«Ο Σόρος και διάφοροι “κύκλοι” της Δύσης θέλουν ΠΟΛΕΜΟ στην Ουκρανία»! «ΒΟΜΒΕΣ» από ηγέτη της Ε.Ε.

 Δεν συμβαίνει και κάθε μέρα Ευρωπαίος ηγέτης να ξεστομίζει τέτοια…«ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ» πράγματα

«Η Ουγγαρία υποστηρίζει τη χρηματοδότηση της ειρήνης, όχι του πολέμου και ως εκ τούτου δεν προμηθεύει με όπλα την Ουκρανία», δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν στο Kossuth Radio.

Σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία και την μανία της Δύσης να “τραβήξει” χρονικά ο πόλεμος, ο Όρμπαν, γνωστός για το ότι “δεν μασάει” τα λόγια του, υποστήριξε τα εξής:

«Η ουγγρική κυβέρνηση είναι σχεδόν η μόνη στην Ευρώπη που λέει ότι είναι απαραίτητο να υποστηρίξουμε την ειρήνη, όχι τον πόλεμο. Σε αντίθεση με άλλες χώρες της ΕΕ και τις ΗΠΑ, η Ουγγαρία αρνήθηκε να παραδώσει όπλα στην Ουκρανία, μη διατεθειμένη να παρασυρθεί στην ουκρανική σύγκρουση.

Η Ουκρανία έχει το δικαίωμα στην αυτοάμυνα, ΩΣΤΟΣΟ το πραγματικό ζήτημα είναι τι κάνουν οι Δυτικοί και οι Αμερικανοί προμηθεύοντας με όπλα, πυρομαχικά και στρατιωτικό εξοπλισμό τον ουκρανικό στρατό».

«Τα κεφάλαια πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη της ειρήνης και όχι για τη συνέχιση του πολέμου, τόνισε ο Όρμπαν.

Τότε ήταν το σημείο που ο Όρμπαν έριξε το “ανάθεμα” σε διαφόρους “κύκλους” της Δύσης που κινούν τα νήματα για να παραταθεί η σύγκρουση στην Ουκρανία.

«Υπάρχουν επιχειρηματικοί κύκλοι που θα χρηματοδοτήσουν τον πόλεμο, για παράδειγμα George Soros. Πρέπει να ληφθούν σκληρά μέτρα κατά των πολεμοχαρών».

loading...