«Κεραυνός» Β.Πούτιν προς Βερολίνο: «Η ιστορία δείχνει τι θα συμβεί στην Γερμανία μόλις επανεξοπλιστεί»! – Καταστροφή και διαμελισμός!

 

Ανακοίνωση μηνύματος του Ρώσου προέδρου από την εκπρόσωπο του ρωσικού ΥΠΕΞ Μ.Ζαχάροβα

Η Μόσχα προειδοποιεί την Γερμανία με ολική στρατιωτική καταστροφή και κατάληψή της, τουλάχιστον την ανατολικής πλευράς της με τον πιο επίσημο τρόπο, μετά την απόφαση του Βερολίνου όχι μόνο να επανεξοπλιστεί, αλλά και να αποκτήσει «Τις ισχυρότερες συμβατικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ».
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εεωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, μετέφερε το μήνυμα του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν, ο οποίος είχε θητεύσει πολλά χρόνια ως στέλεχος της KGB στην Ανατολική Γερμανία, τότε μέλος του Συμφώνου της Βαρσοβίας:
Το γεγονός ότι η Γερμανία επανεξοπλίζεται θα αυξήσει τους κινδύνους για την ασφάλεια της Ρωσίας.  «Αντιλαμβανόμαστε τη δήλωση του Γερμανού καγκελαρίου Όλας Σολτς ως μια ακόμη επιβεβαίωση ότι το Βερολίνο έχει χαράξει μια πορεία για μια ταχεία επαναστρατιωτικοποίηση της χώρας».
Και κλείνει με την προεδοποίηση:
«Πώς θα μπορούσε να τελειώσει αυτό; Αλίμονο, αυτό είναι γνωστό από την ιστορία»!
Δηλαδή, καταστροφή όχι μόνο της γερμανικής πολεμικής μηχανής, αλλά και όλης της Γερμανίας, εκ νέου διαμελισμού της και κατοχής γερμανικών εδαφών με την προσάρτησή τους στην Ρωσία, όπως είχε συμβεί το 1945 με το Καλίνινγκραντ, το οποίο μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν το γερμανικό Κένιξμπεργκ.
Βέβαια και στον Α’ΠΠ, έτσι είχε «τελειώσει» η Γερμανία, με την καταστροφή της από τις δυνάμεις της Αντάντ (Ρωσία, Γαλλία, Βρετανία κλπ.) αν και η Ρωσία άλλαξε καθεστώς το 2017, έγινε Σοβιετική Ένωση και συνήψε ειρήνη με την ηττημένη Γερμανία
Θα δούμε και τρίτη καταστροφή της Γερμανίας που πλέον παύει σταδιακά να είναι και πελάτης της Ρωσίας σε ότι αφορά το φυσικό αέριο και πετρέλαιο, λογνίτη και άρα δεν έχει κανένα λόγο να μην θέλει την καταστροφή της η Μόσχα; Πιθανό.
Εδώ βέβαια, θα «μιλήσουν» τα πυρηνικά…
«Πώς θα μπορούσε να τελειώσει αυτό; Αλίμονο, αυτό είναι γνωστό από την ιστορία», πρόσθεσε.
loading...