Καιρός να πάψουμε να είμαστε “καλοί γείτονες”!

 «ΟΠΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΕΡΠΑΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΝΕΙ» 

Αρβανιτης – 

Επανειλημμένως έχω χτυπήσει τον κώδωνα του εθνικού κινδύνου! Όχι μόνο εγώ αλλά και δεκάδες άλλοι συμπατριώτες, (πατριώτες), που έχουν συνειδητοποιήσει τον θανάσιμο κίνδυνο που έχει απλώσει τα σκοτεινά πέπλα του επάνω από την πατρίδα μας.

Είμαστε μία χώρα χωρίς φίλους και συμμάχους! Και όσοι έχουν τείνει «χείρα βοηθείας» πάντα αποβλέπουν σε ανταλλάγματα.

Εάν φίλε Έλληνα αμφιβάλεις, διάβασε την ιστορία σου. Είναι γεμάτη παραδείγματα! Διάβασε πως οι πολιτικοί μας δουλοπρεπώς σκύβουν σαν ραγιάδες το κεφάλι, εκτελώντας τις εντολές των «σωτήρων» μας, παραδίδοντας ‘’γή και ύδωρ¨ για ένα ‘’πινάκιο φακής’’!!

Ο εχθρός μας ήθελε, θέλει και θα θέλει πάντα ν’ αρπάξει, σαν σαρκοβόρο θηρίο, κομμάτια της  γής  μας, μη σεβόμενος συμφωνίες και κανόνες ειρηνικής συμβίωσης. «Το θέλω και θα το πάρω!» μας διατυμπανίζει συνεχώς! «Γαλάζιες Πατρίδες!» μας τσαμπουνάει ασταμάτητα! «Θα μπουκάρω βράδυ!», μας απειλεί, (γιατί μάλλον δεν έχει τα «μπαλάκια» να το κάνει την ημέρα), δημιουργώντας εμπόλεμη κατάσταση με την μέθοδο του πολέμου νεύρων.

Εκβιάζει τους ‘’μεγάλους’’ με διάφορα Τούρκικα τερτίπια για να πραγματοποιήσει τους σκοπούς του αναίμακτα!

Η δική μας απάντηση, όπως πάντα, ‘’χλιαρή’’ χωρίς σθένος, χωρίς νόημα, καθοδηγούμενοι από τους ‘’πατρόνους’’ μας να κάνουμε την ‘’πάπια’’ ή όπως μας λένε συνεχώς… «βρέστε τα μεταξύ σας» που εννοεί να βάζουμε την…‘’ουρά στα σκέλια’’ σαν καλοί γείτονες!

Ο ‘’καλός μας γείτονας’’ απαιτεί να αφοπλίσουμε τα σύνορά μας για να έχει το έδαφος ελεύθερο για να επιτεθεί, χωρίς απώλειες! Το μόνο που δεν έχει ζητήσει (επίσημα τουλάχιστον) είναι να τον υποδεχτούμε με τα…βρακιά μας κατεβασμένα!

Το θερμόμετρο ‘’ανεβαίνει’’ καθημερινώς και οι προετοιμασίες του ‘’φίλου γείτονα’’ συνεχίζονται στρατιωτικά (Παραβιάσεις συνόρων, παράνομα θαλάσσια γυμνάσια και άνοιγμα συνόρων για λαθρομετανάστες).

Εμείς το ίδιο τροπάριο: Ψάχνουμε για συμμάχους για να ‘’κατευνάσουν’’ τον απειλητικό Μογγόλο!

Αυτό και αν δεν είναι το ανέκδοτο της χρονιάς!

Συναντήσεις, γεύματα σε ακριβά σαλόνια, ανταλλαγές ιδεών από ‘’φίλους’’ και συμμάχους’’, προτάσεις που καταλήγουν στον ίδιο παρονομαστή: «Κάντε υπομονή, θ’ άρθει και για σας μια άσπρη μέρα» ή «πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι δικά σας θα’ ναι»! Είναι πραγματικά να γελάς με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις συμβουλές και προτάσεις των ‘’συμμάχων’’ και ‘’φίλων’’ μας!

Ήθελα, έτσι για αλλαγή, ν’ ακούσω έναν πολιτικάντη ‘’Έλληνα’’ (υπάρχει άραγε ή αδίκως ψάχνω;;) να ζητήσει κάποιο αντάλλαγμα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όπως κάνει ο μεμέτης γείτονας, που πάντα ζητά 10 για να πάρει τουλάχιστον τα 5!! Εμείς ζητάμε ένα και καταλήγουμε στο κανένα!!!

Έχουμε την δύναμη να στείλουμε ένα μήνυμα στον βάρβαρο! Ναι! Καταρρίπτουμε ή βουλιάζουμε το πρώτο σκάφος που παραβιάζει τον ζωτικό μας χώρο και τον αφήνουμε να κάνει την επόμενη κίνηση! Αλλά το καλύτερο θα είναι να τον χτυπήσουμε σε στρατηγικά, νευραλγικά σημεία για να καταλάβει ότι δεν είμαστε ‘’κότες’’. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι οι αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεών μας, ομόψυχα, να πάρουν αποφάσεις! Γιατί αλλιώς θα χάσουμε την χώρα μας για πάντα!

loading...