Η ΝΔ απείλησε Έλληνα πολίτη που ρώτησε για τα χρέη της;

 Απίστευτη καταγγελία από έναν κάτοικο Λαμίας

Τα όσα περιέγραψε ένας κάτοικος Λαμίας καταγγέλλοντας τη Νέα Δημοκρατία και καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστου, μοιάζουν πραγματικά απίστευτα.

Τα όσα δημοσιεύει το primenews.press αφορούν ένα τηλεφώνημα που έκανε προ μηνών ο κ.Ευάγγελος στα γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο, ρωτώντας το εξής: «Γιατί δεν πληρώνετε τα χρέη σας; Χρωστάτε 390 εκατομμύρια ευρώ. Πότε θα τα πληρώσετε;».

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο κ.Ευάγγελος, η απάντηση αυτού που σήκωσε το ακουστικό ήταν ειρωνική, συνοδεύτηκε από κοροϊδία και κλείσιμο του τηλεφώνου!

Θα περίμενε κανείς πως κάπου εκεί θα τελείωνε και η ιστορία. Όχι όμως. Ο Λαμιώτης επέμεινε να τηλεφωνεί στα γραφεία της ΝΔ, αλλά το μόνο που γινόταν ήταν να του κλείνουν το τηλέφωνο.

Κάποια στιγμή κι ενώ είχε σταματήσει πια τα τηλεφωνήματα, δέχθηκε μια κλήση με απόκρυψη και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν η ίδια φωνή που είχε μιλήσει και την πρώτη φορά στο τηλέφωνο.

«Θα σου κάνω μήνυση 1 εκατομμύριο ευρώ! Θα σε βρουν στο χώμα παλιομ…κα! Κ…λοπαιδο θα σε σκίσω… Θα σε βρω!» του είπε σύμφωνα με το primenews.press, αφού προηγουμένως τον είχε ειρωνευτεί!

Ούτε εδώ όμως τελείωσε η ιστορία!

Ο κ.Ευάγγελος πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Λαμίας για να καταθέσει μήνυση επειδή απειλήθηκε η ζωή του, αλλά η ανταπόκριση δεν ήταν αυτή που θα ήθελε, καθώς όπως καταγγέλλει συνάντησε μόνο αδιαφορία.

Μάλιστα, ο ανώτατος αξιωματικός του τμήματος ακούγοντας ότι δέχθηκε απειλές κατά τη ζωής του ο πολίτης, σχολίασε: «Ε, μην αγχώνεσαι αγόρι μου, όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή»!

Στη συνέχεια όπως αναφέρεται στην καταγγελία,  ο κ.Ευάγγελος αποφάσισε να τηλεφωνήσει στο γραφείο του βουλευτή Βόλου της ΝΔ και επανέλαβε τα όσα είχε πει και στα γραφεία του Μοσχάτου, να πληρώσει δηλαδή το κόμμα τα χρέη του.

Όπως μεταφέρει το primenews.press, ο υπάλληλος του γραφείου, του απάντησε: «Τώρα την έχεις βάψει πολύ άσχημα, διότι σε έχω εντοπίσει και ξέρω πού μένεις».

Είχε και συνέχεια

Μετά από όλα αυτά η κατάληξη ήταν η εξής: η Ασφάλεια πήγε σπίτι του και τον αναζήτησε επειδή, όπως είπαν, απείλησε τους βουλευτές της ΝΔ!

«Αυτά! Για να γνωρίζουν όλοι, με ποιους έχουμε να κάνουμε και ότι δεν θα διστάσουν σε καμία περίπτωση να κάνουν τα πάντα, ώστε να μας βγάλουν απ’ τη μέση. Τα συμπεράσματα δικά σας», σχολίασε από την πλευρά του ο κάτοικος Λαμίας, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θα υποβάλλει μήνυση και για το δεύτερο συμβάν, μόλις το επιτρέψουν τα οικονομικά του.

https://www.newsbreak.gr/

loading...