Η ΔΥΣΗ, ΤΟ ΝΑΤΟ, Η ΕΕ ΚΑΙ Η ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ – ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥΣ

 

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης — 

Κύριοι Βουλευτές,

·      Τώρα που ανθρωπότητα βρίσκεται στο χείλος της αυτοκαταστροφής της, όσοι έχουν τις γνώσεις και την εμπειρία των όσων προηγήθηκαν μετά το ήμισυ του περασμένου αιώνα πρέπει  με κάθε ειλικρίνεια να ενημερώσουν για τα συμβάντα και τα συμβαίνοντα.

·      Μέτα το 2ο Παγκόσμιο πόλεμο και τη δημιουργία αφ ενός  της Δύσης με το ΝΑΤΟ και αφ ετέρου της Σοβιετικής Ένωσης υπήρξε για πολλά χρόνια ισορροπία στον πλανήτη. Με εμάς να αυταπατόμαστε ότι ήμασταν ο «ελεύθερος» κόσμος και οι άλλοι οι κακοί.

·      Ποτέ όμως τότε δεν προσπάθησε ένα από τα δύο «στρατόπεδα» να καταστρέψει ή να επιβληθεί στο άλλο, με τη σημερινή ως θα περιγραφεί θρασύτητα που βλέπουμε σήμερα.

·      Μετά τη συμφωνημένη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης η Δύση προσπάθησε την εποχή του Γιέλτσιν να μετατρέψει τη Ρωσία σε ένα είδος υπόδουλης κατοχικής μνημονιακής Ελλάδας. Ίσως και ακόμα χειρότερα.

·      Το μόνον καλό που έκανε ο Γιέλτσιν στη Ρωσία, ήταν που επέλεξε τον Πούτιν για διάδοχο του.

·      Εν τω μεταξύ το ΝΑΤΟ από αμυντική συμμαχία άρχισε να μετεξελίσσεται σε , λυπούμαι πού το γράφω, σαι ένα είδος ναζιστικής επιθετικής συμμαχίας με τη ΕΕ πειθήνιο πάντα όργανο του. Που ως λέγεται (συνημμένο του ίσως πλέον έγκριτου παλαίμαχου δημοσιογράφου Μιχάλη Στυλιανού) η ΕΕ είχε ιδρυθεί από τηνCIA..

·      Πρώτο δείγμα του βαθέως κράτους των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ υπήρξε η ναζιστική τους  επίθεση κατά της Γιουγκοσλαβίας.

·      Με τη Ρωσία του Πούτιν να μην έχει τότε τις δυνατότητες να αντιδράσει.

·      Στη συνέχεια το βαθύ κράτος των ΗΠΑ με τον βλακώδη Μπούς τζούνιορ (θυμηθείτε το βίντεο) επιτέθηκε με ψευδή στοιχεία μαζί με τον επίσης εγκληματία πολέμου  Μπλερ της Αγγλίας στο ΙραΚ

·      Όπου κατέστρεψε την υπάρχουσα γεωπολιτική ισορροπία και είχε ως επακόλουθο τον ISIS κτλ.

·      Στη συνέχεια το βαθύ κράτος των ΗΠΑ με τον Ομπάμα και την Χίλαρυ, δηλαδή η Δύση (οι άλλοι είναι προτεκτοράτα κομπάρσοι) επιτέθηκε ναζιστικά στη Λιβύη, στη Τυνησία, την Αίγυπτο και με ιδιαίτερη σφοδρότητα στη Συρία. Με ψευδή για χημικά κτλ.

·      Ακολούθως το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, με τον Ομπάμα προκάλεσε το 2014 ναζιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία, προπαρασκευαστικό των όσων σήμερα συμβαίνουν.

·      Η εκλογή του Τραμπ είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή αναστολή των ναζιστικών δραστηριοτήτων του βαθέως κράτους των ΗΠΑ και των προτεκτοράτων της του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

·      Θυμίζω την έμμονη τότε προσπάθεια του βαθέως κράτους των ΗΠΑ να κατηγορήσουν Τραμπ και Πούτιν. Με παραπομπή του Τραμπ κτλ.

·      Με την  εκλογή με νοθεία ως λέγεται του Μπάιντεν, το βαθύ κράτος των ΗΠΑ με το ΝΑΤΟ και τα προτεκτοράτα του,  ήδη προσπαθεί να εμπλέξει τη Ρωσία ναζιστικό πυρηνικό πόλεμο με το τέλος της ανθρωπότητας να είναι πολύ πιθανόν.

·      Θυμίζω ότι τα πρόσφατα γεγονότα στην Ουκρανία συνέχεια του πραξικοπήματος του 2014 και της έκτοτε θρασύτατης δολοφονίες 15.οοο Ρωσόφωνων κατοίκων κτλ.

·      Άρχισαν όταν ο μέγας ανήρ Ζελένσκι καθοδηγούμενος από τις ΗΠΑ, δεν εφάρμοσε τις συμφωνίες του Μινσκ.

·      Και επιπλέον ήθελε να εντάξει τη χώρα του στο ΝΑΤΟ και να εγκαταστήσει στα σύνορα με τη Ρωσία πυρηνικών πυραύλων που να στοχεύουν τη Μόσχα με μηδενικό χρόνο αντίδρασης της.

·      Εν ολίγοις η μετάλλαξη του ΝΑΤΟ απέ αμυντικού σε επιθετική ναζιστική συμμαχία οδηγεί την ανθρωπότητα σαι όλεθρο.

·      Με τους G7 να χαριεντίζονται με βλακώδεις εξυπνάδες μπροστά σε μία πολύ σοβαρή παγκόσμια κρίση.

·      Συμπερασματικά η αμυντική συμμαχία του ΝΑΤΟ τον καιρό της Σοβιετικής Ένωσης έχει ήδη μετατραπεί σε επιθετική ναζιστική συμμαχία υποδούλωσης όλου του πλανήτη σε αυτήν. Και οδηγεί την ανθρωπότητα σε καταστροφή .

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

loading...