Δήλωση προέδρου ΑΚΚΕΛ: «Την κοντή την παίρνει ο Ντάντι, την ψηλή την παίρνει ο Γουάι»

Αναφορικά με τα επεισόδια σε χώρους «μουσικής» τραπ και τον κατευθυνόμενο εξευτελισμό των κοριτσιών, ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κορίτσια αυτό που γίνεται πάρτι στο νησί να πάτε με τις φίλες σας μαζί, να το προσέξετε λίγο ….. “Την κοντή την παίρνει ο Ντάντι , την ψηλή την παίρνει ο Γουάι” και συνεχίζουν να παίρνουν ότι βρουν ή ότι τους πασάρουν οι φίλες τους, λες και είναι καλύμματα αυτοκινήτων στην λαϊκή αγορά και δεν είδα ουδεμία αντίδραση.

Πού είναι ολόκληρο αυτό το «γυναικείο κίνημα»; Πώς απαντάνε στην εκπουτάνευση ενός Αμερικανόφερτου οργάνου δήθεν μουσικής τραπ της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, που φυσικά πίσω από αυτό είναι και η κυβέρνηση ως πειθήνιο όργανο της Μπίλντερμπεργκ και του οικονομικού φόρουμ των παγκοσμιοποιητών; Είναι δυνατόν παιδιά δημοτικού να υμνούν τραγούδια με παρτούζες με ντίλερς ναρκωτικών και πολλά άνομα φράγκα; Είναι μοντέρνο είδος μουσικής αυτό;

Δυστυχώς ενώ βλέπω γυναίκες να δίνουν μάχες για τα δικαιώματα τους, πολλές φορές ακόμη και για ψύλλου πήδημα και ενώ κινδυνεύει να ενοχοποιηθεί ακόμη και το πιο αθώο φλερτ στα όρια της υπερβολής (μόνο στις σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλλα, για τους ομοφυλόφιλους δεν ισχύει). Δεν υπάρχει καμία αντίδραση σε ένα είδος μουσικής που θέλει την γυναίκα σκεύος ηδονής. Φυσικά και δεν έχω θέμα με τραγούδια που ακούγονται βρισιές, ούτε πουριτανός είμαι, ούτε σεμνότυφος, αγαπημένο μου τραγούδι είναι το στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης του Παπακωνσταντίνου με τους Ιππείς της Πύλου ” Όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω”. Δεν αντέχω την εκπόρνευση λόγω της κρίσης, που κοριτσάκια επειδή δεν μπορούν να πάνε διακοπές, θα πρέπει να “κοιμηθούν” με τον Ντάντι, τον Γουάι και τον κάθε παπάρα που είτε με τα λεφτά του μπαμπά είτε με παράνομες δραστηριότητες μπορεί να καλύψει το πακέτο…..

Ξυπνάτε! Έχουμε νέο Παιδομάζωμα μέσα από την μουσική της νέας παγκόσμιας τάξης του Μητσοτάκη και των κολλητών του. Τα παιδιά σας και τα μάτια σας.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

23/6/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

loading...