Οι μεγαλύτεροι Εχθροί της Ελλάδας αποδείχθηκαν οι ανίκανοι νεοέλληνες να διαχειριστούν την κληρονομιά των αρχαίων και την δυναμική του Ελληνισμού.

 Όταν ένας λαός αράζει εύκολα σε μια εικονική πραγματικότητα για να πείσει τον εαυτό του ότι η ύπαρξή του έχει περιεχόμενο κα προορισμό , τότε απλά , ζει από τη συμπόνια και μόνο.

Δεν είναι βέβαιο για πόσο καιρό ακόμη θα μας [δια]σώζουν ο Όμηρος και ο Πλάτων ,ο Αριστοτέλης και ο Δημόκριτος,  ο Ηράκλειτος και οι άλλοι , ο Μέγας Αλέξανδρος , οι επίγονοι του και τόσοι άλλοι . Ένα είναι σίγουρο: Η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται ένα μεγάλο ΟΡΑΜΑ .Για να το βρει όμως χρειάζεται να σ υ γ κ ι ν η θ ε ί όσο ποτέ άλλοτε .

Τούτο όμως με την σειρά του προϋποθέτει να υπάρχουν ευαίσθητοι και ευσυγκίνητοι πολίτες που θα αγωνιούν πραγματικά  για το μέλλον της. Τέτοιοι Πολίτες πλέον – αποδείχτηκε περίτρανα για άλλη μία φορά – μπορεί να είναι ΜΟΝΟ οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.  

Μόνο αληθινοί πατριώτες διαθέτουν επιπλέον την εξυπνάδα και την διορατικότητα , το ιδεώδες , τις αξίες , τα ιδανικά και τις ικανότητες εκείνες  ώστε να κάνουν πάλι τον Ελληνισμό Κοσμοθεωρία και την Ελλάδα κοιτίδα του ,  για να ζήσουν τα παιδιά μας σε ένα καλύτερο περιβάλλον και οι επόμενες γενιές ευτυχισμένες κα περήφανες . Είναι στο DNA τους.

Ας βάλουμε λοιπόν τούτη τη φορά , όλους τους έως τώρα διαχειριστές της Ελληνικής πραγματικότητας  στην μία όχθη , κι ας σταθούμε όλοι οι υπόλοιποι Πατριώτες , στην άλλη.

Ας δούμε κι αυτήν την εναλλακτική , πριν διαβούμε το υπόλοιπο της ζωής μας.

Με σεβασμό στην Κρίση σας ,Δημοσθένης Λέον 

Κίνημα ¨ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ¨ για το συντονισμό και μόνο , όλων των Πατριωτικών δυνάμεων από όπου  κι αν προέρχονται [email protected]

loading...