Η κυβέρνηση περιορίζει τον οδικό φωτισμό: Οι πολίτες θα οδηγούν με «σονάρ»

 

H κυβέρνηση ανακοίνωσε το περιβόητο σχέδιο της για εξοικονόμηση ενέργειας.

Στην ουσία πρόκειται για έναν εύσχημο τρόπο για να αποκρύψει η κυβέρνηση τις τεράστιες ευθύνες της για την σύμπραξη της χώρας με την Ουκρανία στον πόλεμο κατά της Ρωσίας.

Μία σύμπραξη την οποία την πληρώσουν ακριβά οι Έλληνες πολίτες με απότομη πτώση το βιοτικού τους επιπέδου.

Μέσα σε όλα αυτά γνωστοποιήθηκε ότι οι δήμοι οι οποίοι θα περιορίσουν τον οδικό φωτισμό θα ανταμείβονται με επιπλέον πόρους από τον τακτικό προϋπολογισμό ενώ αντίθετα οι δήμοι οι οποίοι υπερβούν κάποιο όριο φωτισμού των δρόμων θα αναγκάζονται να πληρώνουν τα έξοδα από δικούς τους πόρους.

Δηλαδή σε μία χώρα η οποία έτσι κι αλλιώς δεν διαθέτει και το καλύτερο φωτισμό και οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να οδηγούν οι να περιφέρονται στους δρόμους με κάποιο είδος βιολογικού σόναρ και ραντάρ, θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε ακόμα περισσότερο μέσα στο σκοτάδι.

Ίσως, ο πραγματικός στόχος είναι να αποθαρρυνθούν οι Έλληνες να τριγυρίζουν έξω τα βράδια και να ξοδεύουν και να καταναλώνουν περισσότερο, οπότε με δεδομένη την ακρίβεια θα γκρινιάζουν και περισσότερο κάτι που θα προκαλέσει επιπλέον πολιτικό κόστος στην κυβέρνηση.

Γενικά τον χειμώνα, ο πραγματικός σκοπός σε Ελλάδα και Ευρώπη θα είναι οι πολίτες να μην πολυκυκλοφορούν και κυρίως να μην ξοδεύουν, γιατί τότε θα αποκαλυφθεί το πραγματικό κόστος των αντι-ρωσικών κυρώσεων για την ΕΕ.

loading...