ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ;;; ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ;;; Υγιείς νέοι πεθαίνουν ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ από ένα ΜΥΣΤΥΡΙΩΔΕΣ σύνδρομο – Ρεπορτάζ «ΒΟΜΒΑ»

Τι γράφει η Daily Mail

Την εποχή των εμβολίων COVID, άτομα ηλικίας κάτω των 40 ετών καλούνται να υποβληθούν σε έλεγχο της καρδιάς τους επειδή ενδέχεται να διατρέχουν κίνδυνο για το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων, όπως γράφει η Daily Mail!

Το σύνδρομο, γνωστό ως SADS, έχει αποβεί μοιραίο για όλα τα είδη ανθρώπων ανεξαρτήτως τους αν διατηρούν μια φυσική κατάσταση και υγιεινό τρόπο ζωής. Τι να ευθύνεται άραγε για αυτό;;;

Το SADS είναι ένας «συνολικός όρος για να περιγράψει τους απροσδόκητους θανάτους σε νέους», δήλωσε το Βασιλικό Αυστραλιανό Κολλέγιο Γενικών Ιατρών, που εμφανίζεται συχνότερα σε άτομα ηλικίας κάτω των 40 ετών.

Το Ίδρυμα SADS που εδρεύει στις ΗΠΑ έχει πει ότι περισσότεροι από τους μισούς από τους 4.000 ετήσιους θανάτους παιδιών, εφήβων ή νεαρών ενηλίκων από SADS έχουν ένα από τα δύο κορυφαία προειδοποιητικά σημάδια.

Αυτά τα σημάδια περιλαμβάνουν οικογενειακό ιστορικό διάγνωσης SADS ή ξαφνικό ανεξήγητο θάνατο ενός μέλους της οικογένειας και λιποθυμία ή επιληπτικές κρίσεις κατά τη διάρκεια της άσκησης ή όταν είστε ενθουσιασμένοι ή ξαφνιασμένοι, ανέφερε το news.com.au .

Πέρυσι, μια 31χρονη γυναίκα, η Catherine Keane, πέθανε στον ύπνο της ενώ ζούσε με δύο φίλους στο Δουβλίνο. Η μητέρα της Margherita Cummins είπε στην Irish Mirror : «Όλοι δούλευαν από το σπίτι, οπότε κανείς δεν έδωσε σημασία όταν η Catherine δεν κατέβηκε για πρωινό».

Της έστειλαν μήνυμα στις 11.20 και όταν δεν απάντησε, έλεγξαν το δωμάτιό της και βρήκαν ότι είχε πεθάνει. Η κυρία Cummins δήλωσε ότι η κόρη της «πήγαινε στο γυμναστήριο και περπατούσε 10.000 βήματα κάθε μέρα».

Η Catherine Keane (φωτογραφία δεξιά με τη μητέρα της Margherita), 31 ετών

Εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Baker Heart and Diabetes της Μελβούρνης δήλωσε: «Υπάρχουν περίπου 750 περιπτώσεις ετησίως ατόμων ηλικίας κάτω των 50 ετών στην Βικτώρια που παθαίνουν ξαφνικά καρδιακή ανακοπή (καρδιακή ανακοπή)»!

Η καρδιολόγος και ερευνήτρια Dr Elizabeth Paratz είπε: «Το μητρώο του Baker ήταν το πρώτο στη χώρα και ένα από τα λίγα στον κόσμο που συνδύαζε πληροφορίες ασθενοφόρου, νοσοκομείου και ιατροδικαστικής».

Η καρδιολόγος και ερευνήτρια Dr Elizabeth Paratz είπε ότι η καταπολέμηση του SADS «δεν ήταν τόσο εύκολη», καθώς οι επιστήμονες δεν ήταν ακόμη 100 τοις εκατό ξεκάθαροι για το «ποια γονίδια προκαλούν αυτό».

καρδιολόγος και ερευνήτρια Dr Elizabeth Paratz

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ Ή ΌΧΙ;;;

«Η πλειονότητα αυτών των συμβάντων SADS, το 90 τοις εκατό, συμβαίνουν έξω από το νοσοκομείο – το άτομο δεν τα καταφέρνει», τονίζει η Δρ Paratz και προσθέτει:

«Νομίζω ότι ακόμη και οι γιατροί το υποτιμούν. Βλέπουμε μόνο το 10 τοις εκατό που επιβιώνει και φτάνει στο νοσοκομείο. Βλέπουμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου».

loading...