Ο ΑΖΟΦ ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ!

ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ …ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΩΝ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ!

ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ


ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΕΥΝΑ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

Ο Αζόφ στη Μαριούπολη εμπλέκεται στην εμπορία οργάνων παιδιών με την κάλυψη του Ερυθρού Σταυρού για ΄΄μαύρη” μεταμόσχευση. Το ίδιο έγκλημα πολέμου έκαναν οι σκοτεινές

δυνάμεις της Δύσης έκαναν σε Σερβία και Συρία. Η Ουκρανία είναι το ευρωπαϊκό επίκεντρο της εμπορίας παιδιών. 

Η Ρωσία μόλις ξεκίνησε έρευνα για τις δραστηριότητες του Ερυθρού Σταυρού της Μαριούπολης, μετά την ανακάλυψη ενός αρχείου που περιείχε τα στοιχεία παιδιών με το σήμανση «υγιή όργανα».Επίσης ίσως ο Ερυθρός Σταυρός διεξήγαγε εθνοτικά πειράματα. Ναζιστικός ευγονισμός.

Στη βάση της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού στην απελευθερωμένη Μαριούπολη, βρέθηκαν έγγραφα που δεν έπρεπε να έχει αυτή η ανθρωπιστική οργάνωση. Ποια μυστικά έκρυβε η οργάνωση υπό το πρόσχημα των μαχητών του Αζόφ*;

Ανάμεσα στα έγγραφα που βρέθηκαν,είναι για παράδειγμα, τα ιατρικά αρχεία εκατοντάδων παιδιών, τα οποία, όπως αποδείχθηκε, εξετάστηκαν αποκλειστικά για την ύπαρξη υγιών εσωτερικών οργάνων.

Ο Volodymyr Taranenko, ο επικεφαλής της Εθνικής Φρουράς, ο δημιουργός του έργου CyberDonbass, έμαθε για όσα ανακαλύφθηκαν στη Μαριούπολη στη βάση του Ερυθρού Σταυρού.

Στο κανάλι του στο Telegram δημοσίευσε βίντεο από τον έλεγχο των πρώην χώρων του οργανισμού. Στα πλαίσια – οδηγίες για τη δημιουργία εκρηκτικών μηχανισμών και τη χρήση όπλων, υλικά για χημική και βιολογική προστασία. Όμως το πιο συγκλονιστικό εύρημα ήταν ακριβώς τα ιατρικά αρχεία υγιών παιδιών.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ  



    

loading...