Ο πόλεμος εξυπηρετεί ή ανατρέπει τον σχεδιασμό της Ν.Τ.Π. για τον έλεγχο της ανθρωπότητας;

Ένα σύντομο σχόλιο με αφορμή την συνέντευξη της Ντολόρες Κέιχιλ

Γράφει ο Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης, Δικηγόρος Αθηνών

Η Ντολόρες Κέιχιλ είναι μοριακός βιολόγος – γενετιστής και ανοσολόγος με πολυετή εμπειρία στην πρωτεϊνική έρευνα αντισωμάτων, κάτοχος αρκετών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο πάνω σε εφαρμογές στη βελτίωση της έγκαιρης και ακριβούς διάγνωσης των αυτοάνοσων νοσημάτων.

Σε συνέντευξή της που παρουσιάστηκε στο γερμανικό ντοκυμαντέρ «PANDAMNED», η διακεκριμένη Ιρλανδή μοριακή βιολόγος δήλωσε μεταξύ άλλων και τα εξής συγκλονιστικά: «Όλοι όσοι έκαναν την m-RNA ένεση θα πεθάνουν μέσα σε 3 έως 5 χρόνια, ακόμη κι αν την έκαναν μία φορά. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να το ακούει κανείς αυτό αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να το λέμε στους ανθρώπους διότι αυτές οι κλινικές δοκιμές είναι οι πιο επικίνδυνες που έγιναν ποτέ. Έχουμε περισσότερους θανάτους μέσα στον ένα χρόνο του 2021 από τις κόβιντ-19 κλινικές δοκιμές, απ’ όσους είχαμε τα τελευταία 30 χρόνια απ’ όλες τις κλινικές δοκιμές». (Ίδετε σχετικώς: «Μία εφιαλτική συνέντευξη της Ντολόρες Κέιχιλ για τα m-RNA σκευάσματα και όσους «εμβολιάστηκαν» με αυτά. (βίντεο)»).

Στην απευκταία περίπτωση, κατά την οποία αποδειχθεί ορθή η εκτίμηση της διακεκριμένης Ιρλανδής μοριακής βιολόγου, οφείλουμε να διατυπώσουμε τις ακόλουθες σκέψεις που ίσως βοηθήσουν στην διευρυμένη κατανόηση του συγκεχυμένου, ανερμάτιστου και ζοφερού κόσμου μας.

Ο παγκόσμιος γενικευμένος πόλεμος και η έκρηξη πολλών τοπικών πολέμων που θα προηγηθούν ίσως να αποτελούν μέρος του σατανικού σχεδίου της Ν.Τ.Π. για την εξολόθρευση των νέων ανθρώπων που ούτως ή άλλως θα πέθαιναν (σε καιρό ειρήνης) εξαιτίας των μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων παρενεργειών του εμβολίου, κατά τους ισχυρισμούς πάντοτε της Ντολόρες Κέιχιλ.

Από τις θηριωδίες του πολέμου προκαλείται μοιραία εκατόμβη νεκρών (στρατιωτών και άμαχου πληθυσμού) ο θάνατος των οποίων θα αποδοθεί στα δεινά των στρατιωτικών επιχειρήσεων και ως εκ τούτου θα αποσυνδεθεί από τις βλαπτικές παρενέργειες του πειραματικού εμβολίου και επομένως η υλοποίηση των προαποφασισμένων εμπόλεμων συγκρούσεων λειτουργεί ως το «τέλειο άλλοθι» για τους διεφθαρμένους και ασυνείδητους νεοταξίτες πολιτικούς που προέτρεψαν μανιωδώς τους πολίτες να εμβολιαστούν, καθώς δεν θα επωμισθούν την ευθύνη για τον θάνατό τους από το εμβόλιο.

Επομένως κρίνεται πολύ πιθανό ότι οι πόλεμοι δεν θα είναι σύντομοι αλλά θα διαρκούν πολύ, ώστε να σκοτώνονται όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι. Με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετείται η ατζέντα του αποπληθυσμού που ίσως αποτελεί τον πρωταρχικό σκοπό της σατανοκίνητης αφανούς ελίτ.

Δυστυχώς θα ξεσπάσουν πολλοί περιφερειακοί πόλεμοι όπως στο Αιγαίο, στα δυτικά βαλκάνια (που θα πυροδοτηθεί από τον αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό), στην Μέση Ανατολή, στον Περσικό κόλπο, στην θάλασσα της νότιας Κίνας (ή νότια Σινική Θάλασσα), στο στενό της Ταϊβάν καθώς και στα ινδοπακιστανικά σύνορα (στο διαφιλονικούμενο Κασμίρ) αλλά και σε κάθε άλλη γεωπολιτικά εύφλεκτη γωνιά του πλανήτη.

Η Ν.Τ.Π. χρειάζεται επειγόντως νεκρούς, κατά την παρούσα χρονική συγκυρία, κατά την οποία θα αρχίσουν να εκδηλώνονται οι παρενέργειες του εμβολίου -σύμφωνα πάντοτε με τις εκτιμήσεις της Ιρλανδής βιολόγου- καθώς θα αρχίσουν να πεθαίνουν μαζικά οι άνθρωποι.

Οι πολεμικές συγκρούσεις, η επισιτιστική κρίση, η ανεξέλεγκτη μετανάστευση, η κατάρρευση των εφοδιαστικών αλυσίδων τροφίμων και ενέργειας, το οικονομικό και κοινωνικό χάος, εξυπηρετούν τον εωσφορικό σχεδιασμό της Ν.Τ.Π. καθώς η πρόκληση μαζικών θανάτων από τις πιο πάνω αιτίες, θα απαλλάσσει τους διαχειριστές της υγειονομικής κρίσης, τους ειδικούς και το πειραματικό εμβόλιό τους, από το συντελούμενο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, ενώ όσοι είναι κάτω των 18 ετών (δεν θα καλούνται να συμμετέχουν στους πολέμους) όμως θα εξακολουθούν να εμβολιάζονται υποχρεωτικά (αφού η ατζέντα της πανδημίας θα εξελίσσεται κανονικά στο εσωτερικό των εμπόλεμων χωρών) ώστε να αποτελούν την κρίσιμη μάζα των μελλοντικών ψηφιακών σκλάβων της κυρίαρχης ελίτ στην αναδυόμενη δυστοπική, ολοκληρωτική και επιτηρούμενη κοινωνία η οποία θα προκύψει σε ένα καθημαγμένο κόσμο, όταν η Ν.Τ.Π. αποφασίσει να κηρύξει το τέλος των πολέμων.

Όμως το άκρως σατανικό σχέδιο της Ν.Τ.Π. θα καταρρεύσει εξαιτίας της πλεονεξίας και των αντιμαχόμενων συμφερόντων της δυτικής, ρωσικής και κινεζικής ελίτ που η καθεμία επιδιώκει για τον εαυτό της, την αποκλειστική κυριαρχία και την απόλυτη νομή της παγκόσμιας εξουσίας και ως εκ τούτου θα ζήσουμε την προφητευμένη από τους Αγίους, Αναλαμπή της Ορθοδοξίας.

Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι όχι γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και δη στους πολιτικούς αλλά γιατί εμπιστευόμαστε απόλυτα τον Χριστό.

Όπως έχουμε υποστηρίξει κατ΄ επανάληψιν, η αντίχριστη παγκοσμιοποίηση η οποία έχει παραδοθεί στην αγκαλιά των σκοτεινών δυνάμεων ακριβώς γιατί δεν ενδιαφέρεται να υπηρετήσει τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις αξίες του αλλά εργάζεται μανιωδώς για την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ θα αποτύχει οικτρά να επιβληθεί και θα αντικατασταθεί από την εν Χριστώ παγκοσμιοποίηση σύμφωνα με την οποία κάθε άνθρωπος πάνω στην γη θα λέει στην γλώσσα του και με ορθόδοξη πίστη και φρόνημα το «Χριστός Ανέστη».

tasthyras

loading...