Α.Γεωργιάδης: «Είσαι γελοίος» – Γ.Τσίπρας: «Εσύ είσαι & είσαι και ένοχος 100%» – Διάλογοι απείρου κάλλους

 Σύγκρουση με αφορμή την υπόθεση της Novartis

Διάλογοι απείρου κάλλους έλαβαν χώρα ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Τσίπρα, με αφορμή την υπόθεση της Νovartis.
Ο υπουργός Ανάπτυξης παρενέβη τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του OPEN, λέγοντάς στον Γιώργο Τσίπρα, πως αυτά που είπε σχετικά με χρήματα σε λογαριασμό του, είναι ψέματα και θα έπρεπε να ντρέπεται.
Ο Γιώργος Τσίπρας ανέφερε ότι η Δικαιοσύνη θα διερευνήσει το από πού βρέθηκαν τα χρήματα στον λογαριασμό του Υπουργού Ανάπτυξης με τον τελευταίο να απαντά ότι το πόρισμα προέρχεται από τον οικονομικό εισαγγελέα δηλαδή από τη δικαιοσύνη και απεφάνθη ότι είναι απολύτως αθώος για να δεχθεί την απάντηση ότι λέει ψέματα.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε ότι η Δικαιοσύνη δε γνωρίζει από που έχουν έρθει τα χρήματα. Ο υπουργός απάντησε λέγοντας ότι εάν ο οικονομικός εισαγγελέας δεν έχει βρει από πού προέρχονται κάποια χρήματα και δεν έχει κινήσει διαδικασίες είναι ένοχος ο ίδιος εισαγγελέας.
Ο Γιώργος Τσίπρας είπε ότι στην απόφαση αρχειοθέτησης αναφέρεται ότι έχουν εντοπιστεί χρήματα στους λογαριασμούς του κυρίου Γεωργιάδη για τα οποία αναφέρεται ξεκάθαρα ότι δεν ξέρουμε από που βρέθηκαν και επειδή το πρόβλημα είναι η Νovartis κάνει ένα άλμα και λέει ότι δεν προέρχονται από εκεί και κλείνει την υπόθεση.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για βλακώδες επιχείρημα και αναφέρθηκε με τη σειρά του στην απόφαση αναφέροντας ότι στη σελίδα 55 υπάρχει αδιευκρίνιστο ποσό το οποίο όμως στις επόμενες σελίδες της έρευνας αναφέρεται συγκεκριμένα ότι κατόπιν ελέγχου από εγκληματολόγο δεν προκύπτει ότι τα ποσά αυτά προέρχονται από ξέπλυμα μαύρου χρήματος, κατηγορώντας τον Γιώργο Τσίπρα ότι δε λέει την αλήθεια στον ελληνικό λαό.
Κλείνοντας το τηλέφωνο ο Άδωνις Γεωργιάδης, τον λέει τον Γιώργο Τσίπρα «γελοίο», με τον βουλευτή να του απαντάει, «είσαι 100% και ένοχος είσαι. Που θα με πεις γελοίο, δεν ντρέπεσαι λίγο».

loading...