Μην ανησυχείτε, δεν γίνεται πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας . Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που θα σας ανατριχιάσει.

 Το πολύ-πολύ να γίνει πάλι κάποια ¨επακούμπιση¨ όπως τον Αύγουστο του 2020 ώστε , όλο το σήριαλ που βλέπετε στις οθόνες σας ( είτε τρώγοντας πασατέμπος είτε μένετε με το στόμα ανοιχτό )  να γίνει πειστικό . Όσοι ζουν στην Τουρκική πραγματικότητα βλέπουν και πιστεύουν ότι η Ελλάδα επιτίθεται στην Τουρκία και το αντίστροφο. Όσοι διαμένουν Ελλάδα , βλέπουν ( μέσα από τα μάτια των γνωστών ΜΜΕ ) ότι η Τουρκία επιτίθεται κι ότι , μια σύρραξη είναι πάλι αναπόφευκτη .

Ποιος λέτε να τους ¨δουλεύει¨ ; Η απάντηση γνωστή . Αυτοί που κερδίζουν απ την Κούρσα εξοπλισμών στην οποία ( τάχα αναγκάζονται και οι πολιτικοί μας ) να μπουν. Γιατί τάχα ; Διότι τα παγκόσμια οικονομικά βαμπίρ και οι υποτακτικοί τους , πάντα πρέπει να έχουν μια δικαιολογία . Ξέρετε ποιες έως τώρα . Τώρα όμως , τα οικονομικά αυτά Βαμπίρ κάτι δεν υπολόγισαν σωστά  σε αντίθεση με την Ουκρανία . Ελλάδα και Τουρκία έχουν εκλογές μέσα στο 2023. Ίσως τις σημαντικότερες αφού , όποιος  χάσει διαλύεται .Δεδομένου ότι πόλεμος σημαίνει πως η διπλωματία απέτυχε παταγωδώς ,καμία από τις δύο κυβερνήσεις δεν θα ήθελε να έχει φτάσει σε μια τέτοια κατάσταση την χώρα της πριν τις εκλογές  . Μια τέτοια εξέλιξη θα τους στιγμάτιζε ιστορικά και θα τους εξαφάνιζε από τον πολιτικό χάρτη , μα το χειρότερο , θα ¨έστελνε¨ στο μεσαίωνα και τις δύο χώρες άσχετα ποια θα φαινόταν ότι επικράτησε.

Αυτή είναι η δύναμη της Δημοκρατίας που εμείς οι Έλληνες δώσαμε στον Κόσμο.

Είναι προφανές όμως πόσο πολύ βολεύει το ενδεχόμενο ενός πολέμου Ελλάδας – Τουρκίας να γίνεται όλο και πιο πειστικό. Είναι το καλύτερο ¨δόγμα του Σοκ που παίζει¨ ώστε να ξεχάσετε αργότερε στην Κάλπη , τ ότι ¨πέρασε η ζωή σας¨  χωρίς ακόμα να ανασάνετε οικονομικά κι ότι , πέρασαν τα χρόνια χωρίς να αλλάξουν όσα περιμένατε .Δεν είναι μόνο αυτά . Χιλιάδες άνθρωποι βγάζουν το ψωμί του από τέτοια ¨επενδυτικά κόλπα¨ . Από τους γεωπολιτικούς αναλυτές και τους δημοσιογράφους , έως τους πολιτικούς ( που αρπάζουν την ευκαιρία να δείξουν χρήσιμοι ) και τους στρατιωτικούς . Μην ξεχνάτε βεβαία και τις μίζες αφού , όλα για το χρήμα γίνονται . Τι λέτε μετά από ένα τέτοιο δούλεμα ολικής σε υψηλό επίπεδο ; θα τους ξαναψηφίσετε ή σας αρέσει να βλέπετε ¨πολεμικά σήριαλ¨ και έκπληκτοι ν ανακαλύπτετε ότι , δεν μπορείτε να πληρώσετε κι αυτόν το μήνα το λογαριασμό διότι , αυτοί που ψηφίσατε για κάποιο λόγο (που φυσικά θα σας πουν ότι τους δικαιολογεί ) σας έφτασαν μέχρι εδώ ;

Πως λέγεται αυτός, που χαρακτηρίζει η 2η περίπτωση ; ΗΛΙΘΙΟΣ !!

Κίνημα «ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ » , για το συντονισμό των Πατριωτικών δυνάμεων ,Δημοσθένης Λέον , [email protected]

loading...