να μιλήσει στον κύριο Πούτιν, ο οποίος είναι λογικός άνθρωπος και θα τον είχε ακούσει και πιθανότατα θα είχε κάνει κάτι γι’ αυτό», απάντησε σε ερώτηση του Βρετανού δημοσιογράφου Μπεν Σέπαρντ.

Είναι παντρεμένος με την Βραζιλιάνικης καταγωγής Φαμπιάνα Έκλεστοουν, αντιπρόεδρο της FIA και μέλος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

loading...