ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΠΩΣ…ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!





ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ – 

Προθές, ο τακουνάτος πράκτορας του ΝΑΤΟ παρεδέχθη για πρώτη φορά, ότι η χώρα του έχει χάσει το 20% του εδάφους της, (για τη  ακρίβεια, είναι πολύ περισσότερο) από την εισβολή των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Βεβαίως, ούτε αυτό αληθεύει, αφού πρόκειται για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ προαιώνιων Ρωσικών εδαφών, κατοικούμενα από Ρωσόφωνο πληθυσμό, στα οποία τα τελευταία χρόνια εξελίσσονταν μια φρικτή γενοκτονία!! Τί πέτυχε λοιπόν ο Ζελένσκι σε αυτές τις εκατό ημέρες του πολέμου;; Συρρίκνωσε την χώρα του, επέτρεψε να εξολοθρευτει το μεγαλύτερο κομμάτι του Ουκρανικού στρατού από την Ρωσική πολεμική μηχανή, (και που σαι ακόμη) ενώ με το να αποζητάει διαρκώς οπλικά συστήματα από το ΝΑΤΟ ουσιαστικά παίζει το παιχνίδι των Αμερικανών, που επιθυμούν σφόδρα την συνέχιση του πολέμου για να πουλούν το υγροποιημένο φυσικό τους αέριο στην Ευρώπη αλλά και για να… μιζάρουν οι Γερουσιαστές του Μπάιντεν από συμβόλαια πωλήσεων όπλων στους Ουκρανούς! 

Με άλλα λόγια, ο Ζελένσκι θυσιάζει τους συμπατριώτες του, χρησιμοποιώντας τους, ως proxy στρατό, εναντίον της Ρωσίας για λογαριασμό του ΝΑΤΟ! Τουτέστιν, ο μεγαλύτερος εχθρός των Ουκρανών είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος τους, ο οποίος κατ’ ουσίαν τους ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ! Παρόλα αυτά, μην απορήσετε, εάν τον αναγορεύσουν σε εθνάρχη… 

Γελώ τώρα που έγραψα εθνάρχη διότι ενθυμήθην τα…κουρμπέτια του δικού μας (ψευτο)εθνάρχη! Η αρχή του τέλους για το σύγχρονο Ελληνικό κράτος (κάτι σαν την μάχη του Μαντζικέρτ για την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία) απετέλεσε η διακυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή! Ο κύριος…η Κύπρος κείται μακράν απεδόμησε και ξεγυμνωσε αριστοτεχνικά την χώρα μας, θέτοντας τις βάσεις, ούτως ώστε να μετατραπούμε σε αυτή την σύγχρονη δουλοπαροικία! Ποιος ήταν αυτός, που υπέγραψε με τους Τούρκους την Συμφωνία της Βέρνης, σύμφωνα με την οποία ΑΠΗΓΟΡΕΥΕ τις έρευνες στο Αιγαίο, πριν οριστεί η υφαλοκρηπίδα μας, δεσμεύοντας και κρατώντας θαμμένο τον ορυκτό μας πλούτο;; Ποιος ΔΙΕΛΥΣΕ την εθνική μας παραγωγή, φορολογώντας αδυσώπητα όλες τις μεγάλες Ελληνικές βιοτεχνίες και βιομηχανίες με θεσμικό προκάλυμμα τον νόμο των πανοτοκίων του Έβερτ;;

Ποιος προώθησε τον κρατισμό και δημιούργησε τούτο το καρεκλοκένταυρο τερατούργημα του δημοσίου τομέα, αν και υπέρμαχος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και ιδρυτής της…φιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας;; (Τρομάρα τους). Ανοίγω μιαν ακόμη παρένθεση για να θυμήσω, ότι το πόσο φιλελεύθερη είναι η Νου-Δουλα διεφάνη λίαν προσφάτως με τον τρόπο, που αυτή διεχειρίσθη την επιδημία του Covid 19, εφαρμόζοντας ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ τύπου μέτρα και καταστρατηγώντας κάθε ελευθερία κι ατομικό δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών! Συνεπώς, σόι πάει το βασίλειο! 

Τέλος, ποιος ΕΘΑΨΕ το Κυπριακό ζήτημα, προτείνοντας πρώτος την διχοτόμηση και τον εδαφικό διαμοιρασμό της Κύπρου στον τότε Τουρκο πρεσβη Εξελ;; Ποιος συνέπλευσε απολύτως με τα σχέδια των Άγγλων, προδίδοντας την βούληση των Ελλήνων αδερφών μας Κυπρίων, οι οποίοι πολεμούσαν για την ένωση;; ΑΥΤΟΣ ήταν ο ηγέτης της σύγχρονης κομματοκρατίας, που τόσα δεινά επέφερε και δυστυχώς ακόμη επιφέρει στον τόπο μας!! ΑΥΤΑ παθαίνουν σήμερα και οι Ουκρανοί, που ενεπιστεύθησαν τις τύχες της χώρας τους στον πράκτορα Ζελενσκι!! Ιδού λοιπόν γιατί η ψήφος και το βόλι είναι φτιαγμένα από το ίδιο μέταλλο, όπως έλεγε κι ο Ναπολέων Βοναπάρτης! 

ΙΔΟΥ γιατί πρέπει να ξυπνήσεις Έλληνα και να τους τσακίσεις την ώρα της κάλπης, η οποία οσονούπω πλησιαζει… 

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

loading...