ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ…

ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Οι ψηφιακές ταυτότητες θα χρησιμοποιηθούν για να καταπολεμηθεί η… «παραπληροφόρηση»…!<
«Η μαζική διάθεση ψηφιακών ταυτοτήτων ενέχει

έναν από τους σοβαρότερους κινδύνους για τα ανθρώπινα δικαιώματα από οποιαδήποτε τεχνολογία που έχουμε συναντήσει». –

 «Πρέπει να προετοιμαστούμε για την αυγή της σχεδόν τέλειας τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου και άλλων αναγνωριστικών, από το ανθρώπινο βάδισμα μέχρι την αναπνοή έως την ίριδα.»

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Νταβός της Ελβετίας. Το θέμα της πενθήμερης εκδήλωσης, «Δουλεύοντας Μαζί, Αποκαθιστώντας την Εμπιστοσύνη», ήταν τόσο ασαφές όσο και ανησυχητικό, εξίσου.

Θυμηθείτε, αυτό είναι το WEF που συζητάμε εδώ, ένας διεθνής οργανισμός που προωθεί ενεργά το « The Great Reset ». Το θέμα θα μπορούσε εξίσου εύκολα να είναι «Υποφέρουμε μαζί, Αποκαθιστώντας τη Συμμόρφωση».

Μεταξύ των πολλών θεμάτων που συζητήθηκαν, τα μέλη εστίασαν στη διάδοση παραπληροφόρησης. Πώς, ρώτησαν, μπορεί να καταπολεμηθεί η διάδοση επιβλαβούς περιεχομένου; Είναι εύκολο, απάντησαν, τι θα λέγατε για την εισαγωγή ψηφιακών ταυτοτήτων;

Το WEF κυκλοφόρησε πρόσφατα τον Παγκόσμιο Συνασπισμό για την Ψηφιακή Ασφάλεια , μια πρωτοβουλία που έχει σχεδιαστεί για να «επιταχύνει τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την αντιμετώπιση επιβλαβούς περιεχομένου στο διαδίκτυο». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...