Πάμε καρφί για Πόλεμο . Αποκρύπτουν τη διάσκεψη για την Λιβύη στην Ζυρίχη με παρούσα την Τουρκία γιατί ¨φάγαμε πόρτα¨. Μεταναστευτικό και προμήθεια πετρελαίου στο μενού .

 Από αλλού το περιμένουμε, από αλλού θα μας έρθει . Η παρουσία της Τουρκίας σ αυτήν την σημαντική διάσκεψη ( που ξεκίνησε 22/6ου) θα της δώσει την δυνατότητα να ¨νομιμοποιήσει ¨ την ΑΟΖ του ψευτο Τουρκολιβυκού μνημονίου .

Έχοντας εξασφαλίσει έτσι την μέγιστη ανοχή , θα θεωρήσει επίθεση κάθε διέλευση Ελληνικού πλοίου στην ψευτο ΑΟΖ Τουρκίας – Λιβύης ( και νότια της Κρήτης ) και σε συνδυασμό με την θεωρία περί αποστρατικοποίησης Νησιών του Ανατολικού Αιγαίου θα προβεί σε Ναυτικό αποκλεισμό των νησιών , νησίδων και βραχονησίδων στο Ανατολικό Αιγαίο που συμπεριλαμβάνονται στην ΑΟΖ του Ψευτολιβυκού μνημονίου .

Πριν φτάσει όμως εκεί η Τουρκία, θα συνδέσει την αποστρατικοποίηση των νησιών του Ανατολικού αιγαίου με την άρση του Βέτο κατά Φιλανδίας και Σουηδίας .

Εάν αυτό δεν λέγεται παταγώδης διπλωματική ήττα , πως να λέγεται ; Εάν αυτό δεν δείχνει ότι χάσαμε το διεθνές δίκιο μας , τι άλλο μπορεί να δείχνει ;

 Στη διάσκεψη που οργανώνει η Ιταλία σε συνεργασία με τον ΟΗΕ έχουν προσκληθεί υψηλόβαθμες αντιπροσωπείες από έξη μόνο χώρες . Τις ΗΠΑ, την Βρετανία, την Τουρκία, την Γαλλία , την Αίγυπτο και την Γερμανία.

Πιστεύουμε ο Θεός της Ελλάδας να έχει βάρδια

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ( Hellas ) 

loading...