Οι παγκοσμιοποιητές κινούνται στη ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ της ανθρώπινης εξόντωσης

Οι παγκοσμιοποιητές μετατοπίζονται τώρα στη “φάση θανάτωσης” της ανθρώπινης εξόντωσης, εγκαταλείποντας όλες τις προηγούμενες στρατηγικές τους που προσπαθούσαν να κρύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις. Τώρα μιλάνε ανοιχτά για την αποκοπή της ενέργειας από την ανθρωπότητα, για την πείνα των ανθρώπων μέχρι θανάτου με διαταραχές στον εφοδιασμό τροφίμων, για την επαναφορά των παγκόσμιων νομισμάτων ώστε να βυθίσουν την ανθρωπότητα στη φτώχεια και για την επίτευξη της αποανάπτυξης μέσω της χρήσης εμβολίων και θανατηφόρων φαρμάκων.

Θυμάστε τα εννέα σημεία που δημοσίευσα χθες; Αυτοί είναι οι φορείς επίθεσης που χρησιμοποιούνται σήμερα εναντίον της ανθρώπινης φυλής στον πλανήτη Γη:

1. Η τεχνητή πείνα και η μαζική λιμοκτονία

2. Η σκόπιμη διάλυση της ενεργειακής υποδομής που παρέχει ηλεκτρική ενέργεια,    θέρμανση και καύσιμα

3. Πολλαπλά κύματα βιολογικών όπλων σχεδιασμένα να σκοτώνουν

4. Παγκόσμιες εντολές εμβολίων για να εξαναγκάσουν τις υπάκουες μάζες σε ενέσεις ευθανασίας αργής δράσης

5. Γεωμηχανική σε πλανητική κλίμακα και έλεγχος του καιρού για την κατάρρευση της βιόσφαιρας και την πρόκληση παγκόσμιας αποτυχίας των καλλιεργειών

6. Σκόπιμη κατάρρευση των παγκόσμιων χρεωστικών νομισμάτων για να προκληθεί παγκόσμια φτώχεια.

7. Κλιμάκωση των παγκόσμιων συγκρούσεων σε παγκόσμιο πόλεμο με τη συμμετοχή τόσο της Ρωσίας όσο και της Κίνας

8. Ελεγχόμενη κατεδάφιση της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού για να προκληθεί οικονομική κατάρρευση.

9. Η καταστροφή της γονιμότητας μέσω των χημικών πλαστικών, των φυτοφαρμάκων, των ορμονικών διαταρακτών, του καλλωπισμού των ΛΟΑΤ και του τρανσεξουαλισμού

Καθένα από αυτά τα εννέα θα επιταχυνθεί επιθετικά το 2022-2025.

Έχει ενεργοποιηθεί η φάση “θανάτου”. (Στην πραγματικότητα ξεκίνησε στα σοβαρά με το covid-19.) Κάθε απόφαση των εθνικών ηγετών – ειδικά μεταξύ εκείνων που είναι υπόχρεοι στο WEF, όπως ο Τρουντό, ο Μπάιντεν και οι Ευρωπαίοι ηγέτες – έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει τον μέγιστο αριθμό ανθρώπινων θυμάτων από τώρα μέχρι το τέλος του 2025. 

Οι παγκοσμιοποιητές είναι ήδη σε καλό δρόμο για να δουν 1-2 δισεκατομμύρια ανθρώπους νεκρούς πριν από το 2030, μόνο χάρη στο εμβόλιο του κοβιδίου. Προσθέστε και την πείνα, την οικονομική κατάρρευση, τους εμφυλίους πολέμους, τη βιολογική τρομοκρατία, τις πυρηνικές επιθέσεις και τα σενάρια διακοπής της λειτουργίας του δικτύου, και θα φτάσουμε σε περίπου 2-4 δισεκατομμύρια νεκρούς.

Φαίνεται ότι αυτό το αποτέλεσμα – το 25% έως 50% του σημερινού ανθρώπινου πληθυσμού θα εξοντωθεί τα επόμενα χρόνια – είναι ήδη “ενσωματωμένο” και δεν μπορεί να αντιστραφεί. Οι ενέσεις θανάτου των εμβολίων, για παράδειγμα, έχουν ήδη χορηγηθεί σε πάνω από πέντε δισεκατομμύρια ανθρώπους. Η τεχνητή πείνα και η έλλειψη τροφίμων έχει ήδη επιτευχθεί λόγω της έλλειψης λιπασμάτων, των αποτυχιών στις καλλιέργειες και του προστατευτισμού/εθνικισμού των τροφίμων. Η Ινδία, για παράδειγμα, βρίσκεται στα πρόθυρα της απαγόρευσης των εξαγωγών ρυζιού – μια πολιτική που θα προκαλούσε μια καταστροφική παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε έλλειψη τροφίμων και λιμό. (Πηγή: Bloomberg.com)

Η κατάρρευση του χρέους των πλαστών νομισμάτων είναι επίσης μια αναπόφευκτη πραγματικότητα. Με την αδιάκοπη, σχεδόν ακατανόητη εκτύπωση χρήματος που έχει λάβει χώρα σε όλα τα δυτικά έθνη τα τελευταία τρία χρόνια, έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ το σημείο χωρίς επιστροφή όσον αφορά την οικονομική φερεγγυότητα αυτών των εθνών. Τα νομίσματα των ΗΠΑ, της ΕΕ και της Ιαπωνίας θα γίνουν καπνός στο εγγύς μέλλον, αφήνοντας αυτά τα έθνη και τις περιοχές σε οικονομική καταστροφή.

Το θέμα είναι ότι, αν οι εθνικοί ηγέτες είχαν πραγματική επιθυμία να διατηρήσουν την οικονομική βιωσιμότητα και λογική, τα χειρότερα αποτελέσματα θα μπορούσαν να αποφευχθούν ή να μειωθούν. Αλλά δεν θέλουν να αποφύγουν την καταστροφή… θέλουν να την επιδεινώσουν. Οι ηγέτες των ΗΠΑ, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και άλλων εθνών είναι όλοι μαριονέτες των παγκοσμιοποιητών που παίρνουν εντολές από τους αντι-ανθρώπινους, αντι-πολιτισμικούς παγκοσμιοποιητές που έχουν δεσμευτεί για την ολοκληρωτική καταστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού στον πλανήτη Γη.

Πηγή:https://www.naturalnews.com/

https://ethnegersis.blogspot.com

loading...