ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΚΚΕΛ ΒΑΚΗ ΤΣΙΟΜΠΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος (ΑΚΚΕΛ) ιδρύθηκε το 2014, έχει έδρα την Ορεστιάδα και δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Συμμετείχε παλαιότερα σε εκλογές καταλαμβάνοντας αξιόλογα ποσοστά.

Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ είναι ο Βάκης Τσιομπανίδης, ο οποίος πρωτοστατεί στους αγώνες ενάντια στην επέκταση του ΚΥΤ στον Έβρο.

Πρόσφατα ο κ. Βάκης Τσιομπανίδης ήταν προσκεκλημένος της κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης, βρέθηκε στη Ρωσία και έκανε σημαντικό κύκλο επαφών με αξιωματούχους της Ρωσίας.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, θεωρήσαμε, ότι υπάρχει σπουδαίο ενδιαφέρον να γνωρίσουμε μερικά πράγματα και από τις συναντήσεις που είχε στην Αγία Πετρούπολη, αλλά και γενικότερα, αφού όπως γνωρίζουμε, θα κατέβει το ΑΚΚΕΛ με διευρυμένο συνασπισμό κομμάτων στις προσεχείς εκλογές.

Κύριε πρόεδρε, πρόσφατα επισκεφθήκατε την Αγία Πετρούπολη για να συμμετάσχετε στους εορτασμούς για την ημέρα της νίκης κατά του ναζισμού ως επίσημος προσκεκλημένος από την κυβέρνηση της Αγίας Πετρούπολης. Η επίσκεψη και η συμμετοχή σε αυτές τις εκδηλώσεις έγινε σε μία περίοδο, όπου η ελληνική κυβέρνηση έχει πλήξει σε ακραίο βαθμό τις Ελληνορωσικές σχέσεις και έχει δημιουργηθεί μία απορία, που σας ζητώ να την εξηγήσετε σχετικά με το πώς έγινε η επίσκεψη και ποιες ήταν οι εντυπώσεις σας

Οι θέσεις του ΑΚΚΕΛ κατά του ναζισμού είναι γνωστές και δημοσιοποιημένες εδώ και στο εξωτερικό και μάλιστα το ΑΚΚΕΛ είναι το μοναδικό δημοσίως δηλωμένο αντιναζιστικό κόμμα στην Ελλάδα, ίσως και στην Ευρώπη. Ομοίως το ΑΚΚΕΛ είναι γνωστό για την τεκμηριωμένη υποστήριξη της Ελληνορωσικής συνεργασίας και ότι οι επιθέσεις που δέχεται σήμερα η Ρωσία είναι ακριβώς ανάλογες με τις επιθέσεις που δέχτηκε η Ελλάδα και οι Έλληνες σε ρατσιστικό βαθμό κατά την περίοδο επιβολής των Μνημονίων. Είμασταν το “πείραμα” και οι Ρώσοι τώρα είναι στόχοι από τα αποτελέσματα του “ελληνικού πειράματος”. Τα ίδια διεφθαρμένα κυκλώματα στην πολιτική, στα Media, στον επιχειρηματικό χώρο κλπ. που έριχναν λάσπη, ότι οι Έλληνες είμαστε τεμπέληδες, ζούμε με τα λεφτά που μας δανείζουν οι Γερμανοί και άλλοι, ότι δεν έχουμε σχέση με το ελληνικό πνεύμα και πολιτισμό κλπ., αυτά τα ίδια κυκλώματα επιτίθενται και κατά της Ρωσίας με όπλα προπαγάνδας προσαρμοσμένα για την ρωσική κοινωνία, αλλά τώρα και με πραγματικά πολεμικά όπλα. Και βάζουν την κατοχική κυβέρνηση των δωσίλογων του Μητσοτακέικου να στέλνουν στο ουκρανικό ναζιστικό καθεστώς, τα δικά μας όπλα που αγοράστηκαν από τον λαό μας για την δική μας άμυνα. Ταυτόχρονα εξασθενίζουν την άμυνα της Ελλάδας για να μας οδηγήσουν σε “μοιραίους συμβιβασμούς” με κερδισμένο το τουρκικό καθεστώς.

Ο βασικός λόγος που πήγα στην Αγία Πετρούπολη σε αυτή τη χρονική στιγμή ήταν για να δείξω ότι στην Ελλάδα, η πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι στο πλευρό της Ρωσίας, για τη μάχη κατά του ναζισμού ακόμη και αν δεν υπάρχει σχηματοποιημένη Συμμαχία, όπως υπήρχε στον πρώτο πόλεμο κατά του ναζισμού την δεκαετία του ’40. Η Ελλάδα είναι πάλι υπό ναζιστικού τύπου κατοχή, αλλά οι δυνάμεις κατοχής έχουν αμερικανικού τύπου δημόσιες σχέσεις (σε σύγκριση με τις ανύπαρκτες δημόσιες σχέσεις που είχαν οι ναζί), η Ελλάδα επίσης έχει κατοχική κυβέρνηση που νομίζει ότι είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας, όπως νόμιζαν και ο Τσολάκογλου, ο Λογοθετόπουλος, ο Ράλλης και όλοι οι δωσίλογοι.

Ταυτόχρονα με τις επαφές που ξεκίνησα στην Αγία Πετρούπολη ευελπιστούμε ότι θα είναι δυνατόν να πετύχουμε κάποιες εξαιρέσεις για την Ελλάδα σε τομείς που έχουν άμεση σχέση με τη διατροφική αυτάρκεια της χώρας μας και τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, από λιπάσματα μέχρι ελληνικά αγροτικά προϊόντα. Αυτό φυσικά αν δεν υπονομευτεί από το κυβερνητικό καθεστώς που φυτεύτηκε στην Ελλάδα.

Συνολικά, η παρουσία μου στην Αγία Πετρούπολη καταγράφηκε και δημοσιοποιήθηκε ως σημαντική, που έδωσε στοιχεία στους Ρώσους για την πραγματική πραγματικότητα και όχι την εικονική και πλαστή, που παρουσιάζει το καθεστώς διαμέσου των Media.

Έχετε κάποιες ενδείξεις ότι από την ρωσική πλευρά θα υπάρξουν αλλαγές στη στάση τους απέναντι στην κυβέρνηση και στην Ελλάδα;

Όχι απλώς ενδείξεις αλλά άμεσες αποδείξεις με γεγονότα. Προφανώς δεν είναι τυχαίο το γεγονός της αλλαγής στάσης που εξέφρασε η Ρωσίδα εκπρόσωπος, η κυρία Ζαχάροβα, η οποία διαφοροποίησε την κυβέρνηση Μητσοτάκη από την Ελλάδα. Είναι η πρώτη φορά που έγινε και εκφράζει ξεκάθαρη στάση από την πλευρά της Ρωσίας, ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό. Φυσικά και δεν τον εκπροσωπεί, αυτό είναι ξεκάθαρο πια και δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε με τις κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις. Υπάρχει εκτεταμένη και πλήρης διαφωνία με τον αντιρωσισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η παρουσία του ΑΚΚΕΛ στην Αγία Πετρούπολη και σχετική δημοσιότητα για την πραγματική στάση του ελληνικού λαού απέναντι στον ρωσικό, προφανώς συνέβαλε σε αυτήν την αλλαγή της στάσης από την πλευρά της Ρωσίας, η οποία τώρα βλέπει, ότι η Ελλάδα είναι μία κατεχόμενη χώρα από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και δεν εκφράζει τον ελληνικό λαό.

Πώς ερμηνεύετε στο ΑΚΚΕΛ, αυτή την επιθετικότητα, την εχθρότητα θα έλεγα, που επιδεικνύει η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατά της Ρωσίας;

Τόσο ο Μητσοτάκης όσο και όλοι γύρω του συμπεριφέρονται ως υποψήφια μέλη πολιτικής συμμορίας, της μεγαλύτερης και περισσότερο αδίστακτης διεθνούς πολιτικής συμμορίας που υπήρξε (η οποία περιλαμβάνει άτομα, όπως, ο Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο περιβόητος ανθέλληνας George Soros, ο Bill Gates, το κύκλωμα του Fauci γύρω από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Biden, οι ιδιοκτήτες και διευθύνοντες πολυεθνικών εταιριών κυρίως του διαδικτύου, όπως οι Facebook, Google και άλλοι) και δίνουν τις εξετάσεις μύησης και αποδοχής στην πολιτική συμμορία για να αποδείξουν την πίστη και υποταγή τους στους πολιτικούς μεγαλοσυμμορίτες.

Η αντιρωσική συμπεριφορά του Μητσοτάκη είναι συνέχεια της λυσσώδους ανθελληνικής συμπεριφοράς του, με τα μέτρα υποτίθεται κατά του κορονοϊού, τα οποία είχαν επιβληθεί εξωτερικά από τους πολιτικούς μεγαλοσυμμορίτες και αποδείχθηκαν, όχι μόνο ακατάλληλα και άχρηστα αλλά δολοφονικά σε όλους τους τομείς και για την συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων τουλάχιστον στην Δύση.

Για να το πούμε εν συντομία, το συμμορίτικο πολιτικό καθεστώς γύρω από τον Μητσοτάκη, θυσίασε και θυσιάζει την Ελλάδα σε μία πολιτικοστρατηγική τελετουργία αιματηρών θυσιών για να μπει στην πολιτική συμμορία ως μητσοτακική κλίκα ή φατρία και να εξασφαλίσει διεθνή θέση. Ήδη ακούστηκε ότι έχει σχέδια για Γ.Γ. του ΝΑΤΟ. Φυσικά δεν είναι ο μόνος για παράδειγμα, ο Ζελένσκι και ο Ποροσένκο, πριν από αυτόν μπήκαν και αυτή στην πολιτική συμμορίτικη πασαρέλα, σαν μοντελάκια, για να τους επιλέξουν οι πολιτικοί μεγαλοσυμμορίτες. Ο Ζελένσκι ειδικά θεωρεί τον εαυτό του τόσο φαβορί για επιλογή, ώστε να επιδεικνύει ακραία αλαζονεία και έπαρση κατά πάντων. Κατά συνέπεια δεν έχουμε πολιτική ή επιστημονική αντιπαράθεση και σύγκρουση. Πρέπει να εξαπολύσουμε συμμοριτοπόλεμο κατά αυτών των πολιτικών συμμοριών, διότι έχουμε ακρότατα ποινικά εγκλήματα, ίσως και πέρα από το επίπεδο της Νυρεμβέργης.

Το ΑΚΚΕΛ, πώς δραστηριοποιείται για αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης;

Εμείς πρωτοστατήσαμε στη δημιουργία και συμμετέχουμε στην συμμαχία “Ενωμένοι Έλληνες”, διότι μόνο με την ένωση των καθαρών πατριωτικών Δυνάμεων, που δεν έχουν μπλέξει στην διαφθορά και στην διαπλοκή, μπορούμε εμείς στην Ελλάδα, αλλά και αντίστοιχα στην κάθε άλλη χώρα να αντιμετωπίσουμε αυτές τις πραγματικά ναζιστικές εγκληματικές πολιτικές συμμορίες. Ομοίως Κινούμαστε και στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τη δημιουργία και τη συμμετοχή σε συμμαχίες.

Στον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο δυστυχώς δεν καταστράφηκε ο ναζισμός. Έχασε τον πόλεμο ο Χίτλερ ως διοικητής του ναζισμού για εκείνη την χρονική περίοδο. Ο καρκίνος του ναζισμού επεκτάθηκε όμως στη Δύση και τώρα ελέγχει σε καθοριστικά μεγάλο βαθμό, ειδικούς κύκλους των Ηνωμένων Πολιτειών, τόσο στην πολιτική όσο και στις επιχειρηματικές λειτουργίες, ακόμη και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία πραγματικά προκαλούν μεγάλα πλήγματα στην ναζιστικής ταυτότητας Παγκοσμιοποίηση των πολιτικών μεγαλοσυμμοριτών, που αναφέραμε, αλλά μόνο με τη δημιουργία ισχυρής συμμαχίας μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτός ο γκανγκστερικός ναζισμός σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Το ΑΚΚΕΛ θα κατέβει στις επόμενες εκλογές;

Βεβαίως, όπως είναι γνωστό έχουμε πρωτοστατήσει στην συνένωση των πατριωτικών και αντικαθεστωτικών πολιτικών δυνάμεων και θα ήταν αδιανόητο να λείψουμε από την επόμενη κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Σύντομα θα προβούμε σε ανακοινώσεις επί αυτού.

Μια τελευταία ερώτηση κ. Τσιομπανίδη.

Οι ελλείψεις τροφίμων και η επαπειλούμενη επισιτιστική κρίση σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό και του πολέμου στην Ουκρανία, έφερε στο προσκήνιο τις προειδοποιήσεις και ανακοινώσεις από το ΑΚΚΕΛ, εδώ και χρόνια, για την ανάγκη ενίσχυσης της πρωτογενούς παραγωγής τροφίμων. Μπορείτε να μας πείτε πώς βλέπετε να διαμορφώνεται η κατάσταση και τα βασικά στοιχεία των ενεργειών του ΑΚΚΕΛ, αν μετά από τις εκλογές έχει πετύχει είσοδο στην Ελληνική Βουλή;

Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών μελλούμενων, βλέπω να έρχεται φτώχεια και πείνα εφάμιλλη με αυτή του 1942-43 και αυτό οφείλεται στις καταστροφικές, ανόητες πολιτικές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το μαλακό σιτάρι από το οποίο γίνεται το αλεύρι, πριν την ειδική επιχείρηση η οποία στην ουσία εξελίχθηκε σε υβριδικό πόλεμο μεταξύ Αμερικής – Ρωσίας διά αντιπροσώπων, το αγοράζαμε από την Ρωσία και Ουκρανία με 170 € τον τόνο, μετά το “Ουκρανικό” και αφού ο Μητσοτάκης έθεσε την χώρα μας εχθρό της Ρωσίας με την αποστολή όπλων και ένα σωρό άλλων ανόητων πράξεων, η Ρωσία σταμάτησε να εξάγει σιτηρά προς εχθρικές χώρες.

Στην συνέχεια αγοράζαμε από τη Βουλγαρία με 450 € τον τόνο και τώρα που η Βουλγαρία για να διασφαλίσει την δική της διατροφική αυτάρκεια σταματάει τις εξαγωγές σιτηρών, θα αγοράσουμε, μας λένε, από την Αμερική με 750 € τον τόνο.

Σε συνδυασμό με την παύση εισαγωγών λιπασμάτων από την Ρωσία σε εχθρικές χώρες, αλλά και το τεράστιο κόστος των καυσίμων, η Ελληνική παραγωγή θα γίνει απαγορευτική. Θα δούμε τις τιμές των τροφίμων να αυξάνονται δραματικά και ο καταναλωτής να μην μπορεί να αγοράσει. Στην κυριολεξία αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα θα πούμε το ψωμί, ψωμάκι.

Η λύση είναι μία και είναι απλή, ως πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ και επικεφαλής της συμμαχίας των ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αν ο λαός το θελήσει και Θεού θέλοντος, είμαστε μετά τις επόμενες εκλογές σε κυβερνητική θέση, θα έπαιρνα το πρώτο αεροπλάνο και θα πήγαινα στην Ρωσία, ώστε να αποκαταστήσω τις σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας, που ξένα συμφέροντα διασάλεψαν, αλλά και μικροπολιτικές σκοπιμότητες ενός πρωθυπουργού που στην κυριολεξία δεν υπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας μας.

Δεν χρειάζονται μαγικά ραβδιά και πολιτικές φανφάρες. Λύσεις υπάρχουν αρκεί να υπάρχει βούληση που στην δεδομένη περίπτωση, με την παρούσα κυβέρνηση δεν φαίνεται φως στο τούνελ.

Εμείς ως ΑΚΚΕΛ συνεχίζουμε την προσπάθεια να κρατάμε αναμμένο τον δαυλό της επικοινωνίας και της φιλίας με την ομόδοξη Ρωσία και ευελπιστούμε ότι, ο λαός στις επόμενες εκλογές θα μας δώσει την ευκαιρία να ξαναφέρουμε την χώρα στην σωστή πλευρά της ιστορίας, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της πατρίδας και των Ελλήνων και όχι των ξένων αφεντάδων.

Κύριε Τσιομπανίδη, σας ευχαριστούμε πολύ!!

loading...