Συνέντευξη μ ένα ¨Μυρμιδόνα¨ «Πείτε σε Μητσοτάκη και Ερντογάν να προσέξουν μη σχίσουν κάνα καλσόν». Αποκαλύψεις που προκαλούν ανατριχίλα.

 Υπάρχουν δεδομένα , που δεν τα γνωρίζεται και που ΑΥΤΑ καθορίζουν το ρουν της Ιστορίας . Δεν θα σας πούνε γι αυτά ποτέ . Εσείς όμως ,καθώς θα βλέπετε κάθε φορά να επαληθεύονται ,θα ξέρετε ήδη.

Επί 23 συνεχείς αιώνες όλοι οι Λαοί της Ανατολής τον λατρεύουν ως Ελευθερωτή και τον θεωρούν Αρχηγό τους . Ο Μέγας Αλέξανδρος , είναι το ανυπέρβλητο ίνδαλμα της Ανατολής.

Ως Ισκεντέρ ( όπως είναι γνωστός εκεί) παραμένει ο μεγαλύτερος, ο πιο οικείος και πιο σεβάσμιος ήρωας όλης της Ανατολής. Προς τιμή του έχει δημιουργηθεί ίσως η πιο φονικότερη Ταξιαρχία αυτήν  τη στιγμή στον Κόσμο , η Ταξιαρχία «Ισκενντέν» η οποία αποτελεί την παραφθορά του ονόματος του Μέγα Αλέξανδρου, ο οποίος , μετά από χιλιάδες χρόνια καθοδηγεί τις καρδιές χιλιάδων Αράβων και πολλών άλλων κατοίκων της περιοχής, κατά των δολοφόνων της ανθρωπότητας , κατά τυράννων και κατά των κάθε λογής σαλεμένων Ηγετών .

Η Ταξιαρχία «Ισκενντέν» με το πνεύμα του Μέγα Αλέξανδρου να την εμψυχώνει και να την καθοδηγεί , είναι ο εφιάλτης κάθε εχθρού της παγκόσμιας Ειρήνης .

Μέλη της είναι και κάποιοι ξεχωριστοί Έλληνες που ακούν στο όνομα ¨ΜΥΡΜΙΔΩΝΕΣ ¨. Έλληνες στην ψυχή και στη συνείδηση , πολεμιστές από τα γεννοφάσκια τους ,  έσπευσαν  να ενταχθούν στο στρατιωτικό πνεύμα του Μεγάλου στρατηλάτη , του Βασιλιά των Βασιλέων , του τελευταίου Φαραώ , του 13ου θεού κατά τους Ρωμαίους,  σπεύδουν να νιώσουν αυτό που δεν μπορεί να περιγραφεί , «διψάνε» και δεν βλέπουν την ώρα να «ξεδιψάσουν» , όπως και τότε. 

Αυτοί οι  Έλληνες μισθοφόροι πρόσφατα , ΑΡΝΗΘΗΝΑ  να πολεμήσουν κατά της Ρωσίας , αρνήθηκαν να σκοτώσουν ορθόδοξους. Ακούγοντας το διευθυντήριο της «Ο.Υ.Α» της ,συλλογικότητας εκείνης που γέννησε η απόγνωση , η απογοήτευση η πικρία και ο θυμός των Ελληνόψυχων όλα αυτά τα χρόνια της οικονομικής κατοχής , στήριξαν την απόφαση τους στα εξής:

Συνέντευξη μ ένα ¨Μυρμιδόνα¨

Ερώτηση: Γιατί είπατε ΟΧΙ στο να πολεμήσετε δίπλα στους Ουκρανούς ;

Απάντηση: Πονάει η ψυχή μας αλλά , έτσι έπρεπε να γίνει . Η Ουκρανία φαίνεται πως θα θυσιαστεί για να ισορροπήσει ο Κόσμος, οι Ουκρανοί είναι οι Άγγελοι του Κόσμου και με την θυσία τους θα αποφευχθεί ο καταστροφικότερος πόλεμος που έζησε ποτέ ο Πλανήτης . Ο Κόσμος θα τους χρωστάει για πάντα ένα μεγάλο Ευχαριστώ.

Ερώτηση: Πότε θα σταματήσει , ποιος φταίει;

Απάντηση : Έχει ήδη ολοκληρωθεί απλά σας λένε  ότι συνεχίζεται για να δειχθεί ότι , όλοι όσοι συνδράμουν στην Ουκρανία έχουν δυναμική . Στην πραγματικότητα φταίει η σύγκρουση μιας κυρίαρχης δύναμης ( ΗΠΑ ) με μια αναδυόμενη ( ΚΙΝΑ ) .Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι παράπλευρη απώλεια και σκοπό έχει να κρατάει εν τω μεταξύ , απασχολημένη την Ρωσία και κάτω την Γερμανοκρατούμενη ΕΕ .  

Ερώτηση : Ποιοι είναι οι χαμένοι και ποιοι οι κερδισμένοι;

Απάντηση . Γεωοικονομικά κερδισμένοι είναι οι ΗΠΑ , γεωπολιτικά όμως είναι οι μεγάλοι χαμένοι αφού , προκάλεσαν την εμπλοκή όλων των δυνάμεων ( πολυπολικός είναι ο κόσμος μας) και η ισορροπία που θα επέλθει έτσι , θα τους οριοθετήσει για πολλά χρόνια.

Ερώτηση . Η Ρωσία και η ΕΕ ;

Απάντηση : Η Ρωσία θα χάσει την ταυτότητά της αλλά θα ισχυροποιήσει τους δεσμούς της με ¨ανταγωνιστές ¨ των ΗΠΑ και τελικά θα αντιπαραθέσει έναν άλλο Κόσμο , ως έναν Μεγάλο Πόλο απέναντι σ αυτόν που ελέγχουν οι ΗΠΑ. Θα φτιάξει το δικό της ¨ΝΑΤΟ¨  όπου Άραβες και Ισραήλ θα είναι οι ισορροπιστές . Η ΕΕ θα επιβεβαιώσει όλα τα αδιέξοδά της , θα συνεχίσει να είναι πελάτης εξοπλιστικών των ΗΠΑ , θα αποπειραθεί αψυχολόγητα να διευρυνθεί προς τα Δυτικά Βαλκάνια και κάπου εκεί θα χωριστεί σε Βόρεια με επικεφαλής την Γερμανία που εν τω μεταξύ θα έχει ισχυροποιηθεί στρατιωτικά και Νότια με πρωτοπαλίκαρο την Γαλλία , ο αιώνιος φόβος της οποίας είναι η στρατιωτική ανόρθωση της Γερμανίας  . Άρα , μάλλον είναι η χαμένη και οικονομικά και γεωπολιτικά.

ΕΡΩΤΗΣΗ :Θα γίνει Πόλεμος  Ελλάδας – Τουρκίας

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Κατηγορηματικά ΟΧΙ . Είναι και οι δύο μέλη του ΝΑΤΟ και κάτι τέτοιο θα σήμαινε την διάλυση της συμμαχίας και αυτομάτως , επικράτηση της Ρωσίας σε ζωτικά συμφέροντα των ΗΠΑ σ αυτήν την φάση . Μητσοτάκης και Ερντογάν ( οι οικογένειες των οποίων έχουν άριστες σχέσεις ) παίζουν με τρόπο πειστικό πόλεμο σε νέα γενιά κονσολών PlayStation με σκοπό απλά να επανεκλεγούν .Πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία κοινής διακρατικής διπλωματίας  . Το πολύ να γίνει καμία «επακούμβηση» πάλι . Πείτε τους μη σχίσουν όμως κανένα καλσόν . Όμως , ότι προκύψει ως κέρδος της Τουρκίας , έχει ήδη προαποφασιστεί και απλά , το δικαιολογούν σε δεύτερο χρόνο μ αυτά που φοβάστε πως θα γίνουν . Παίζουν με το μυαλό σας .

ΕΡΩΤΗΣΗ: Δηλαδή ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Στα άμεσα σχέδια της Τουρκίας είναι η δημιουργία στρατιωτικής βάσης στα ΙΜΙΑ, προσέξτε το αυτό , η στρατικοποίηση Ίμβρου και Τενέδου και η δημιουργία ενός ιδιαίτερου καθεστώτος στο Καστελόριζο σύμφωνα με το οποίο , ναι μεν θα κατοικείται από Ελληνικό πληθυσμό , πλην όμως θα λογίζεται μέσα σε Τουρκική ΑΟΖ και θα αποστρατικοποιηθεί.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως τα ξέρεις όλα αυτά ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είναι οι λόγοι που η Ταξιαρχία που είδες , ετοιμάζεται να μετακινηθεί σε ακτή της Ανατολικής Μεσογείου . Οι Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μετράνε ανάποδα . Σε χαιρετώ ….και κάτι επίσης … Ιούλιος ήταν και τότε »

Ο Κωνσταντίνος είναι βαθμοφόρος ,  είναι 39 ετών , έχει δύο γιούς και η σύζυγός του είναι από την Κύπρο. Χρόνια τώρα ( όπως μου είπε ) δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποιαν αγαπά περισσότερο , την σύζυγό του από την Κύπρο ή την Ελλάδα .

Από το Ριάντ μέσω του συνδέσμου μας στην Αθήνα ,Michael Τ Psilakis βιογράφος της ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ 

loading...