Η ΡΩΣΙΑ ΘΕΤΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ! ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ 7.000 ΜΕ 9000 ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!

ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ (ΜΜΕ) ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ…

ΒΙΝΤΕΟ

Η Ρωσία θέτει υπό τον πλήρη έλεγχό της όλη την περιφέρεια του Λούγκανσκ αφού δεσμεύει Severodonetsk και Lysychansk. 

Ο πρώτος στρατηγικός στόχος επιτεύχθηκε. Απομένει να ολοκληρωθεί το αντίστοιχο και στην άλλη μεγάλη περιφέρεια του Ντονμπάς αυτή του Ντόνετσκ. 

Και μετά θα φανεί αν η αποδόμηση της Ουκρανίας θα σταματήσει εκεί ή θα πραγματοποιηθεί αυτό που είπε ο Μεντβέντεφ ότι σε 2 χρόνια δεν θα υπάρχει Ουκρανία.

Λ Δ Λούγκανσκ: όλες οι ουκρανικές δυνάμεις (2000) στον περικυκλωμένο θύλακα Ζολότε-Γκόρσκι εξουδετερώθηκαν. Ο επίσημος Χάρτης περικύκλωσης από Υπ. Άμυνας Ρωσίας. Κλείνει και ο θύλακας Λισιτσάνκ-Σεβεροντόνετσκ.

 Περικυκλώνονται συνολικά 7.000 με 9000 Ουκρανοί στρατιώτες! 2.000 παγιδευμένοι Ουκρανοί στον “θύλακα” Ζολότε-Γκόρσκι ” και περίπου 5.000 με 7.000 στο Lysichansk .

Ρώσοι και φιλορώσοι μαχητές δήλωσαν ότι κατέλαβαν τους οικισμούς Χίρσκε και Ζολότε κοντά στο Λισιτσάνκ εντείνοντας έτσι την πολιορκία του. Είναι το τελευταίο ουκρανικό οχυρό αφότου αποσύρθηκαν από την διπλανή πόλη του Severodonetsk.

Ζολότε-Γκόρσκι

Η RPL ανακοίνωσε πως όλες οι ουκρανικές δυνάμεις που ήταν περικυκλωμένες στον κλοιό Ζολότε-Γκόρσκι, εξουδετερώθηκαν. Το πρωί της 24ης Ιουνίου 2022 το Υπ. Άμυνας Ρωσίας εξέδωσε τον επίσημο χάρτη της περικύκλωσης Ζολότε-Γκόρσκι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...