Σχεδόν σύσσωμο παρευρέθηκε στο Athens Pride 2022 το «Μέγαρο Μαξίμου»

Η συνομιλία του Α.Τσίπρα με τον Γ.Καπουτζίδη

Με υψηλή εκπροσώπηση του πολιτικού κόσμου, αλλά και παρουσία χιλιάδων πολιτών κορυφώθηκαν χθες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας «Athens Pride 2022», στην Πλατεία Συντάγματος.

Σχεδόν σύσσωμο παρευρέθηκε στο Athens Pride 2022 το «Μέγαρο Μαξίμου», δηλαδή οι Υπουργοί Επικρατείας και άλλα κυβερνητικά στελέχη, ενώ στην Πλατεία Συντάγματος μετέβη και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Εκτός από τον κ. Σκέρτσο, στο περίπτερο της Εθνικής Στρατηγικής για την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ παρευρέθηκαν ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Πολιτισμού, Νικόλαος Γιατρομανωλάκης, η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, ο επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Σταμάτης και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού, Θανάσης Κοντογεώργης.

Θανάσης Κοντογεώργης, Άννα Απέργη, Άκης Σκέρτσος, Δόμνα Μιχαηλίδου, Αλέξης Πατέλης, Γιώργος Γεραπετρίτης

Το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας επισκέφθηκε χθες και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή πρόταση νόμου για την Ισότητα στο γάμο. Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα υποδέχτηκε στους χώρους του Φεστιβάλ ο κεντρικός παρουσιαστής του φετινού Athens Pride, Γιώργος Καπουτζίδης.

«Θέλω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο, για όσα κάνεις» ανέφερε προς τον γνωστό ηθοποιό ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε «να σου πω, επίσης, ότι είσαι ο αγαπημένος ηθοποιός των παιδιών μου από το “Παρά πέντε” ακόμα».

«Και εμείς ευχαριστούμε που είστε εδώ και ευχαριστούμε για την στήριξη» ανταπάντησε ο κ. Καπουτζίδης. Ο ίδιος επισήμανε, απευθυνόμενος προς τον κ. Τσίπρα πως «εγώ εύχομαι πραγματικά να συνεργαστείτε όλες οι πλευρές, διότι όπως η σημαία μας έχει πολλά χρώματα, θέλουμε και αυτά τα δικαιώματα να έχουνε πολλά χρώματα».

loading...