ΑΚΚΕΛ προς Μητσοτάκη, Δένδια, Παναγιωτόπουλο: «Ποιά είναι η σωστή πλευρά»;

Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση, σε σχέση με την διαρκή άρνηση του πρωθυπουργού Μητσοτάκη και κορυφαίων υπουργών (Δένδια, Παναγιωτόπουλου, κλπ) να αποδεχτούν την πραγματικότητα ότι υποστήριξη στο ουκρανικό καθεστώς αποτελεί υποστήριξη ναζιστικών και ανθελληνικών συμμοριών που καταδίωξαν τους Έλληνες στην Ανατολική και Νότια Ουκρανία και δεν αναγνωριζουν καν την ύπαρξή τους ως εθνική κοινότητα.

Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ φωτογραφήθηκε με τη σημαία της Δημοκρατίας του Ντονέτσκ για σύγκριση με την πραγματική και υπαρκτή σημαία της ναζιστοποιημένης Ουκρανίας.

Η ΔΗΛΩΣΗ:

«Για να ταχθείς στην σωστή πλευρά της ιστορίας πρέπει και να γνωρίζεις ιστορία. Ο Μητσοτάκης ή δεν γνωρίζει ή δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων αφεντικών του να γνωρίζει.

Ας μας πει λοιπόν για τις φρικαλεότητες που διέπραξαν οι νεοναζί φίλοι του στην Ουκρανία από το 2014 έως σήμερα απέναντι στους Έλληνες, τους Ρωσόφωνους και γενικά στις μειονότητες της Ουκρανίας που ποτέ δεν αναγνώρισαν.

Ντονέτσκ, Λουχάνσκ, Μαριούπολη, Οδησσός περιοχές όπου κατοικούν 150.000 Έλληνες ομογενείς, ο άρρωστος νους που έστειλε οπλισμό στους νεοναζί της Ουκρανίας με εντολές από τα εκτός Ελλάδας αφεντικά του, σκέφθηκε ποτέ τί θα απογίνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι όταν απελευθερωθούν από τους δυνάστες τους, που ποτέ δεν τήρησαν την συμφωνία του Μίνσκ, που θα παρείχε αυτονομία στις περιοχές της ανατολικής περιοχής Ντονμπάς της Ουκρανίας που δεν θα βρίσκονταν πλέον υπό τον έλεγχο της κεντρικής κυβέρνησης και θα έπρεπε να αποσύρει τα στρατεύματα και τους νεοναζί μισθοφόρους. Ξεχνάει την Μαριούπολη και το κτίριο των συνδικάτων που οι νεοναζί σκότωναν Ρωσόφωνους και Έλληνες εν ψυχρώ; θα ήθελε ο Μητσοτάκης με την ίδια ευκολία που έστειλε οπλισμό στους νεοναζί ώστε να σκοτώνουν Ρώσους στρατιώτες, σε έναν ενδεχόμενο πόλεμο Ελλάδας Τουρκίας, να στείλει η Ρωσία οπλικά συστήματα για να σκοτώνουν Έλληνες;

Εμείς έχοντας όλα τα ιστορικά στοιχεία της γενοκτονίας κατά των Ρωσόφωνων αλλά και των Ελλήνων και τασσόμαστε ανοιχτά στην σωστή πλευρά της ιστορίας, αυτής του ρεαλισμού και της αλήθειας. Οι δικοί μου παππούδες τους Ναζί τούς τουφεκούσαν στην μάχη της Κρήτης, δεν έβγαιναν φωτογραφίες μαζί τους».

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

17/6/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

loading...