Σε ΡΗΞΗ με τον ΛΑΟ και τον ΣΤΡΑΤΟ ( ; ) η κυβέρνηση! Επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ: Ό,τι χειρότερο τα λόγια Παναγιωτόπουλου, – ΒΙΝΤΕΟ

 Η Τουρκία βλέπει ΦΩΣ και μπαίνει! ΔΥΣΤΥΧΩΣ…

“Δεν κάνουμε πλάκα”, “Συμμαζέψου Ελλάδα”, “Έλληνες, μαζέψτε τα μυαλά σας” είναι μερικοί μόνο από τους τίτλους που εμφανίζονται στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων τουρκικών εφημερίδων, όπως η Hurriyet και η Sabah, χαρακτηρίζοντας το χθεσινό κρεσέντο Ερντογάν ως “το τελευταίο προειδοποιητικό μήνυμα του Αρχιστράτηγου (σ.σ. Ερντογάν) στην Ελλάδα”.

Οι τουρκικές εφημερίδες υποδέχθηκαν με πηχυαίους τίτλους δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου για την Ελλάδα, κάνοντας λόγο για “προειδοποίηση”, “τρόμο” και “σεισμό” στην Ελλάδα.

Άλλωστε τα μέσα ενημέρωσης στην Τουρκία έχουν πάρει εντολή να κλιμακώσουν την ρητορική τους και να την φτάσουν στα ύψη!

Σίγουρα ετοιμάζεται κάτι, αλλά πέραν τούτου, η τουρκική ηγεσία έχει εντοπίσει το χάσμα μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και τους ελληνικού λαού, τον οποίο διέλυσε και διαλύει με τα κορωνομέτρα χουντικού τύπου!

Ο Ερντογάν χθες από τη Σμύρνη, όπου βρέθηκε για την αποβατική άσκηση EFES, εξαπέλυσε ευθείες απειλές προς την Ελλάδα, λέγοντας: “Αποστρατιωτικοποιήστε τα νησιά. Δεν κάνω πλάκα.”

Σε αναρτήσεις του, επίσης, στο Twitter έγραψε στα ελληνικά, απευθυνόμενος στους Έλληνες που δεν θέλουν ούτε να βλέπουν την κυβέρνησή τους, ότι “προειδοποιούμε για άλλη μια φορά την Ελλάδα να συνετιστεί, να μείνει μακριά από όνειρα, ρητορικές και ενέργειες που θα την οδηγήσουν σε αποτελέσματα για τα οποία θα μετανιώσει, όπως συνέβη έναν αιώνα πριν. Η Τουρκία όπως δεν θα παραιτηθεί από τα δικαιώματά της στο Αιγαίο, δεν θα διστάσει και να κάνει χρήση των δικαιωμάτων που τις αναγνωρίζονται από τις διεθνείς συμφωνίες στο θέμα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών…. δεν παραβιάζει τα δικαιώματα και το δίκαιο κανενός, δεν επιτρέπει όμως ούτε την παραβίαση των δικαιωμάτων και του δικαίου της από κανέναν.”

Και πλέον το χάσμα βαθαίνει και μεταξύ πολιτικής ηγεσίας και στρατού μετά τις αδιανόητες δηλώσεις του υπουργού Αμύνης, κ. Παναγιωτόπουλου, περί «ελβετικού τυριού» στα επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων, συγκρίνοντας στρατιωτικούς με τους κατασκόπους του εχθρού.

ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ!

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, Γ.Καμπάς, χαρακτηρίζει την δήλωση Παναγιωτόπουλου ό,τι χειρότερο έχει ακούσει και δήλωσε:

«Αυτή την στιγμή που υπάρχει ένταση με την Τουρκία, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που βάζουν πλάτη καθημερινώς, για την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας, να βγαίνει ο ΥΠΕΘΑ και να λέει για ελβετικό τυρί και να τα ακούει ο Τούρκος;;; Είμαι ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ».

Δείτε το βίντεο:

loading...