Δήλωση-ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ της Μόσχας στην Λιθουανία! Κίνδυνος να γίνει ΣΤΑΧΤΗ η Βαλτική

 Προς επέκταση ο πόλεμος που άρχισε στην Ουκρανία;;;

Νέες απειλές κατά της Λιθουανίας με φόντο την απόφαση της τελευταίας να εμποδίσει την μεταφορά, μέσω χερσαίων οδών, βασικών αγαθών στο Καλίνινγκραντ εξαπέλυσε την Τετάρτη η Μόσχα, κλιμακώνοντας την αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πλευρών και ανεβάζοντας το θερμόμετρο το καλοκαίρι!

Όπως είπε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα, η «απάντηση της Ρωσίας δεν θα είναι αποκλειστικά διπλωματική», αφήνοντας να εννοηθεί ότι το Κρεμλίνο είναι πιθανό να οξύνει την αντίδρασή του και με άλλους τρόπους, χωρίς να διευκρινίζει ποιοι θα είναι αυτοί, με μέσα ενημέρωσης να βλέπουν ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!

Η δήλωση της Ρωσίδας ΣΙΔΗΡΑΣ ΚΥΡΙΑΣ μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα ως τελεσίγραφο και μένει να δοθεί απλά και ένα χρονικό όριο!

Ενδεικτική της βαρύτητας που αποδίδει το Κρεμλίνο στο θέμα ήταν η αποστολή στο Καλίνινγκραντ του Νικολάι Πατρούσεφ, επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας και εκ των στενότερων συνεργατών του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν (και οι δύο θήτευσαν στη μυστική υπηρεσία της Σοβιετικής Ενωσης, KGB).

«Η Ρωσία ασφαλώς και θα απαντήσει σε παρόμοιες εχθρικές πράξεις. Επεξεργαζόμαστε τα κατάλληλα απαντητικά μέτρα… οι συνέπειες των οποίων θα έχουν σοβαρό αρνητικό αντίκτυπο στον πληθυσμό της Λιθουανίας», δήλωσε ο ρώσος αξιωματούχος.

loading...