ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΗΤΤΑ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ” ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ.


Του Παναγιώτη Λαφαζάνη

Κάθε μέρα που περνάει βλέπουμε να καταρρέει μέσα στη κοινωνία μας η πρωτοφανής αντιρώσικη πλύση εγκεφάλου που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ, το

ΝΑΤΟ, το σάπιο και εξαρτημένο πολιτικό κατεστημένο αλλά και το σύνολο σχεδόν της πολιτικής τάξης της χώρας μας.

Σήμερα, φαίνεται ακόμα πιο καθαρά, κάτι που τόνιζα εξαρχής, ότι η Ρωσία έχει δίκιο στο Ουκρανικό ζήτημα.

Σήμερα όλο και περισσότεροι, παρακάμπτουν την παραπληροφόρηση και αντιλαμβάνονται ότι στην πραγματικότητα η Ρωσία είναι αμυνόμενη και ότι επιτιθέμενοι είναι οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ που, αρχής γενομένης από το αμερικάνικο αντιρωσικό πραξικόπημα του Κιέβου το 2014, σχεδίασαν, οργάνωσαν, μεθόδευσαν και κλιμακώνουν έναν νέο, στην ουσία παγκόσμιο, πόλεμο δια αντιπροσώπων, όπου αυτόν τον μακάβριο ρόλο ανέλαβε να διεκπεραιώσει ως μαριονέτα η οπερετική “χούντα” του Ζελένσκι, θυσιάζοντας απολύτως την Ουκρανία και τον Ουκρανικό λαό στο βωμό ενός από τα πλέον τυχοδιωκτικά σχέδια στην ανθρώπινη ιστορία: την μάταιη αναβίωση της αμερικάνικης παγκόσμιας ηγεμονίας”.

Τα σχέδια της Δύσης αποτυγχάνουν και οδηγούνται σε συντριβή! Σημειώνονται νίκες και επιτυχίες της Ρωσίας σε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό πεδίο

Η εξέλιξη των γεγονότων βεβαιώνει, υπογράμμισε ο Π. Λαφαζάνης, ότι “τα σχέδια της Δύσης στο ουκρανικό πεδίο αποτυγχάνουν σε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο και σταδιακά οδηγούνται σε συντριβή.

Κατ’ αρχάς τα αμερικανονατοϊκά σχέδια βρήκαν απέναντί τους τα 2/3 περίπου του πλανήτη σε πληθυσμό. Οι πρωτοφανείς, επίσης, παράνομες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, αντί να πλήξουν κυρίως την τελευταία, έπληξαν περισσότερο τη Δύση και κυρίως λειτούργησαν και λειτουργούν καταστροφικά για την μεγάλη αμερικάνικη αποικία που λέγεται Ευρώπη (ΕΕ), ενώ η Ρωσία βλέπει τα έσοδά της από τους υδρογονάνθρακες να εκτινάσσονται και το ρούβλι να σημειώνει εκπληκτική άνοδο.

Την ίδια ώρα η Ρωσία σημειώνει σημαντικές επιτυχίες και σε στρατιωτικό επίπεδο και όλα δείχνουν ότι, παρά τις δυσκολίες που μεταξύ άλλων προέρχονται από τον Δυτικό υπερεξοπλισμό της Ουκρανίας, τη ροή δυτικών μισθοφόρων, την αμερικάνικη τεχνολογική και όχι μόνο διεύθυνση του ουκρανικού στρατού και του πρωτοφανή πακτωλό οικονομικής βοήθειας για την στρατιωτική και οικονομική στήριξη της κατεστραμμένης Ουκρανικής χώρας με τους πιο πλούσιους και άπληστους ολιγάρχες, η οριστική μεγάλη νίκη θα στέψει και ίσως πολύ γρήγορα, τα Ρώσικα όπλα.

Στρατηγική ήττα ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στην Ουκρανία! Η Δύση εξωθείται σε οικονομικό κατήφορο και ξεπεσμό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...