ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΕΥ-ΘΥΜΟ-ΓΡΑΦΗΜΑ Αυτός είναι το πιόνι, φερέφωνο και μέλος του θεάτρου σκιών του νεοσουλτάνου Ερντογάν, ο διαβόητος Ντεβλέτ Μπαχτσελί……

Φασίστας, αρχηγός των Γκρίζων λύκων και ανθέλληνας, ο οποίος πάσχει από ακράτεια λόγου, αλλά και ακράτεια ουρική ….

Και ο μέντορας του νεοσουλτάνος Ερντογάν …

Φρενίτιδα προκλητικότητας από την Τουρκία – Μονομερή κήρυξη ΑΟΖ σε Αιγαίο και Ανατ. Μεσόγειο ζητά ο Μπαχτσελί

Ο Μπαχτσελί ζήτησε ταυτόχρονα την κήρυξη NAVTEX… διαρκείας στην περιοχή.


Ο χάρτης είναι δώρο του κυβερνητικού του εταίρου, προέδρου του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ), Ντεβλέτ Μπαχτσελί

Μ’ έναν προκλητικό χάρτη με τον … «τουρκικό κόσμο», μέσα στον οποίον συμπεριλαμβάνεται η Θράκη και η Κύπρος, φωτογραφήθηκαν ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και κυβερνητικός του εταίρος, επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ), Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Μερικά αποσπάσματα, για να τον γνωρίσουμε καλύτερα και μετά να τον αγνοήσουμε διότι ήδη πατά το τελευταίο σκαλοπάτι του φρενοκομείου, άνοιξε την πόρτα και εισέρχεται. Κλειδαμπαρώστε τον μέσα και αφήστε του και μερικούς ζουρλομανδύες ….

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, πρόεδρος του Κόμματος Εθνισκιστικού Κινήματος (ΜΗΡ) της Τουρκίας και ηγέτης των Γκρίζων Λύκων. Ακολουθώντας τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, κατά πάγια τακτική, ο Μπαχχτσελί, με στόχο να φανατίσει και να συσπειρώσει τους ακραία εθνικιστές ψηφοφόρους του έφτασε στο σημείο να ζητήσει να κηρύξει η Τουρκία από μόνη της ΑΟΖ στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο και τους χάρτες της να τους καταθέσει και στον ΟΗΕ.

Ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων μίλησε για τα βήματα που πρέπει να κάνει η Άγκυρα για να εξασφαλίσει τα νησιά και τις βραχονησίδες που θεωρεί πως της ανήκουν, ζητώντας συγχρόνως και την κήρυξη NAXTEX… διαρκείας στην περιοχή.

Αρχικώς επιτέθηκε λέγοντας: “Λέω στην ελληνική κυβέρνηση που διεθνοποιεί την κρίση, κάνοντας την αδικία και την ανομία οδικό χάρτη στην απέναντι όχθη του Αιγαίου. Εδώ είμαστε, δεν πάμε πουθενά” και προσέθεσε: “Η Ελλάδα, που έχει κλιμακώσει την ένταση στο Αιγαίο, δεν θα μπορέσει να αποφύγει τη συντριβή κάτω από το βάρος των βαριών συνεπειών που μπορεί να προκύψουν. Ας μην δοκιμάσει κανείς την υπομονή μας, μην προσπαθήσετε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις μας”, σε πλήρη αντιγραφή των λεγομένων Ερντογάν.

“Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να προετοιμάσουμε και να εγκρίνουμε τον νόμο για τη Θαλάσσια Δικαιοδοσία της Τουρκίας το συντομότερο δυνατό και να τον ανακοινώσουμε στους αποδέκτες του. Στο νόμο που θα εγκριθεί θα πρέπει να ορίσουμε τις έννοιες Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ειδική Αλιευτική Ζώνη, Όμορη Ζώνη, που περιλαμβάνονται στο Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, αλλά δεν περιλαμβάνονται στον Κανονισμό των Χωρικών Υδάτων. Πρέπει να ορίσουμε συγκεκριμένα τις συντεταγμένες της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο. Σε δεύτερο στάδιο, πρέπει να συμπεριλάβουμε στους ναυτικούς μας χάρτες τους γεωγραφικούς σχηματισμούς στη Θάλασσα των Νήσων (σ.σ. Αιγαίο) που ανήκουν στη χώρα μας, ως τμήμα της Τουρκίας, και δεν έχουν μεταβιβαστεί σε καμία χώρα με συμφωνία, και τέλος, πρέπει να κοινοποιήσουμε αυτό το νέο status quo στα Ηνωμένα Έθνη. Οι εν λόγω γεωγραφικοί σχηματισμοί πρέπει να τεθούν υπό τη δικαιοδοσία των πολιτικών διοικήσεων που βρίσκονται κοντά στις ακτές (της Τουρκίας). Σε τρίτο στάδιο, θα πρέπει να ανακοινώσουμε μια NAVTEX αορίστου, που θα καλύπτει τα κυριαρχικά δικαιώματα των γεωγραφικών σχηματισμών, που ανήκουν στην Τουρκία”, είπε με θράσος ο Μπαχτσελί.

Νέο σόου προκλητικότητας Ερντογάν – Μπαχτσελί σήμερα στη Σμύρνη: Με ασκήσεις για κατάληψη νησιών η EFES 2022

Ένα τουρκικό σόου προκλητικότητας στήνει έστησε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μαζί με τον κυβερνητικό του εταίρο, Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Οι δύο κυβερνητικοί αξιωματούχοι θα βρέθηκαν στη Σμύρνη για να παρακολουθήσουν τη διακλαδική στρατιωτική πολυεθνική άσκηση «EFES 2022».

Πρόκειται για ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ της εθνικιστικής προπαγάνδας που συνθέτει η Άγκυρα το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς τόσο η κυβέρνηση της Τουρκίας αλλά και η αντιπολίτευση κρατούν ψηλά τους τόνους με στόχο να κερδίσουν ψήφους ενόψει εκλογών.

Στη Σμύρνη Ερντογάν και Μπαχτσελί με νέα κλιμάκωση: Παρακολούθησαν μαζί τουρκική αποβατική άσκηση στο Αιγαίο

Νέο παραλήρημα Μπαχτσελί για τα Δωδεκάνησα: Ο Μητσοτάκης δημιουργεί κλίμα ένοπλης σύγκρουσης

Μπαράζ απειλών από την Τουρκία -Μπαχτσελί: «Ανοιχτή πληγή που δεν έκλεισε τα Δωδεκάνησα»!

Παραλήρημα Μπαχτσελί: «Φασισμός και ρατσισμός της Ελλάδας» -Πυρά κατά Μητσοτάκη που αποκάλεσε ελληνόπουλα παιδιά στα Πομακοχώρια

Απειλές Μπαχτσελί κατά Ελλάδας: «Θα χάσει το κεφάλι της -Είδε τα νύχια της Τουρκίας»

Πρόκληση Μπαχτσελί: Οι Ελληνες θα πληρώσουν το τίμημα για το αίμα του 1821

Τουρκία: Νέο παραλήρημα Μπαχτσελί -Ζητά να απαγορευτεί το φιλοκουρδικό κόμμα HDP

Νέες προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν: Θα κάνουμε με τον Μπαχτσελί πικ νικ στα Βαρώσια

«Ξέφυγε» ο Μπαχτσελί: Χαρακτήρισε «πολιτικά σχιζοφρενή» τον Μακρόν -Κάλεσε σε τζιχάντ κατά της Δύσης

Νέο παραλήρημα Μπαχτσελί: «Η στάση της Ελλάδας στα παράλιά μας αποτελεί γλώσσα πολέμου» Και λοιπά φαιδρά ….

Κ.Κ.

loading...