«Σεισμός« στην Ευρώπη με την είδηση… – ΒΙΝΤΕΟ

 ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ για τα εμβόλια! Σκάνδαλο στην Ισπανία, για αυτό θα φέρουν το… ΧΑΡΑΓΜΑ,

Μετά από τέσσερις μήνες μεγάλης αστυνομικής έρευνας στην Ισπανία, οι αρχές αποκάλυψαν μια εγκληματική επιχείρηση που παραποιεί διαβατήρια «εμβολιασμού» για τον Covid.

Χιλιάδες ανεμβολίαστοι Ισπανοί, συμπεριλαμβανομένων διασημοτήτων και ισχυρών επιχειρηματιών, πλήρωσαν χρήματα για να καταχωρηθούν παράνομα τα ονόματά τους στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών. Όσοι αγόραζαν τα παράνομα δελτία υγείας θα είχαν πληρώσει 200 ​​και 1.000 ευρώ για αυτά τα έγγραφα.

Η αστυνομική επιχείρηση Jenner είχε ως αποτέλεσμα 19 συλλήψεις μέχρι στιγμής για την υγεία και εξέθεσε περισσότερα από 2.200 άτομα που αγόρασαν πλαστά διαβατήρια για τον Covid.

Μεταξύ αυτών που αγόρασαν τα παράνομα έγγραφα είναι διάσημοι επιχειρηματίες όπως ο José María Fernández Sousa-Faro, πρόεδρος της φαρμακευτικής εταιρείας PharmaMar. Μεταξύ εκείνων που αγόρασαν τα παράνομα έγγραφα περιλαμβάνονται ο νικητής του Goya Verónica Echegui, ένα διάσημο βραβείο υποκριτικής, και ο τενίστας Álex de Minaur. Επιπλέον, ο διάσημος τραγουδιστής Ομάρ Μόντε!.

Πολλοί από τους συλληφθέντες είναι υπάλληλοι του Νοσοκομείου της Μαδρίτης της Λα Παζ. Κατηγορούνται ότι έκλεψαν εμπιστευτικές πληροφορίες στο νοσοκομείο τους για να παραποιήσουν τα έγγραφα που υποστήριζαν ότι οι ανεμβολίαστοι είχαν ολοκληρώσει το πρόγραμμα εμβολιασμού τους.

Εκτός από τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας της Λα Παζ, εμπλέκονται και άλλοι που ενήργησαν «ως μεσάζοντες» για την πρόσβαση στα συστήματα υπολογιστών του νοσοκομείου. Για αυτό θα φέρουν ΧΑΡΑΓΜΑ που δεν θα πλαστοποιείται!!!

Πάντως κάτι θα ήξεραν για τα εμβόλια όσοι διάσημοι προέβησαν σε τέτοιες ενέργειες! Δείτε το βίντεο:

loading...