ΡΟΜΠΑ, ΡΟΜΠΕΣ, ΡΟΜΠΑΚΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

ΠΕΡΙ ΜΠΑΝΕΡ, ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ…




Γράφει ο Simple Simon

Ίσως αυτό το άρθρο να είναι παράταιρο  και μην συνάδει εκ πρώτης όψεως, με την γενική θεματολογία των άρθρων που δημοσιεύονται εδώ και σε άλλα  blogs, συγγενούς  δεδηλωμένου σκοπού, με αρθρογράφους

γνωστούς, κοινούς ,τακτικούς και  ομοίας  αντίληψης 

Άρα εγώ τι ζόρι έχω και ανακατεύομαι τώρα;

Ξεκαθαρίζω για να μην παρεξηγηθώ, ότι δεν διαθέτω μεγάλη ιντερνετική εμπειρία, ίσα ίσα γνωρίζω μόνο να ανοίγω εκεί που με ενδιαφέρει για να ενημερωθώ και να βρω κάτι ωφέλιμο ανάμεσα στις αναρτήσεις.

Δεν γνωρίζω πως να αποφεύγω και να παρακάμπτω τις διαφημίσεις, τα μπάνερς και λοιπά προωθούμενα   προϊόντα και προπαγανδιστικές αναρτήσεις .

Γνωρίζω όμως ότι όλα αυτά δεν γίνονται δωρεάν και στο τζάμπα, γιατί ο χρόνος είναι χρήμα και ο Τζάμπας πέθανε.

Γιατί στον Οίμο χωρίς φίλτρα και λοιπά κόλπα, δεν εμφανίζονται διαφημίσεις και μπάνερς; 

Το ζόρι μου λοιπόν είναι η αμετροέπεια, η ασυνέπεια  και η ασυμβατότητα μεταξύ της πρόθεσης, των διακηρύξεων ,του σκοπού και του ορατού αποτελέσματος.

Εξηγώ, δεν γίνεται να έχεις άρθρο πχ, με κάποιον γέροντα ή δάσκαλο ή επιστήμονα και δίπλα να φιλοξενείς αυτά που αναφέρω παραπάνω,

Ξεφτιλίζεται το πράγμα.

Κοστίζει το μπλόκ και δεν αντέχεις να το συντηρείς ;

Κλείστο στα ίσια και πες το, όμως μην υποκύψεις και ρεζιλευτείς και πείς αμάρτησα για το παιδί μου και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα .

Έτσι γίνεται, ρε πατριώτη θρησκευόμενε γεροντόπληκτε  αγιαστούρα γιατί αλλιώς αυτοαναιρείσαι και γίνεσαι ρεζίλι και  ρόμπα  χνουδωτή με πασουμάκια ροζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...