Θάνατος την ώρα του σεξ: Η 24χρονη μετά τη χρήση ναρκωτικών σκότωσε και αποκεφάλισε το θύμαΣτη συνέχεια τον κακοποίησε σεξουαλικά, διαμέλισε το σώμα του και τοποθέτησε τα μέρη σε διάφορα σημεία του σπιτιού και σε ένα όχημα


Μια γυναίκα κατηγορείται για τη δολοφονία ενός άνδρα και συνελήφθη, όταν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το πτώμα του στο υπόγειο του σπιτιού της, σε μια φρικτή σκηνή επειδή τον είχε αποκεφαλίσει.


Σύμφωνα με τη DailyStar, που επικαλείται δικαστικά έγγραφα, η αστυνομία πήγε στο σπίτι της γυναίκας το πρωί της 23ης Φεβρουαρίου για να τη συλλάβει επειδή είχε βγάλει το ηλεκτρονικό βραχιόλι παρακολούθησής της, όταν ανακάλυψαν ότι είχε αποκεφαλίσει το σώμα ενός άνδρα στο υπόγειο.

Η 24χρονη Taylor Schabusiness συνελήφθη επιτόπου και αντιμετωπίζει μία κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση πρώτου βαθμού, ακρωτηριασμό πτώματος και σεξουαλική επίθεση τρίτου βαθμού, με την αναφορά της αστυνομίας να σημειώνει ότι το θέαμα ήταν «αποκρουστικό».

Η 24χρονη βρισκόταν στο σπίτι της με το θύμα, τον Shad Thyrion, και κατέθεσε ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένης της μεθαμφεταμίνης, και έκαναν σεξ, με τον άνδρα να χάνει τη ζωή του από ασφυξία

.Στη συνέχεια τον κακοποίησε σεξουαλικά, διαμέλισε το σώμα του και τοποθέτησε τα μέρη σε διάφορα σημεία του σπιτιού και σε ένα όχημα, σύμφωνα με την ποινική καταγγελία.

Μια δήλωση της αστυνομίας ανέφερε: «Η Schabusiness δήλωσε ότι κάποια στιγμή έγινε παρανοϊκή από τα ναρκωτικά, κάτι που της άρεσε, και έκανε ό,τι έκανε στο θύμα».

Αν και έχει κριθεί ως «ικανή να φροντίσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό της» από εμπειρογνώμονες, η 24χρονη έχει υποβληθεί σε δύο τεστ ικανοτήτων και το ιατρικό πόρισμα είναι πως έχει «ψυχωτικό χαρακτήρα και πάσχει από διπολική διαταραχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια :