Σκάνδαλο στην Ισπανία: 2.200 μέλη της ελίτ αγόρασαν πιστοποιητικά εμβολιασμού.

sott.net: Ο José María Fernández Sousa-Faro, πρόεδρος του ευρωπαϊκού φαρμακευτικού κολοσσού PharmaMar, κατηγορήθηκε από την αστυνομία για ψευδή εμβολιασμό κατά του Covid-19.

Ο Δρ Sousa-Faro έχει εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο στην Ευρώπη για το γεγονός ότι ορισμένα άτομα, πολλά από τα οποία ήταν γνωστά πρόσωπα και γνωστά ονόματα, προστέθηκαν στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών με αντάλλαγμα μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο Souza-Faro κανόνισε μια ένεση φυσιολογικού ορού αντί για το εμβόλιο Covid-19 και πλήρωσε χιλιάδες δολάρια για να εγγραφεί το όνομά του στο μητρώο εμβολιασμών της Ισπανίας, κάτι που επιβεβαιώνεται από αστυνομικές πηγές και αναφέρει το El Periodico de Espana.

Ο Δρ Σόουζα-Φάρο είναι ανάμεσα σε περισσότερες από 2.200 διασημότητες και ευρωπαϊκές ελίτ στη λίστα της Εθνικής Αστυνομίας με άτομα που έλαβαν ψευδείς εμβολιασμούς κατά του Covid.

Σύμφωνα με την El Mundo, η ισπανική αστυνομία διεξήγαγε μια έρευνα με την επωνυμία «Επιχείρηση Jenner» που αποκάλυψε ένα τεράστιο δίκτυο διασημοτήτων και ελίτ που πλήρωναν χρήματα για να καταχωρηθούν δόλια τα ονόματά τους στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών, παρόλο που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν.

Αναφορά EuroWeekly News: Ο αρχηγός του δικτύου ήταν βοηθός νοσοκόμας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λα Παζ, όπου κατηγορείται ότι χρεώνει περισσότερα από 200.000 ευρώ για δόλια εγγραφή 2.200 ατόμων ως εμβολιασμένων κατά του Covid-19 στο Εθνικό Μητρώο. Συνελήφθη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι ο Μπρούνο Γκονζάλες Καμπρέρα, αμυντικός που έχει αγωνιστεί σε Ρεάλ Μπέτις, Χετάφε, Λεβάντε και Βαγιαδολίδ. Ο Fabio Diez Steinacker είναι ειδικός στο beach volley που τερμάτισε δεύτερος στην Ευρώπη και πέμπτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ. Ο πρώην πυγμάχος και παλαιστής της Βαλένθια, Χοσέ Λουίς Ζαπάτερ, με το παρατσούκλι Τιτάνας, έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από χίλιους αγώνες.

Αξιοσημείωτα άτομα υπό έρευνα: Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, Πρόεδρος της PharmaMar, Trinitario Casanova, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Ισπανία, Kidd Keogh, τραγουδιστής ραπ στα αγγλικά και ισπανικά, Anyer, τραγουδιστής ραπ, Jarfighter, τραγουδίστρια ραπ, Veronica Echegui, ηθοποιός, Bruno Gonzalez Cabrera, ποδοσφαιριστής Fabio Diez Steinaker, πρώην Ολυμπιονίκης στο beach volley, Jose Luis Zapater, γνωστός και ως Titan, πρώην πυγμάχος, καθώς και ο Camilo Esquivel – ένας αναγνωρισμένος και διάσημος γιατρός.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία διερευνά 2.200 πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον Covid-19, το τέλος εξαρτιόταν από την κοινωνική σας θέση. Όσο πιο σημαντικός ήσουν, τόσο υψηλότερη ήταν η τιμή.

Εκδοτικό σχόλιο του The Big The One: 2200 άτομα μόνο στην Ισπανία είναι αρκετά, αν και είναι πολύ πιθανό να είναι σαφώς μικρό και δεν ανταποκρίνεται αρκετά στην πραγματικότητα. Ο πιο ανόητος μάνατζερ πληροφορικής έχει δεκαπλάσιο εγκέφαλο από τον πιο διάσημο ποδοσφαιριστή και τρεις φορές το μυαλό ενός αστέρα του κινηματογράφου. Και δεδομένου ότι ο ειδικός του beach volley αρνήθηκε τον shmurdyak, τότε, πιθανώς, πιο προχωρημένοι άνθρωποι σκέφτηκαν με τον ίδιο τρόπο.

Στην πραγματικότητα, ακόμη και ο μουφτής του Κιργιστάν ήταν αρκετά έξυπνος για να μην φτιάξει ένα κουμπωμένο shmurdyak:

Και ο Πρόεδρος της Αιγύπτου δεν πήρε ρίσκα με την πίσω πλευρά και τρύπησε τον εαυτό του με μια αόρατη σύριγγα:

Ως εκ τούτου, η πλήρης λίστα των αποφυγών δεν θα είναι 2200, αλλά πολύ, πολύ περισσότεροι. Και η αυτοπεποίθηση αυτών των χαρακτήρων διασκεδάζει.

Για την εποχή μας, ο Ιωάννης ο Θεολόγος γράφει τα εξής: Και θα φροντίσει ώστε όλοι, μικροί και μεγάλοι, πλούσιοι και φτωχοί, ελεύθεροι και σκλάβοι, να έχουν ένα σημάδι στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους, και κανείς να μην είναι μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει εκτός από αυτόν που έχει αυτό το σημάδι, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό του ονόματός του.

Λοιπόν, εντάξει, ο σύντροφος Σίσι θεωρεί τον εαυτό του σπουδαίο – έχει μόνο 4.000 τανκς και 400.000 στρατιώτες. Αν η Αίγυπτος συνόρευε με τη Μοσχοβία, θα έπαιρνε τους δυνατούς βάλτους σε 98 ώρες. Τι είναι όμως ένας διάσημος ποδοσφαιριστής; Ή κάποιο παλιό γαμημένο από το Κιργιστάν; Ποια είναι η αξία του για το NWO για να του δώσει μια εξαίρεση;

Δεν μπορείτε να διαφωνήσετε με τον John – δεν θα υπάρχουν εξαιρέσεις για τους ηγέτες. Αν και, φυσικά, τα αφεντικά μπορούν να διαφωνήσουν με τους πραγματικούς ιδιοκτήτες αυτού του μικρού κόσμου. Μπορεί ακόμη και να τους αμφισβητήσουν, οπότε υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξετε καθώς τα πράγματα εξελίσσονται.

loading...