Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Η τελευταία φάρσα από τους Δημοκρατικούς και τα ΜΜΕ τους… Μεγάλη θεωρία αντικατάστασης, από τον Richard McDonough, 21 Μαΐου 2022

– «[Θέλουμε] ένα αδυσώπητο ρεύμα μετανάστευσης. Ακατάπαυστα. Ακατάπαυστα. Άνθρωποι σαν εμένα [με] Καυκάσια ευρωπαϊκή καταγωγή, για πρώτη φορά το 2017 θα είμαστε σε απόλυτη μειοψηφία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Απόλυτη μειοψηφία. Λιγότερο από το 50 τοις εκατό των ανθρώπων στην Αμερική, από τότε και στο εξής, θα είναι λευκοί ευρωπαϊκοί τίτλοι. Αυτό δεν είναι κακό. Αυτή είναι η πηγή της δύναμής μας» (είπε ο) Joe Biden

– «Η ιδέα ότι… οι λευκοί δεν θα είναι η πλειοψηφία [στη χώρα μας]… [είναι] μια συναρπαστική μεταμόρφωση της χώρας…» (είπε ο) Anderson Cooper, πολιτικός αναλυτής.

Joe Biden Anderson Cooper

Αύγουστος 2019 : Πολλά μέλη του «Δημοκρατικού» Κόμματος και των μέσων ενημέρωσης «ειδήσεων» τρομάζουν που ο Τάκερ Κάρλσον (ρεπουμπλικάνος πολιτικός σχολιαστής) και άλλοι Ρεπουμπλικάνοι υποστήριξαν την υποτιθέμενη «ρατσιστική» «θεωρία της μεγάλης αντικατάστασης», ότι δηλ. οι «Δημοκρατικοί» χρησιμοποιούν τη μετανάστευση για να αντικαταστήσουν τον «λευκό» πληθυσμό στο των Ηνωμένων Πολιτειών από έναν μη λευκό πληθυσμό. Το ‘’The Lead with Jake Tapper’’ του CNN προειδοποιεί επίσημα ότι αυτή η «περιθωριακή» θεωρία κυριεύει το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Ακόμη και τα αργά το βράδυ, εκπομπές κόμικς όπως ο Seth Meyers, σημαντικές για την ψηφοφορία των εφήβων, είναι σοκαρισμένες και νοιώθουν αποτροπιασμό, γιατί κανείς δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο. Κανείς, φυσικά, εκτός από τέτοιες «περιθωριακές» φιγούρες όπως ο Joe Biden, ο Chuck Schumer, ο Ron Brownstein, η Jennifer Rubin, ο Julien Castro, ο Anderson Cooper, ο Medi Hasan, ο John Berman, ο James Acosta, Don Lemon και πολλοί άλλοι. εκ των καλύτερών μεταξύ των αμέτρητων δημοκρατικών ελίτ προσωπικοτήτων των μέσων ενημέρωσής μας

Roland Martin

Ο Roland Martin (έγχρωμος Αμερικανός δημοσιογράφος στο CNN) τολμούσε ακόμη και στο εξωτερικό, στο BBC World News, να καυχηθεί για το σχέδιο :

«Βλέπετε λευκούς Αμερικανούς που δεν αντέχουν το γεγονός ότι η Αμερική αλλάζει, ότι η αναδυόμενη πλειοψηφία θα είναι Λατίνοι, Αφροαμερικανοί, Ασιάτες και ιθαγενείς… Αλλά ας είμαστε όλοι ειλικρινείς. Όλοι έχετε ασχοληθεί με αυτό στην Ευρώπη. Οι άνθρωποι έχουν παραπονεθεί για αφρικανούς μετανάστες που έρχονται.. Έχετε λευκούς πληθυσμούς που μειώνονται. Βλέπουμε λευκούς σε αυτήν την χώρα να ριζοσπαστικοποιούνται από το Fox News (πολυεθνικό συντηρητικό κανάλι), επειδή ακούνε συντηρητικό ραδιόφωνο που λέει ότι «αυτοί (οι μη – λευκοί), αντικαθιστούν εμάς (τους λευκούς) »

Ο Μάρτιν, για να μην ξεχάσει κανείς τι έχει να κάνει, συνήθιζε να έχει δουλειά σε ένα από τα κανονικά προγράμματα σηματοδότησης του CNN, Επιπλέον, το 2016, ο μονίμως θιγμένος Μάρτιν διέρρευσε ερωτήσεις από το επιτελείο του CNN στην πρώην Πρόεδρο του Democrating National Committee, (πολιτικός οργανισμός του Δημοκρατικού Κόμματος) Donna Brazile, η οποία στη συνέχεια τις διέρρευσε στο στρατόπεδο της Χίλαρι Κλίντον..

Ομοίως, η αγαπημένη Stacey Abrams από τα μέσα ενημέρωσης των «Δημοκρατικών» και των πρακτορείων ειδήσεών τους, υποστήριξε ρητά ότι ο δρόμος προς τις νίκες των Δημοκρατικών είναι μέσω των «έγχρωμων ψηφοφόρων», επισημαίνοντας ότι το ποσοστό της «λευκής» ψήφου στη Γεωργία μειώθηκε, από σχεδόν 80% το 2002, σε περίπου 60% το 2018, καθώς το ποσοστό των «έγχρωμων ψηφοφόρων» αυξήθηκε, από περίπου 25% το 2002 σε περίπου 40% το 2018. Η Abrams έχει επίσης περιγράψει τους «άτυπους» (παράνομους) μετανάστες ως μέρος του «μπλε κύματος» που θα σάρωνε τη νίκη της τον Νοέμβριο του 2018.

Stacey Abrams

Δεδομένου ότι ένα «μπλε κύμα» αναφέρεται σε αύξηση των Δημοκρατικών ψηφοφόρων, αυτή είναι μια πρόσκληση για παράνομους αλλοδαπούς να ψηφίσουν στις εκλογές και μια παραδοχή ότι αναμένει από τους παράνομους να την ψηφίσουν για την εξουσία.

Περαιτέρω, η Jennifer Rubin, η οποία παλαιότερα προσποιούνταν ότι είναι Ρεπουμπλικανή αλλά τώρα βρίσκει πιο κερδοφόρο να προσποιείται ότι είναι Δημοκρατική, εξήγησε τον Αύγουστο του 2021, ότι «τα στοιχεία της απογραφής δείχνουν [ότι] ο αριθμός των Λευκών μειώνεται. … Αυτά είναι υπέροχα νέα». Τον Νοέμβριο του 2020, θυμάται κανείς ότι η Ρούμπιν έδειξε την πικρή και «εκδικητική» αντίληψη της για την πραγματικότητα και για τον εαυτό της, όταν εξέφρασε την επιθυμία της το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα να «καεί» χωρίς «επιζώντες».

Jennifer Rubin

Δεδομένου ότι η τυπική «εργαλειοθήκη» της Αριστεράς παίζει παιχνίδια με λέξεις, είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η αρχική έννοια της έκφρασης «η μεγάλη αντικατάσταση» προέρχεται από τη θεωρία του ομοφυλόφιλου Γάλλου συγγραφέα Renauld Camus, ότι οι εβραϊκές ελίτ σχεδίαζαν να αντικαταστήσουν τους λευκούς. Ευρωπαίους με Μουσουλμάνους και Αφρικανούς. Όταν το συνειδητοποίησε αυτό ο Καμύ, άφησε το σοσιαλιστικό κόμμα, επειδή «αρνήθηκε να αλλάξει πολιτισμό».

Renauld Camus

Κανένας σοβαρός Ρεπουμπλικάνος δεν έχει υποστηρίξει αυτήν την ακραία ρατσιστική γαλλική θεωρία, ότι δηλ. υπάρχει μια εβραϊκή συνωμοσία για «αντικατάσταση» των λευκών Αμερικανών με Μουσουλμάνους και Αφρικανούς (ρατσιστική επειδή περιλαμβάνει εβραϊκές συνωμοσίες και αναφέρεται σε συγκεκριμένες φυλές και θρησκείες). Οι αντιρρήσεις των Ρεπουμπλικάνων στο σχέδιο των Δημοκρατικών θα ήταν ακριβώς οι ίδιες, εάν οι Δημοκρατικοί εισήγαγαν ξανθούς γαλανομάτηδες Σκανδιναβούς για να μετατοπίσουν το εκλογικό σώμα των ΗΠΑ προς την Αριστερά. Στη μεσαιωνική σχολαστική ορολογία, αυτό στο οποίο αντιτίθενται οι Ρεπουμπλικάνοι είναι μόνο per accidens, pas per se (τυχαία, όχι ουσιαστικά) σχετικά με τη φυλή.

Οι Ρεπουμπλικάνοι αντιτίθενται στην εισαγωγή μιας πολιτικής πειθούς, όχι μιας συγκεκριμένης φυλής στη χώρα, προκειμένου να αποκτήσουν πολιτική εξουσία. Είναι μόνο το ξεκάθαρο ρατσιστικό σχέδιο του Δημοκρατικού (Κόμματος) να χρησιμοποιήσει «έγχρωμα άτομα» για να αλλάξει τα δημογραφικά στοιχεία, για να εξασφαλίσει την εξουσία τους που φέρνει τη φυλή στο ζήτημα! Με άλλα λόγια, εάν οι Ρεπουμπλικάνοι σε μια δεδομένη πολιτεία ξεπεράσουν τους Δημοκρατικούς κατά μερικές ποσοστιαίες μονάδες, τα δημογραφικά στοιχεία μπορεί να μετατοπιστούν προς τα αριστερά από ένα μαζικό «κύμα» παράνομης μετανάστευσης, ακριβώς του είδους που είναι ορατή τώρα στα νότια σύνορά μας, ως συνέπεια των «ανοιχτών συνόρων» του Μπάιντεν». Εάν κάποιος έχει οποιαδήποτε αμφιβολία για τις προθέσεις της κυβέρνησης Μπάιντεν, ας σημειώσει ότι την ίδια στιγμή που αυτός ανοίγει τα νότια σύνορα σχεδόν σε όποιον θέλει να εισέλθει παράνομα, ο Κουβανός γραμματέας του, Α.Ν. Mayorkas, κατά μια θαυματουργή σύμπτωση, Alejandro Nicholas Mayorkas

αρνείται την είσοδο σε Κουβανούς που, έχοντας βιώσει τις χαρές του σοσιαλισμού από πρώτο χέρι, ψηφίζουν Ρεπουμπλικάνους με σημαντική διαφορά, όταν γίνονται πολίτες των ΗΠΑ. Ως εκ τούτου, οι συνεργάτες των ‘’δημοκρατικών’’ μέσων ενημέρωσης μπορούν να ισχυριστούν σωστά ότι η γαλλική «θεωρία της μεγάλης αντικατάστασης» του Καμύ είναι ρατσιστική.

Ωστόσο, δεδομένου ότι οι Ρεπουμπλικάνοι δεν αναφέρονται σε αυτήν την εξτρεμιστική γαλλική θεωρία αλλά στο συχνά εκφραζόμενο «θαυμάσιο» και «συναρπαστικό» σχέδιο των Δημοκρατικών να χρησιμοποιήσουν τη μαζική μετανάστευση για να αλλάξουν τα δημογραφικά στοιχεία για να επηρεάσουν τις εκλογές στις ΗΠΑ, αυτοί οι συνωμότες των δημοκρατικών μέσων ενημέρωσης διαπράττουν μια πλάνη αμφιβολίας όταν περιγράφουν τις επικρίσεις των Ρεπουμπλικανών για το σχέδιό τους ως «ρατσιστικές».

Οι ισχυρισμοί των Ρεπουμπλικανών βασίζονται απλώς σε όσα έχουν πει ρητά η Στέισι Άμπραμς, ο ίδιος ο γέρος Τζο και πολλοί άλλοι Δημοκρατικοί και συνεργάτες των μέσων ενημέρωσης. Εάν οι συνεργάτες των δημοκρατικών μέσων ενημέρωσης επιθυμούν να ισχυριστούν ότι δεν χρησιμοποιούν τη μαζική μετανάστευση για να αλλάξουν τη δημογραφική κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ευνοήσουν τους Δημοκρατικούς στις εκλογές, ίσως να θέλουν να σταματήσουν να καυχώνται ότι κάνουν ακριβώς αυτό. Επιπλέον, θα θέλουν να βάλουν τους χειριστές του Joe να γράφουν με μεγάλα κόκκινα γράμματα στον τηλεπρομηθευτή του ότι, παρόλο που η ομιλία του στο C-Span το 2015 που μιλούσε για την αντικατάσταση των «λευκών» από έγχρωμους ήταν το παλιό σημείο συζήτησης, το νέο σημείο συζήτησης είναι ότι οι Δημοκρατικοί και οι συνεργάτες των μέσων ενημέρωσής τους δεν έκαναν ποτέ αυτό που καυχώνται επανειλημμένα ότι έκαναν. Διότι, χάρη στην αλαζονεία και την ανικανότητα του γέρου Τζο, οι πολίτες είναι τώρα σε εγρήγορση για το σχέδιο. Και αν υπάρχει κάτι που είναι καταστροφικό για τη δημοκρατία και παραβιάζει την ευθύνη μιας κυβέρνησης έναντι των πολιτών της, είναι το πρόγραμμα ενός πολιτικού κόμματος να εισάγει νέους ψηφοφόρους από το εξωτερικό, επειδή δεν μπορεί να πείσει τους πολίτες του να ψηφίσουν υπέρ των συντριπτικά αντιδημοφιλών και καταστροφικών πολιτικών του.

Richard McDonough

Ο Richard Michael McDonough, είναι Αμερικανός διδάκτωρ της Φιλοσοφίας. Τα επιτεύγματά του περιλαμβάνουν έργα γύρω από την γλωσσολογία, ψυχολογία και φιλοσοφία. Ο Richard είναι τακτικός συνεργάτης του The Blue State Conservative.

Μετάφραση – Επιμέλεια Κειμένου : ΘΩΜΑΪΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥ

loading...