Έρχεται από τα βάθη των αιώνων . Είναι ΈΛΛΗΝΑΣ !!

 Ήταν μαζί με εκείνους , τους άλλους  Έλληνες που , όταν ζήτησαν να δουν τον Ιησού , Εκείνος είπε « ἐλήλυθεν ἡ ὥρα, ἵνα δοξασθῇ ὁ Υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου » , ήταν η αφορμή για να γραφτεί στο Κοράνι «Οι Έλληνες [πάντα] θα… νικούν. Είναι θέλημα του Αλλάχ» [Surah ΧΧΧ, 1-5] . Είναι αυτός που έκανε τον μεγάλο  Άραβα ιστορικό, λόγιο, θεολόγο & πολιτικό Ιμπν Χαλντούμ (1332–1406) , να παραδεχτεί ότι «.. όλο το Ισλάμ εκτός της θρησκείας, ήταν ελληνικό. Προδοσία ενάντια των Ελλήνων από τα Ισλαμικά έθνη, ισούται με προδοσία ενάντια στην ίδια τους τη φύση…» , είναι  Αυτός που ονομάστηκε μαζί , Βασιλιάς των Μακεδόνων, Αυτοκράτορας της Ασίας , Βασιλιάς της Ινδίας , τελευταίος Φαραώ της Αιγύπτου , 13ος Θεός  , Αυτός που είπε «Μολών λαβέ » , που λαβώθηκε στο Μανιάκι , που ένα κομμάτι του έμεινε για πάντα στα Βουνά της Αλβανίας και που σήμερα , ζει ανάμεσά μας σαν ζητιάνος , ζητώντας  συμπόνια από εκείνους  που του έκλεψαν τα πάντα .

Η άφιξή Του στην εποχή μας έλαβε χώρα το 2016 όταν , η κοινή συνισταμένη παγκόσμιων ανακατατάξεων δρομολόγησαν  τρομακτικές εξελίξεις ικανές , ν αλλάξουν για πάντα τον κόσμο όπως τον ξέρουμε σήμερα και να φέρουν τη ¨μεγάλη νύχτα ¨. Κάποιοι τότε  , ίσα που κατάφεραν να σας γνωστοποιήσουν  την άφιξή Του  , κι ότι ,  ΑΥΤΟ που σήμερα σας φαίνεται ως Γεωπολιτική Κοσμογονία δεν είναι άλλο από ΑΥΤΟ που ονομάστηκε  «ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΛΑΓΓΑ, η Ελληνική Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται». Δεν είναι άλλο , από το ένστικτο επιβίωσης της ανθρωπότητας που ενεργοποιήθηκε από το ίδιο σύστημα αξιών και ιδανικών , δεν είναι άλλο από εκείνη την πηγή φωτός από την οποία , όπως  χιλιάδες χρόνια πριν , πάλι  θα ξεπηδήσει το φως στον Κόσμο.

Το Ελληνικό πνεύμα ,  ο Ελληνισμός , δεν είναι ένα απλό  σύστημα σκέψης που ενισχύει απεριόριστα την λογική και δείχνει στον άνθρωπο πως θα φτάσει σε ανώτερα υπαρξιακά επίπεδα , δεν είναι Ιδέα , είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο , είναι ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ .

Εάν δεις από τ  άστρα τον πλανήτη μας, θα διαπιστώσεις τους κινδύνους που διατρέχει η ανθρωπότητα σήμερα από την εσωστρέφεια που της δημιουργεί η μοναξιά της στο αχανές σύμπαν .

Εσύ λοιπόν ζητιάνε , μάθε πως είσαι αθάνατος , μάθε πως μέσα σου  βαθιά στην Ελληνική ψυχή σου κρύβεις μια δύναμη που όμοιά της δεν υπάρχει .

Μάθε , ότι ήρθε η ώρα να σηκωθείς , να πάρεις πίσω ότι σου στέρησαν , ό,τι σου έκλεψαν , να τους δώσεις πάλι το φως.

Κωνσταντίνος Φωτεινός  , για την

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ( Hellas ) 

loading...