Και ξαφνικά να η «ΒΟΜΒΑ» Μητσοτάκη: Με ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ θα σώσουμε τις ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ, τα παιδιά στα σχολεία μέχρι τις 18.00! vid


 
Αμέσως μετά το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ήρθε να φέρει τα μαντάτα!

Σε μία δήλωση «ΒΟΜΒΑ» προχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δικαιώνοντας ακόμα μία φορά τον Λιακόπουλο που έχει μιλήσει για όλα αυτά.


Ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στις προβλέψεις των ειδικών εδώ και μια 10ετία ο πληθυσμός της χώρας μειώνεται με τις γεννήσεις να υπολείπονται των θανάτων έκανε λόγο για ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ένταξη των αλλοδαπών στην Ελλάδα!!! Έκανε λόγο για νόμιμους μετανάστες! Μα αυτοί είναι ήδη ενταγμένοι! Άρα ΘΑ ΕΝΤΑΞΕΙ και άλλους, τους μουσουλμάνους που μας ήρθαν και έρχονται από την Τουρκία και αυτούς που έχει συμφωνήσει να έρθουν από το Πακιστάν και το Μπαγκαλντές!


“Πρόκειται για μία απάντηση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην έλλειψη εργατικών χεριών που παρατηρείται στον πρωτογενή τομέα και στον κλάδο των κατασκευών και όπως ξέρετε υπάρχουν ήδη φαινόμενα σοδειάς που δεν μαζεύονται, μεγάλα έργα τα οποία κινδυνεύουν σήμερα να καθυστερήσουν, επειδή πολύ απλά λείπουν από τη χώρα εργατικά χέρια. Ταυτόχρονα όμως η ώριμη και κυρίως η συνειδητή ένταξη αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία θα ανακουφίσει και την πληθυσμιακή μας υποχώρηση”, εκτίμησε ο κ. Μητσοτάκης.


Ο πρωθυπουργός είπε ότι η εμπειρία από το πρώτο κύμα των Αλβανών μεταναστών είναι θετική για την ελληνική κοινωνία και οικονομία. “Η δεύτερη γενιά των οικογενειών αυτών έχουν πια ως πατρίδα τους την Ελλάδα και τόπο καταγωγής την χώρα των γονιών τους”, σημείωσε και τόνισε πως: “Αξίζουν να αποκαλούνται Έλληνες όσοι μετέχουν της ελληνικής παιδείας”.


Και προκειμένου οι Έλληνες και αλλοδαποί γονείς να έχουν χρόνο για να δουλεύουν τα ΠΑΙΔΙΑ και των δύο θα αναλαμβάνει το ΚΡΑΤΟΣ όλη μέρα στα ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!


Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία η επέκταση του ωραρίου των παιδικών σταθμών και των δημοτικών ως τις έξι το απόγευμα!!! Εκεί θα εκπαιδεύονται όλα μαζί στην διεθνιστική τάξη πραγμάτων και στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση αλά Κεραμέως!!!


Είπατε κάτι;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια :