ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στις ΗΠΑ μετά τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για Μπάιντεν! Επανέρχεται ΔΥΝΑΜΙΚΑ ο Τραμπ, ΒΙΝΤΕΟ

 Πώς θα είναι η επόμενη μέρα;;; Τι γράφει στην Ελλάδα ο Αλέξης Παπαχελάς…

Πυρά κατά του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν έχει εξαπολύσει το Fox News, η βρετανική DailyMail αλλά και η ερευνητική δημοσιογραφική ομάδα του Project Veritas έπειτα από την αποκάλυψη του περιεχομένου του προσωπικού ημερολογίου της κόρης του, Άσλεϊ. Οι εξελίξεις αυτές φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στα ηνία των ΗΠΑ.

Το ημερολόγιο βρέθηκε σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στην Φλόριντα από μία γυναίκα. Στην συνέχεια η συγκεκριμένη γυναίκα επιχείρησε να πουλήσει το ημερολόγιο σε δημοσιογραφικούς οργανισμούς. Φαίνεται ότι το project Βέριτας κατάφερε και απέκτησε το ημερολόγιο, δεν πρόλαβε όμως να δημοσιεύσει οτιδήποτε. Σε μία εκτενή επιχείρηση, το FBI εισέβαλε με εντάλματα στα σπίτια δημοσιογράφων του Project, γεγονός πρωτοφανές αφού δεν υπήρχε οποιοδήποτε ομοσπονδιακό αδίκημα.

Το περιεχόμενο του ημερολογίου είναι κόλαφος κατά του Αμερικανού προέδρου.

Ο Τάκερ Κάρλσον κατακρίνει τον Μπάιντεν για την παραδοχή του ημερολογίου της κόρης της Άσλεϊ ότι έκανε ντους μαζί της!

Δείτε νέο βίντεο:


Στον απόηχο των εξελίξεων, όπως διαβάσατε νωρίτερα, οι Ρεπουμπλικάνοι του Τέξας υιοθέτησαν μια ένα μέρος πολιτικού προγράμματος στην πλατφόρμα τους που κηρύσσει την εκλογή του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν ως προέδρου των ΗΠΑ το 2020 ως παράνομη.

Η πλειοψηφία των Ρεπουμπλικανών πιστεύει ότι οι εκλογές του 2020 κλάπηκαν, με μια πρόσφατη δημοσκόπηση να δείχνει ότι επτά στους 10 είναι πεπεισμένοι ότι ο Μπάιντεν είναι παράνομος πρόεδρος.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ, ΠΡΟΣ ΩΡΑΣ, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ, ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Ο ΤΡΑΜΠ!

Γράφει στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο δημοσιογράφος, Αλέξης Παπαχελάς, γνωστός για τις διεθνιστικές του τοποθετήσεις:

«Κάποια στιγμή πριν από το φθινόπωρο του 2023, ο πρόεδρος Μπάιντεν θα ανακοινώσει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία. Και αυτό θεωρείται λίγο έως πολύ μια νομοτελειακή εξέλιξη. Στην Ουάσιγκτον, όλοι συμφωνούν πως «θα έπρεπε να δουλεύει με έξι κυλίνδρους, περιμέναμε να δουλέψει με τέσσερις, τώρα δουλεύει με δύο».

(…)

Υπό κανονικές συνθήκες, η αντιπρόεδρος θα ήταν το φαβορί για να διεκδικήσει το χρίσμα. Η Χάρις έχει καταφέρει, όμως, να πείσει άπαντες ότι «δεν το έχει». Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά την υποψηφιότητά της.

Και μετά έχουμε τον Τραμπ. Ούτε αυτός είναι έφηβος (76). Έχει όμως ατελείωτη απήχηση σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της αμερικανικής κοινωνίας. Έχει επίσης άσβεστη φιλοδοξία και ορμή για να διεκδικήσει άλλη μία φορά την προεδρία.

(…)

Η προοπτική της επανεκλογής του τρομάζει πολλούς, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη. Ένας Τραμπ 2 θα είναι εντελώς απελευθερωμένος και δεν θα διστάσει να κάνει οτιδήποτε, όσο αιρετικό ή «παλαβό» και αν είναι. Όλες οι βεβαιότητες για την πορεία των ευρωατλαντικών σχέσεων ή τη δυτική πολιτική έναντι της Ρωσίας θα καταρρεύσουν σε ένα βράδυ.

Πρόκειται για ένα ζήτημα που όλοι το φοβούνται και προσπαθούν να το απωθήσουν ως θέμα συζήτησης για να μη βαρύνει το κλίμα… στο τραπέζι. Η Μέρκελ έλεγε ότι επανεκλογή Τραμπ το 2020 θα ισοδυναμούσε με το τέλος της Δύσης. Σίγουρα θα σημάνει το τέλος της Δύσης όπως την ξέρουμε. Οι εσωτερικές εξελίξεις στην Αμερική θα κρίνουν πολλά…».

Με πληροφορίες από Καθημερινή

loading...